Mlody_88 Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 (edytowane) Witam was:)Powiedzcie mi cos na temat tego sprzeta!!Jaki sie sprawuje,czy jest awaryjny,jakie jest sprednie spalanie!I czy Oplaca sie kupic Yamahe YFZ 600!! Edytowane 17 Czerwca 2006 przez Mlody_88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasnyBaniak Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Witam was:)Powiedzcie mi cos na temat tego sprzeta!!Jaki sie sprawuje,czy jest awaryjny,jakie jest sprednie spalanie!I czy Oplaca sie kupic Yamahe YFZ 600!! Dyskusja o fazerach toczy sie tutaj http://forum.motocyklistow.pl/Fazer-600-to...-to-t34753.html A w skrócie to fazer jest bardzo fajnym, ekonomicznym, mocnym, szybkim, bezawaryjnym i praktycznym motocyklem Napewno warto go kupić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 Dyskusja o fazerach toczy sie tutaj http://forum.motocyklistow.pl/Fazer-600-to...-to-t34753.html A w skrócie to fazer jest bardzo fajnym, ekonomicznym, mocnym, szybkim, bezawaryjnym i praktycznym motocyklem Napewno warto go kupić...Młody pytał raczej o YZF czyli Thundercata :icon_mrgreen:Poniżej link do testu porównawczego 600 Yamahyhttp://www.scigacz.pl/Uzywane,Yamahy,R6,vs...Fazer,1403.html Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 do poczytaniahttp://www.motocykl.org/thundercat/ pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 (edytowane) nieeeee, no co Wy, chłopaki, młody88 pytał o YZF600 R6! ja po przeczytaniu postów młodego88 nie traktuję już tego użytkownika poważnie. dodam jeszcze tylko, że jeszcze nie wszystkie yamahy YZF600 zostały wymienione :icon_mrgreen: jeszcze jedna została, jeszcze ktoś się może wykazać :banghead: a CBR1000 młody juz sprzedałeś? Edytowane 17 Czerwca 2006 przez Groszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody_88 Opublikowano 17 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 (edytowane) Zapodalem temat CBR 1000F bo kumpel mnie o to prosil!!!Ja mam Honde VF 750 F i chcem ja zmienic albo na YZF luz na Honde VFR!!! A i mam pytanko czemu nie traktujesz mnie powaznie?? Edytowane 17 Czerwca 2006 przez Mlody_88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 (edytowane) bo jesteś mało konkretny, niejasno się wypowiadasz, robisz błędy myślowe i ortograficzne, ponadto sprawiasz wrażenie osoby, która sama nie wie o czym mówi. Nadal nie sprecyzowałeś o którą Yamahę YZF600 Ci chodzi, ile czasu jeździsz tą VFką (i ile przejechałeś nią km), jaką masz kwotę do wydania, a pytanio-rozkazem (nie wiem jak to gramatycznie sklasyfikować) "I czy Oplaca sie kupic Yamahe YFZ 600!!" to już w ogóle sprawiłeś, że olałem twój temat i miałem się tu nie wypowiadać, ale zrobiło sie śmiesznie, to dorzuciłem swoje 5 groszy. Powinienem był Ci to na PW wysłać,ale niech nie będzie, że zostawiłem Cię bez odpowiedzi. ps. jak juz zdążyłeś zauważyć jest YAMAHA:YZF600 FazerYZF600 ThundercatYZF600 R6no i ta ostatnia, o której nikt jeszcze nie wspomniałYZF600 R (Genesis) idź się dowiedz, następnym razem zadawaj konkretniejsze pytania. Edytowane 17 Czerwca 2006 przez Groszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 ps. jak juz zdążyłeś zauważyć jest YAMAHA:YZF600 FazerYZF600 ThundercatYZF600 R6no i ta ostatnia, o której nikt jeszcze nie wspomniałYZF600 R (Genesis) idź się dowiedz, następnym razem zadawaj konkretniejsze pytania. oj kolego mądrkujesz mądrkujesz , a racji nie masz FAZER to FZ/ FZS THUNDERCAT to YZF 600 R6 to YZF R6 i pytanie było raczej o Thundercata i to ty nie zrozumiałeś tego postu. A czy opłaca się kupic to jest moze zbyt ogólne pytnie , ale zawsze ktos mogło powiedzieć nie nie opłaca sie bo sie często psuje. Czepiasz sie poprostu chłopaka.Wrzuć na luzz. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 ps. jak juz zdążyłeś zauważyć jest YAMAHA:YZF600 FazerYZF600 ThundercatYZF600 R6no i ta ostatnia, o której nikt jeszcze nie wspomniałYZF600 R (Genesis) idź się dowiedz, następnym razem zadawaj konkretniejsze pytania.Fazer to jest chyba FZS a Genesis to chyba były FZR :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 (edytowane) no dobra, z tym fazerem dałem ciała, bez zastanowienia potwierdziłem Ciasnego baniaka. Ale z R6 jako YZF600 gdzieś się kilka razy spotkałem. No i przed thundercatem były YZF600, i nie były to FZRy. ok, wrzucam na luz.YZF600 Thundercat to fajny motocykl. Mówią, że dobry do turystyki, ale moim zdaniem trochę za słabo wyposażony i mógłby być trochę wygodniejszy (nie mówię, ze nie jest) żeby w pełni być uznanym za sportowo-turystyczny. Troche czuć na nim wibracje od silnika w okolicach 5000 obr/min. Ale za to dobrze hamuje, cudnie się prowadzi, pięknie wygląda, malutko pali, ma spokojny dół (trochę nawet za spokojny) ale od 9500obr/min dostaje szajby i trzeba się ostro trzymać kierownicy, momentami bardzo mocno. Jeżeli rzeczywiście o T-cata Ci chodziło, to wejdź na wspomniane wcześniej forum thundercata (http://www.motocykl.org/thundercat/forum/), to powiemy Ci więcej. Edytowane 17 Czerwca 2006 przez Groszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 nooo więc nie Filozuj tak strasznie. hehehe pozdrowionka panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierun Opublikowano 18 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2006 FZR R6??Prosze bardzo: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=109654663 :icon_mrgreen: Moze o takie cos mu chodzilo? :banghead: W sumie calkiem ladnie zrobiona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 O kurcze pieczone, R6 upieczone jak nowka, jakby moto pomalowal na niebiesko to nie zorintowal bym sie ze to FZR 600. No chyba ze przy blizszym obejrzeniu. No i te genesis to byly FZ i FZR :) Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 ...No i te genesis to byly FZ i FZR :)były FZR ale i były YZF600 ...co za uparciuchy, nohttp://bikepics.com/yamaha/yzf600/95/pics.asp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 No uparciuchu na zdjęciach jest fzr 600 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi