MistrzuAKP Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 WITAM MAM HONDE 125 CROSSA I TAK SAMEMU JEZDZC MI SIE ZBYTNIO NIE CHCE POZNAŁ BYM JAKIS MOTOCYKLISTÓW DO POJEZDZENIA W TERENIE I POODKRYWANIU NOWYCH TRAS JESLI KOTS JEST CHETNY TO ODPISUJCIE ALBO PISZCIE NA GG 2766566 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptasiorr Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 (edytowane) Hmm..takie ładne okolice a moto nikt nie ma :biggrin:Ale pocieszenie jest takie,ze moto tam jest duzo tylko na 4um ich nie ma! Edytowane 29 Czerwca 2006 przez ptasiorr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 no ja mieszkam w wołczynie 40km od opola, jak moto porządnie przygotuje to polatamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptasiorr Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 A jednak :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 (edytowane) JUZ BYL TAKI TEMAT !! sam go zakladalem :wink: kurde no w koncu ktos z moto z opolskiego !! kiedy latamy ? mam 30km do opola do wolczyna tez nie tak daleko,panowie musimy sie zgadac !! mowilem,ze bylo : http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...8&hl=opolskiego ale jeden wal :biggrin: byle bedzie z kim latac :icon_mrgreen: pozdro Edytowane 29 Czerwca 2006 przez stormraider Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 (edytowane) WITAM MAM HONDE 125 CROSSAMotocykl: honda xlr125RXLR'ka to nie cross to enduro :biggrin: Edytowane 29 Czerwca 2006 przez TIJO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MistrzuAKP Opublikowano 30 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Ok pośmigamy to jak cos to piszcie na gg ja troszke tez musze maszynke przygotowac.To ODZYWAJCIE SIE NA TE GG LUB MAILA [email protected] :biggrin: POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 XLR'ka to nie cross to enduro :icon_mrgreen: jak ma wysoko błotniki to prawie cross :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) W sumie to mozna polatac mam do opola 50 km, do wolczyna tez mam niedaleko Edytowane 30 Czerwca 2006 przez Arma87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Ok pośmigamy to jak cos to piszcie na gg ja troszke tez musze maszynke przygotowac.To ODZYWAJCIE SIE NA TE GG LUB MAILA [email protected] :icon_mrgreen: POZDRO na gg sie do Ciebie odezwalem i bez odezwu z twojej strony :buttrock: czekam na kontakt i to szybki najlepiej,bo pogoda teraz dobra - nie grzeje tak,ze sie wytrzymac nie da pozdro Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MistrzuAKP Opublikowano 30 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 jak ma wysoko błotniki to prawie cross :icon_mrgreen:Ale daje rady..ma kochy i kreci mi dość :buttrock: na gg sie do Ciebie odezwalem i bez odezwu z twojej strony :buttrock: czekam na kontakt i to szybki najlepiej,bo pogoda teraz dobra - nie grzeje tak,ze sie wytrzymac nie da pozdro Siema juz ci odpisałem sorry jesli kots pisze a ja nie odp ale teraz jestem dosc zalatany i moge nie miec czasu wiecej czasu bede miał dopiero od wtorku. :D pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi