DiboS60 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Witam mam problem typu kutas.Zatarlem Mtxa 7 szli 51.50 nie wiem czy 8 mi pokryje male zniszczenia ktore powstaly.Wiec najlepiej znalazl bym jakis tlok o srednicy 53 mm.oczywiscie takich samych wymiarach sworznia i calej reszty.musi byc taki rozmiar.jak macie jakies namiary bardzo prosze o podanie.kto mi znajdzie taki tlok ktory mi podpasuje wysle priorytetem Browara.POzdrawiam Dibo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Witam mam problem typu kutas.Zatarlem Mtxa 7 szli:banghead: :banghead: to moze znalazlbys jakis tłok od 125 który by pasował?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 jutro pojade sie spytac na ile moge najwiecej rozszlifowac ten cylinder.mysle ze 53-53 mm da rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bkamil4 Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 www.sklepmotocyklowy.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 larsson.pl mieloch. megabyte motoroma i jeszcze wilmat mam numer 0566210007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobuz1 Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 (edytowane) Wez zapytaj tego kolesia: http://allegro.pl/item108484163_tlok_skute...ozne_marki.html mozliwe że on bedzie miał, chociarz na swojej aukcji nie ma wypisanych tłoków do pojemnosci 100ccmO, tu masz jeszcze http://kemot.pl/tloki.php?kemotSESSID=cc5f...a22ecef06cbb5b3 Edytowane 17 Czerwca 2006 przez kobuz1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 17 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2006 ja zamawialem na www.sklepmotocyklowy.pl i jestem zadowolony. szybko, w sumie niedrogo i w ogole. z tego co pamietam twoj NADwymiar powinni miec...:icon_mrgreen: pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Wiecie gdzie moge kupić wmiare tanio dobry tłok do ktm exc125, i na tłoku mam napisane selekcja A i 06-01 co to oznacza, jaki mam kupic tłok?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Wiecie gdzie moge kupić wmiare tanio dobry tłok do ktm exc125, i na tłoku mam napisane selekcja A i 06-01 co to oznacza, jaki mam kupic tłok?? licz się z wydatkiem 400zł, 50 zł przy tej kwocie nie robi już takiej dużej różnicy Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Wiecie gdzie moge kupić wmiare tanio dobry tłok do ktm exc125, i na tłoku mam napisane selekcja A i 06-01 co to oznacza, jaki mam kupic tłok?? nie ma tanich dobrych tłoków, sa albo tanie albo dobre, a tłok masz selekcji A, wiec nastepny powinien byc ciut wiekszy od tego twojego, najlepiej daj zmierzyc gar srednicówką, oni powiedza ci jaki masz dokłądny wymiar w najgrubsym miejscu i dobierasz tłok o 0.04 mniejszy niz ten najwiekszy wymiar gara, proste :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi