snorl Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 heh, to się kolega naciął... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalarowski Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Powiem wam że mi się zabardzo nie podoba :icon_biggrin: :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Wygląda jak chińszczyzna ... :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Wygląda jak chińszczyzna ... :icon_biggrin:też mi się tak skojarzyło jak zobaczyłam. Ale design ma całkiem sympatyczny =)Chociaż z tą ceną to nie wiem... Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Za offtopuje - Marta zajebisty awatar :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 heh, to się kolega naciął...Oj nie musiałeś mu tego pisać. Pewnie sam ma tego świadomość i najszczęśliwszy nie jest, a takie komentarze dobijają :icon_mrgreen:Powiem wam że mi się zabardzo nie podoba :icon_mrgreen: :icon_mrgreen:Tobie się nie musi podobać, nie Ty nim będziesz jeździł ;)Za offtopuje - Marta zajebisty awatar ;) :) :)Dziękuje :icon_mrgreen: Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekrudy Opublikowano 4 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Dlaczego wszyscy negatywnie wypowiadacie się na temat skutera ? Osiągi ma dosyć dobre ( 80 km/h). Cena myślę, że nie jest tak wysoka w porównaniu do innych skuterów, na allegro np. kosztuje najtaniej 2400zl. Więc dlaczego tak negatywnie go ocenianiacie ? ( nie chodzi mi o wygląd), tylko napiszcie szczerze prosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snorl Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 mi nie chodziło o cene i osiagi,tylko o to że niby aprilia RS, która okazała się SR, która okazała się Soniciem... ciekawe czy sprzedawca naprawde się pomylił czy zrobił to specjalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) tylko o to że niby aprilia RS, która okazała się SR, która okazała się Soniciem...No i o to dokładnie chodzi. Pomylić to się można raz. Powiedzmy że mógł się walnąć z tymi literkami. Ale Sonic? Tu już chyba nie ma pomyłki co ?Gość moim zdaniem do końca nie wie co sprzedaje... Nie ufałabym zbytnio w to co napisał z danymi skoro nazwy nie zna (a to powinna być chyba podstawa) Edytowane 4 Lipca 2006 przez wygadana_bestia Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snorl Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Fakt, ja sam czesto nie pamietam czy SR to skuter a RS to scigacz :icon_mrgreen:Ale aż taka pomyłka nie mogła być przypadkowo i zapewne było to zrobione specjalnie, byleby sprzedac moto...Szkoda gadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Fakt, ja sam czesto nie pamietam czy SR to skuter a RS to scigacz :flesje:Ale aż taka pomyłka nie mogła być przypadkowo i zapewne było to zrobione specjalnie, byleby sprzedac moto...Szkoda gadac http://allegro.pl/show_item.php?item=115074953 http://allegro.pl/show_item.php?item=115178649 roznica subtelna, niemalze niezauwazalna...prawda?;))))>.......ja tez nie pamietam, czy mam rs250....czy sr50.... Ale zgadzam sie z jednym....to moglo byc celowe....sciemnil cos w necie..i czekal na to, kto sie nabierze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 http://allegro.pl/show_item.php?item=115074953 http://allegro.pl/show_item.php?item=115178649 roznica subtelna, niemalze niezauwazalna...prawda?:flesje:)))>.......ja tez nie pamietam, czy mam rs250....czy sr50.... Ale zgadzam sie z jednym....to moglo byc celowe....sciemnil cos w necie..i czekal na to, kto sie nabierze... no bo co za roznica miedzy rs250 ,a sr50 ;) jada tyle samo... wygladaja niemal identycznie.. ;)a tak na serio to masz agabusa jakies fotki swojego sprzeta ? dawno nie widzialem aprilli rs250 :lalag: a co do tematu to sprzedajacy szukal kogos co nie bardzo orientuje sie w tym wszystkim i bedzie myslal,ze to okazja... jednakze sprzet tak czy owak nie najgorszy wiec kolega nie ma sie co martwic :biggrin: Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk998 Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 (edytowane) Eloo!! wie ktoś moze jaka powinna być zębatka z tyłu?? w RS50 3biegowa TZN ile powinna mieć zębów...i gdzie ewentualnie w necie można by było ją dostac? :( Edytowane 19 Sierpnia 2006 przez patryk998 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek_92 Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 eh, zebatke dajesz jaka chcesz jezeli chcesz zey szybciej jechal a wolniej sie zbieral to daje malo zeatke, ale jak chcesz zeby szybko przyspieszal a wolniej jechal dajesz duzo zebatke;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk998 Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 ALe chodzi mi o to jaka ma być oryginalna a nie przerobiona bo mam jakąś podróbe:/ :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi