lobo Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 :banghead: :icon_mrgreen: :icon_eek: no nie miał chłopak szczęścia :banghead: http://www.megaupload.com/?d=9M7Q7LHQ pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 fajny filmik - bez uogólniania że wszyscy są wariatami co do przewinień (ciągła linia, pow. wyłączona z ruchu) - kto z nas ich nie popełnia jadąc w korku :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 dzięki lobo. Ale pajac, ja nie mogę. Szkoda, że są i tacy motocykliści. może ten nais i trzy paski na plecaku są tylko częścią jego codziennego stroju?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Wczoraj widziałem tylko koniec tej akcji ale teraz jak obejrzałem całe to koleś niezły kozak :banghead: Ale policjant obok to dziwne że tak wierzył że mu się uda.Ale adrenalinke musiał niezła mieć :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek(gflsh) Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Wczoraj widziałem tylko koniec tej akcji ale teraz jak obejrzałem całe to koleś niezły kozak :banghead: Ale policjant obok to dziwne że tak wierzył że mu się uda.Ale adrenalinke musiał niezła mieć :banghead: mogl tego policjanta nie widziec, szedl troche z tylu. a i tak policjantow nalezaloby doinformowac, ze nie musi byc kluczyk w stacyjce, zeby mozna bylo kierownice skrecac (chyba, ze ja o czyms nie wiem :icon_mrgreen: ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 No gsxa szkoda bo taki ładny w oryginale był. Soki ze sie czepiam , ale moto nie bylo w org..Z tego co widze na tym filmit to cała lewa strona była "robiona". Wiem bo miałem identyko. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 ten kto go zna niech mu pogratuluje !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekk Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Codziennie tamtędy jeżdżę, ta podwójna to żaden wyczyn inaczej od 17-20 jechać się nie da. Wcale mu się nie dziwię, że szedł lewą stronę do wjazdu na modlinską - a co miał stać w korku? Troche tylko głupio wyszły mu te jęki i błagania, że już nie będzie. Hmmmm - chyba muszę bardziej zacząć patrzeć w lusterka wypatrując panów w zielonych kamizelkach. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jantarski Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Niestety, niektórzy mają pecha, ale tłumaczenie się pierwsza klasa :banghead: :banghead: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 o to jakbym widział siebie jakieś 2 tyg temu ... tylko, że ja nie uciekałem i miałem rejestrację :icon_mrgreen: a ja przecież tylko przejechałem sobie całą trasę toruńską od Broniewskiego aż do zjazdu na Modlińską jakieś 3km w gigantycznym korku jadąc bezpośrednio za radiowozem na sygnale :banghead: pees. wiem wiem, że zrobiłem źle i w ogóle... :banghead: Ile ci wlepili mandatu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarcio Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Trzeba też odnotować bardzo sensowny komentarz policjanta, który wszystkie scenki rodzajowe komentował ze studia. W tym przypadku powiedział, że przez takie osoby szargana jest opinia motocyklistów, którzy w znakomitej większości są ludźmi rozsądnymi - czy jakoś tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Wielkie dzięki za udostępnienie filmu ! Jeżdże tą trasą przynajmniej 3 razy w tygodniu i takie manewry jak ten koleś to tiry wykonują nie mówiąc już o osobówkach (powód-> moim zdaniem bardzo kiepsko zorganizowane skrzyżowanie + most który obsługuje całą północno-wschodnią część wawy i okolice). Policjantów z samochodu podzielilem na dwie grupy: 1. gamoń (pewnie sie ktoś przyczepi za taki txt ale co tam) ze wsi co sie wozi po mieście bo dostał blaszke i zadaje pytania w stylu: "i co zdziwiony?" ja nie wiem to już trzebać być straszną lapetą żeby sie tak wyrażać, zazdrościł mu tego motoru czy co. nie wiem i sie nie dowiem, ale zachowanie mi sie nie podobało.Może go kamera podniciła i chiciał być twardy i elokwentny.2. policjant który znał sie na rzeczy i to on cały czas asekurował kolesia na moto żeby nie zwiał i zachowywał sie racjonalnie. jeszcze dochodzi kolega policjant zazdroszczący bogatej mamusi i łysy ze studia (Zalewski)który faktycznie wypowiadał się sensownie. a jeśli chodzi o kolesia na moto, no to prawdziwy twardziel, z tego co wiem ludzie w stresowych sytułacjach nie zawsze zachowują się racjonalnie i to może być dla niego usprawiedliwienie.trzeba będzie zacząć uważać ;-) mam nadzieje że ich nie spotkam na trasie pozdro500e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 mogl nie uciekac.. za pozno juz troche bylo, tymbardziej ze niebieski szedl przy nim. a czy az taki pirat , ze sie nadawal do natychmiastowego zatrzymania? Wczoraj czytalem o tym jak wielu z Was jezdzi po chodniku.. jak dla mnie to wieksze stwarzanie niebezepiczenstwa niz slaby slalom i to jeszcze w tepie turystyka. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek(gflsh) Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 a czy az taki pirat , ze sie nadawal do natychmiastowego zatrzymania? mam nadzieje, ze zadecydowala obecnosc kamery i normalnie daja sobie spokoj w takich sytuacjach (oczywiscie wylaczajac brak tablicy)... na szczescie - odpukac - jeszcze sam nie bylem w takiej sytuacji :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Na miejscu tego goscia jak bym został juz zatrzymany to w życiu bym nie wykonał takich głupich manewrów jak on.Tylko bym zobaczył w lusterku, że policmajstry cos kombinują to dzida i mnie niema a nie takie akcje , że szkoda gadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi