kornol Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 IV Ogólny Zlot Motocyklowy im. "Hubala", Jasło stadion MOSIR ul. Sikorskiego 15. Organizator: Jasielskie Stowarzyszenie Motocyklowe *Brothers of the south", tel.: 0-606 716 569 - Bogdan, e-mail:[email protected] , tak w telegraficznym skrócie. Zlot odbedzie się w dniach 16-18.06.2006r Kto z was wybiera się na zlot do Jasła? zgłaszamy gotowość :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 ja z kumplami napewno bedziemy na paradzie a pozniej sie okaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riucyherce Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 ja z kumplami napewno bedziemy na paradzie a pozniej sie okaże ktos zna plan zlotukiedy parada? o ktorej?...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszm Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 Parada będzie w sobotę o 11.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 Ciekawe dlaczego zlot nosi imię "Hubala"?Z tego co wiem na temat historii II Wojny Światowej, to działa on w lasach koneckich, przysuskich i opoczyńskich, a Jasło przecież odległe jest od miejsc jego walk :wink: Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 14 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 z tego co mi wiadomo to było też coś związane z Hubalem ale nie z wojskiem tylko z motocyklami.drużyna harcerska jedna w Jaśle też jest chyba im Hubala czy jakos tak. tak mi sie coś kojarzy. Ale jesli nurtuje cie to ,no to napisz do organizatorów :wink: Aha, ceny: 30zł kierowca, 20 zł. pasażer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierzak07 Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 Ja będe napewno.Przyjedziemy z kumplami na pare motorków ale nie będzimy wjeżdżać tylko tak pod brame, chyba że wjedziemy za darmo a jest duże prawdopodobieństwo.Będziemy w piątek popoludniu i napewno na paradzie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 16 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 a no to spoko, to życze dobrej zabawy, hehe. eh, szkoda że jeszcze nie mam motocykla na szose... dyntka z parady w tym roku zapewne:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allu Opublikowano 16 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2006 No oczywiście wpadnie grupa Emzetkowiczów z Rzeszowa i okolic :banghead: w sobote :icon_mrgreen: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi