silencium Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 (edytowane) Miałem wczoraj swoje drugie jazdy na mieście. Dojeżdzam sobie spokojnie do skrzyżowania z drogą z pierszeństwem o 3 pasach ruchu. Kierunek, głowa w lewo i widzę że prawy pas wolny. Skręcam i nagle debil w czarnym Oplu kombi przypomina sobie, że ma na stację benzynową wjechać. Wpier..la mi sie ze środkowego pasa prosto przed nos, nawet kierunku nie włączył. Oczywiście ja w panice naciskam hamulec, silnik zgasł i mało brakowało bym się razem z motocyklem przewrócił. Czy ta ciota mnie nie widziała? Przecież miałem pomarańczową kamizelkę z widocznym L. Szkoda, ze nie jestem agresywny, bo bym za nim wjechał na tą stację i poprostu wypierniczył mu w ryj. Byłem dziś złożyć papiery do WORD w Dąbrowie Górniczej. Egzamin dopiero 1 sierpnia!!! 6 tygodni!!! :icon_razz: Edytowane 19 Czerwca 2006 przez silencium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiba_gpz Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Miałem wczoraj swoje drugie jazdy na mieście. Dojeżdzam sobie spokojnie do skrzyżowania z drogą z pierszeństwem o 3 pasach ruchu. Kierunek, głowa w lewo i widzę że prawy pas wolny. Skręcam i nagle debil w czarnym Oplu kombi przypomina sobie, że ma na stację benzynową wjechać. Wpier..la mi sie ze środkowego pasa prosto przed nos, nawet kierunku nie włączył. Oczywiście ja w panice naciskam hamulec, silnik zgasł i mało brakowało bym się razem z motocyklem przewrócił. Czy ta ciota mnie nie widziała? Przecież miałem pomarańczową kamizelkę z widocznym L. Szkoda, ze nie jestem agresywny, bo bym za nim wjechał na tą stację i poprostu wypierniczył mu w ryj. Byłem dziś złożyć papiery do WORD w Dąbrowie Górniczej. Egzamin dopiero 1 sierpnia!!! 6 tygodni!!! :icon_razz: he to zobaczysz co sie bedzie działo jak na codzien zaczniesz jezdzic...wtedy bedziesz miał walke a 6 tygodni to luzik, oststnio słyszałem ze we wrocku czeka sie ok 3 mies, bo pozamykali polowe egzaminatorow za łapówy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 A może właśnie trzeba lać po mordach za każdym razem. Tylko jak będą się nas bać to będą nas szanować na drodze. :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsiekHonda Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Wczoraj wieczorem miałam miła przygode z taksówkarzem...zachował sie jakby celowo chciał mnie zabic. Jechałam za Oplem Combo... Taksówkarz stał na przytanku grzecznie. Samochód przepuścił a mi prosto pod koła... naszczęscie były dwa pasy wiec szybko uciekłam na lewo, a mijając go nawet na chwile nie zdjęłam palca z klaksonu. Co za debil ;) Przez chwile sie zastanowiłam czy ja bez świateł może jade... przecież nie dało sie mnie nie zauważyć :lapad: To już nie pierwsza taka przygoda która mnie spotyka, za wczasu... jade wiercić dziś dziury w wydechu, może skoro nie widzą to może usłyszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^lunatyk^ Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 jade wiercić dziś dziury w wydechu, może skoro nie widzą to może usłyszą szalenstwo.pl ;):D:D ogolnie to ja nie wiem który WORD wydał niektorym typom prawka....DNO. Druga sprawa ... człowiek to człowiek moze sie pomylić... ale myle sie ... ŁAPA W GÓRE DZIĘKOWAĆ, PRZEPRASZAC ETC !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 to w kamizelce cie nie zauważył? no co ty!! to juz tragedia jak oni w ogóle patrzą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Ależ wy macie stresu na tych drogach ;)Ehhh... Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Dlatego wole enduro ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 A ja się zapytam, tak off-topic: silencium, do jakiego ośrodka chodzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy600 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 a 6 tygodni to luzik, oststnio słyszałem ze we wrocku czeka sie ok 3 mies, bo pozamykali polowe egzaminatorow za łapówy ogolnie to ja nie wiem który WORD wydał niektorym typom prawka....DNO. Ten we wrocq ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Wczoraj wieczorem miałam miła przygode z taksówkarzem...zachował sie jakby celowo chciał mnie zabic. Jechałam za Oplem Combo... Taksówkarz stał na przytanku grzecznie. Samochód przepuścił a mi prosto pod koła... naszczęscie były dwa pasy wiec szybko uciekłam na lewo, a mijając go nawet na chwile nie zdjęłam palca z klaksonu. Co za debil :lapad: Przez chwile sie zastanowiłam czy ja bez świateł może jade... przecież nie dało sie mnie nie zauważyć :P Możesz napisać, z jakiej korporacji był ten cierp? Będzie wiadomo, komu nie żałować lusterek w korku. ;) a 6 tygodni to luzik, oststnio słyszałem ze we wrocku czeka sie ok 3 mies, bo pozamykali polowe egzaminatorow za łapówyI to jest właśnie kwintesencja polactwa. :P Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi