qdlaty Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 (edytowane) wczoraj zginął motocyklista w tczewienie znam szczegółów żadnych. ktoś wie coś na ten temat? http://www.ksiega.4free.pl/ksiega.php?uid=118021 Edytowane 14 Czerwca 2006 przez qdlaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 qmpela Zony widziala na zywo, nawet zadzwonila w stresie do nas i poinformowala. niestety nie wiemy kto to byl, ale samochod mu qr*a oczywiscie wymusil... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxv Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 [*] [*] [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 no to sie zaczyna, wypadek w mieście oddalonym od mojego o jakies 20-25 km ale nic nie wiem (*) PozdroPrzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty Opublikowano 14 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 chłopak ode mnie z osiedla, nie znałem go osobiście, za mało czasu mam...z tego co można przeczytać w księdze gości facet focusem wymusił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 przejebne tracisz zycie przez puszke ;) Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 Ehh... Mi codziennie po pare razy jakis skurw..czybyk wymusza...Szkoda motocyklisty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 LUDZIE co sie dzieje???? Cos za duzo tych wypadków w tym roku! Co sie dzieje?? Czyżby tyle moto przybyło ze nie ma tygodnia bez wypadku?? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 LUDZIE co sie dzieje???? Cos za duzo tych wypadków w tym roku! Co sie dzieje?? Czyżby tyle moto przybyło ze nie ma tygodnia bez wypadku?? pzdr Drogi sie nie zmieniły, polscy kierowcy sie nie zmienili. A haslo badz mezczyzna kup motocykl zaczelo działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 Wiadomo kiedy pogrzeb ?Jedzie jakaś grupa motocyklistów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winix2 Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 Witam no i tez przybyło trochę aut za granicy na sciągali tych padlin teraz kazdego stac na samochód i jezdza jak te p...y. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awful Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 (edytowane) Wiadomo kiedy pogrzeb ?Jedzie jakaś grupa motocyklistów? jak coś to w miarę mozliwości pojadę... ale trzeba sie dowiedziec czy mozna. rodzina moze miec cos przeciwo. kurde mam paru znajomych w tczewie i próbowałem sie skontaktować, czy wszyscy cali. trochę niepewności było... tak czy inaczej- szkoda gościa... kumpela z tczewa(jeźdząca) zeznała,ze ponoć jechał złoty pięćdziesiąt... ale sama nie widziała,więc nie mozna tego traktować jako pewnika. btw moja panna wykombinowała coś takiego: ktoś chce wyjechać z podporządkowanej- patrzy w lewo- widzi daleko światło... wie,ze jest w mieście ,więc zakłada ,ze pewnie wszyscy jada 50 lub niewiele więcej... światła są daleko- 'zdążę'. nie spodziewają się motocyklistów i 150/h w mieście... Edytowane 14 Czerwca 2006 przez awful Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 Ja już nie wchodze chyba do działu z wypadkami.... teraz nie ma tak że wypadek i że motocyklista jest np w szpitalu.... tylko że nie zyje... jest czerwiec a tu tyle wypadków... tak mi szkoda tych ludzi chca się cieszyć tą wolnoscią jest 30 stopni upał a kierowcy samochodów myslą wyłącznie o sobie i pierdoli ich że ktoś przez nich stracił życie, nie znam okolicznosci wypadku wiem tyle że samochód wymusił... po raz kolejny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 ja jedank czesto zaglądam do dzialu z wypadakami, bo dzieki temu jezdze ostrozniej i caly czas mam w glowie niektore foty i sytuacje.Oczywiscie lepiej by było jakby nie było ofiar. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 szkoda czlowieka, jak zawsze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi