milosz-RR Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 A tu kolejny fakt ze to wszytsko przez baby.........ale chyba foto monaz....:] No i tu byl niezbity dowod ze to wszystko prze te nasze kochane kobitki. Pozdrawiam je bo bez was bym zyc niemogl :wink: Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Heeh, ja prawie podczas każdej przejażdżki się zagapiam :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 hehe ah te kobiety nargorszy jest chyba obciach biggrin.gif jak się zagapisz i zrobisz cos głupiego biggrin.gif Nie zapomne jak szedlem kiedys z calkiem ladna kolezanka po plazy nad zalewem a wokol zalewu byla sciezka rowerowa, gdzie jezdzili rowezysci. Pewien rowezysta za kazdym razem jak przejezdzal strasznie obcinal moja kolezanke, wiec za chyba 3 jego okrazeniem ona pomachala do niego i poslala calusa, tak sie zagapil, ze nie zauwazyl latarni, na ktorej owinal sie razem z rowerem jak na kreskowkach. W zyciu czegos podobnego nie widzialem. Moja reakcja byla natychmiastowa upadlem na piasek i tarzalem sie ze smiechu, kolezanka tez miala ubaw, szkoda mi tylko kolesia, bo to musialo bolec, a on chcac wyjsc na twardego udawal, ze wszystko jest ok, wsiadl na rower i odjechal z krzywa kierownica i pokrzywiona przednia felga :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudek146 Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) oj trzeba uważać i trzymać swoje "kosmate" myśli na wodzyraz jak się zagapiłem to skończyłbym na pace żuka, który przyhamował Edytowane 22 Czerwca 2006 przez dudek146 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi