Skocz do zawartości

Jednak to prawda. Debile za kółkiem istnieją.

silencium
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Miałem wczoraj swoje drugie jazdy na mieście. Dojeżdzam sobie spokojnie do skrzyżowania z drogą z pierszeństwem o 3 pasach ruchu. Kierunek, głowa w lewo i widzę że prawy pas wolny. Skręcam i nagle debil w czarnym Oplu kombi przypomina sobie, że ma na stację benzynową wjechać. Wpier..la mi sie ze środkowego pasa prosto przed nos, nawet kierunku nie włączył. Oczywiście ja w panice naciskam hamulec, silnik zgasł i mało brakowało bym się razem z motocyklem przewrócił. Czy ta ciota mnie nie widziała? Przecież miałem pomarańczową kamizelkę z widocznym L. Szkoda, ze nie jestem agresywny, bo bym za nim wjechał na tą stację i poprostu wypierniczył mu w ryj.

Byłem dziś złożyć papiery do WORD w Dąbrowie Górniczej. Egzamin dopiero 1 sierpnia!!! 6 tygodni!!! :icon_razz:

Edytowane przez silencium

Miałem wczoraj swoje drugie jazdy na mieście. Dojeżdzam sobie spokojnie do skrzyżowania z drogą z pierszeństwem o 3 pasach ruchu. Kierunek, głowa w lewo i widzę że prawy pas wolny. Skręcam i nagle debil w czarnym Oplu kombi przypomina sobie, że ma na stację benzynową wjechać. Wpier..la mi sie ze środkowego pasa prosto przed nos, nawet kierunku nie włączył. Oczywiście ja w panice naciskam hamulec, silnik zgasł i mało brakowało bym się razem z motocyklem przewrócił. Czy ta ciota mnie nie widziała? Przecież miałem pomarańczową kamizelkę z widocznym L. Szkoda, ze nie jestem agresywny, bo bym za nim wjechał na tą stację i poprostu wypierniczył mu w ryj.

Byłem dziś złożyć papiery do WORD w Dąbrowie Górniczej. Egzamin dopiero 1 sierpnia!!! 6 tygodni!!! :icon_razz:

he to zobaczysz co sie bedzie działo jak na codzien zaczniesz jezdzic...wtedy bedziesz miał walke

a 6 tygodni to luzik, oststnio słyszałem ze we wrocku czeka sie ok 3 mies, bo pozamykali polowe egzaminatorow za łapówy

Wczoraj wieczorem miałam miła przygode z taksówkarzem...zachował sie jakby celowo chciał mnie zabic. Jechałam za Oplem Combo... Taksówkarz stał na przytanku grzecznie. Samochód przepuścił a mi prosto pod koła... naszczęscie były dwa pasy wiec szybko uciekłam na lewo, a mijając go nawet na chwile nie zdjęłam palca z klaksonu. Co za debil ;) Przez chwile sie zastanowiłam czy ja bez świateł może jade... przecież nie dało sie mnie nie zauważyć :lapad:

To już nie pierwsza taka przygoda która mnie spotyka, za wczasu... jade wiercić dziś dziury w wydechu, może skoro nie widzą to może usłyszą

jade wiercić dziś dziury w wydechu, może skoro nie widzą to może usłyszą

szalenstwo.pl ;):D:D

ogolnie to ja nie wiem który WORD wydał niektorym typom prawka....DNO. Druga sprawa ... człowiek to człowiek moze sie pomylić... ale myle sie ... ŁAPA W GÓRE DZIĘKOWAĆ, PRZEPRASZAC ETC !!!!

Wczoraj wieczorem miałam miła przygode z taksówkarzem...zachował sie jakby celowo chciał mnie zabic. Jechałam za Oplem Combo... Taksówkarz stał na przytanku grzecznie. Samochód przepuścił a mi prosto pod koła... naszczęscie były dwa pasy wiec szybko uciekłam na lewo, a mijając go nawet na chwile nie zdjęłam palca z klaksonu. Co za debil :lapad: Przez chwile sie zastanowiłam czy ja bez świateł może jade... przecież nie dało sie mnie nie zauważyć :P

Możesz napisać, z jakiej korporacji był ten cierp? Będzie wiadomo, komu nie żałować lusterek w korku. ;)

a 6 tygodni to luzik, oststnio słyszałem ze we wrocku czeka sie ok 3 mies, bo pozamykali polowe egzaminatorow za łapówy

I to jest właśnie kwintesencja polactwa. :P

Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300