Varg Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 (edytowane) Witam,Poszukuje śruby m7x105, która trzyma krzywkę i jest wkręcana w wał do ify, prawdopodobnie jaskółka ma taką samą, gdyby ktoś miał również albo wiedział gdzie dostać śrubę m5x75(mocuje prądnice do karteru). Nigdzie tych śrub dostać nie mogę, a po remoncie ify zrobiłem tylko 200 km i rozleciała się prądnica, która tak na marginesie była od iża. Teraz zamontowałem oryginalną prądnice tylko brakuje mi tych śrub i przyśpieszacza zapłonu .Gdyby ktoś miał jakiś namiar na te części to będe wdzięczny. Edytowane 19 Czerwca 2006 przez Varg Cytuj Organizacja wycieczek motocyklowych po Mazurach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietroni Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 http://www.asmet.com.pl/Zadzwoń tam może będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 albo bierzesz narzynki M7 i M5 i przerabiasz z innych srub. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varg Opublikowano 20 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 albo bierzesz narzynki M7 i M5 i przerabiasz z innych srub.I właśnie ten sposób wybiore. Dzięki za pomoc. Cytuj Organizacja wycieczek motocyklowych po Mazurach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi