Zbychu_Belzi Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 wróciłem:)fajniemomentami ładnie ;> aha i nikt mi nigdy nie proponował an dzieńdobry kawki rano na zlocie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 No naprawde fajnie to pomyśleli-nie bylo strach zostawić motocykla,wjazd tylko 10zł no i kawa i herbata do oporu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 co tu dużo pisać ... było ZAJEBIŚCIE , ciekawe tylko jak tam Rozio i jego Jawa , jak i czy dotarli szczęśliwie bo troche ją po nocy pałował :biggrin: Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Domel Ciebie chyba widzialem - VFR Rothmans Racing pamietasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 ciekawe tylko jak tam Rozio i jego Jawa , jak i czy dotarli szczęśliwie bo troche ją po nocy pałował Dotarł cało i zdrowo, choć z przygodami :biggrin: Impreza godna powtórzenia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Dotarł cało i zdrowo, choć z przygodami :D Impreza godna powtórzenia ;)Trzeba koniecznie koniecznie powtórzyć !!! zgadzam sie z tym w 200% :biggrin: kurde teraz dopiero widze , ze ta VFRka też była , i to chyba z paroma innymi osobami z wawy , mam racje? Pozdrawiam , 3majcie sie. :) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 kurde teraz dopiero widze , ze ta VFRka też była , i to chyba z paroma innymi osobami z wawy , mam racje? Pozdrawiam , 3majcie sie. :)Tak, byliśmy tam małą paczką - Warszawa i Gdańsk. Ja nawet Rozia namierzyłem, ale był jakiś taki zakręcony :biggrin: , my zresztą chyba też :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piocho Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Si - taka VFR jest tylko jedna w Polsce - widzisz VFR Rothmans, wiesz, ze to Piocho. Hej! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Domel Ciebie chyba widzialem - VFR Rothmans Racing pamietasz?No VFR kojarze :biggrin: Ehh szkoda że już po i że tylko 1 dzień byłem :D Ale zawsze mam mój 5 Woodstock zaliczony :) ps. przestroga na następny Woodstock-nie kupujcie Knyszy bo ja dostałem ją z "dodatkami" w postaci włosów(no i sama w sobie też dobra nie była) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 nie kupujcie Knyszy bo ja dostałem ją z "dodatkami" w postaci włosów(no i sama w sobie też dobra nie była)potwierdzałem , na własne oczy widziałem jak sie chłop męczył z tymi kłakami , a ta ich knysza , lub pita to poprostu jakaś bułka z bigosem ;)Mam tylko nadzieje , ze impreza sie za rok odbędzie , gadałem z jednym z organizatorów zlotu i mówił , ze juz sie pojawiają problemy co do przyszłego woodstocku , i to ponoć takie poważniejsze , bo problemy ponoć co rok są ... Mam nadzieje , ze tym 2 małym sklonowanym chujkom nie uda sie zlikwidować tej imprezy. A jak narazie nadal żyje swoim pierwszym Woodstockiem , zajebistym i w 100% udanym. Pozdrawiam wszystkich "woodstockowych huliganów" (cokolwiek to oznacza :clap: ) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaWaK Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Ja mam pytanie do Rozia :) miałeś postój może w Nowej Soli na Cpnie ?? :lalag: :) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 :lalag: Rozio dawaj maila bo miałem Ci przecież coś przesłać :) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 (edytowane) Ja mam pytanie do Rozia D.gif miałeś postój może w Nowej Soli na Cpnie ?? icon_question.gif icon_mrgreen.gif Jak wracałem, zatrzymywałem sie na pierwszej większej stacji za Zieloną Górą, mozliwe że to w Nowej Soli. O ile dobrze pamiętam Orlen, po prawej stronie głównej drogi. Czyżbyś mnie gdzieś wypatrzył ?? Rozio dawaj maila bo miałem Ci przecież coś przesłać icon_mrgreen.gif Fotki ślij śmiało na [email protected] Edytowane 3 Sierpnia 2006 przez Rozio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek20 BSA A65 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 (edytowane) sie ma ludziki!! ja również byłem w tym zakątku świata gdzie panuja zasady zupełnie inne i o wiele piękniejsze niż w normalnym życiu... nie rozbijałem sie na "zlocie" moje moto stało w samym centrum pola namiotowego, nie chciałem sie izolować od innych bo to tak zupełnie nie woodstokowo. byłem na parkingu oglądałem maszyny i to pole namiotowe zupełnie jakby takie państwo w państwie, nie podobało mi sie to. Moje moto było na przystanku od wtorku i nic mu sie nie stało oprócz totalnego zapylenia oczywicie. Brałem udział w konkursie wolnej jazdy w którym to moja leciwa hondzina za diabła nie chciała uczestniczyć i dasła przy każdej próbie ale w końcu ja ubłagałem i wystartowała... cóz z tego skoro jeździec zapomniał sie i zmienił pas jazdy.... "koledze na hodzie już podziekujemy" zabrzmiał werdykt jurora, z resztą i tak zweitakty robiły co chciały w tym roku... najpiekniejsze były dwie chwile:1 gdy umeczenie objuczeni do granic masy dopuszczelnej wjechaliśmy na poligon dgzie panowała całkowita jeszcze pustka2 gdy w niedzielne przedpołudnie ostatni raz widziałem w lusterku rozbieraną scenetakie chwile zapadaja mocno w pamięć. w takim razie do zobaczenia za rok... Edytowane 3 Sierpnia 2006 przez bartek20 BSA A65 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 rałem udział w konkursie wolnej jazdy w którym to moja leciwa hondzina za diabła nie chciała uczestniczyć i dasła przy każdej próbie ale w końcu ja ubłagałem i wystartowała... cóz z tego skoro jeździec zapomniał sie i zmienił pas jazdy.... Coś mi się wydaje, że to właśnie Ty byłeś jedyną osobą z którą udało mi sie wyrać w wolnej jeździe :( Za to w slalomie sobie lepiej radziłem i 3 miejsce moje :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi