Darekcb500 Opublikowano 7 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Dzięki panowie i panie za kilka milych słow :banghead: Dzisiaj stuknalem jeszcze ze 25km i jestem jeszcze bardziej zadowolony niz bylem A oto fotki http://www.bikepics.com/members/darekcb500/ Co honda to Honda ,ide szlakiem cebul i może bede nim jeszcze długo podązal ,kto wie moze dojde do 1300 :banghead: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Noo gratuluje. Pinkny :banghead: Oby służyła tak wiernie jak CeBula 500 :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zierek Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Gratulacje!Ładne moto. Kolorek mi się szczególnie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Noo gratuluje. Pinkny :banghead: Oby służyła tak wiernie jak CeBula 500 :banghead:eee kawałęk pięknej furki:) Gratulacje, no i szerokości oczywiscie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walkie Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 gratuluje, kupiles moje marzenie z lat dziecinnych :banghead: byl taki koles lat temu 15 ktory podjezdzal tym do mnie pod klatke, alez mu zazdroscilem grzebiac w mojej Wuesce :banghead: Szerokiej... :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał22 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Gratulacje, piękna maszyna :buttrock: widać że z tej samej firmy co dyversja haryba :biggrin: Zycze miłych wrażeń z jazdy i bezawaryjności. Pozdrawiam Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 gratuluje, kupiles moje marzenie z lat dziecinnych :buttrock: byl taki koles lat temu 15 ktory podjezdzal tym do mnie pod klatke, alez mu zazdroscilem grzebiac w mojej Wuesce :biggrin: Szerokiej... :biggrin:Tutaj troszke nagilales historie, bo SF zaczeli produkowac 14 lat temu :crossy:Co do motóra-widac ze slicznie zachowana, w odroznieniu od wielu sprzedawanych teraz "okazyjnie" w Polsce. Bardzo ladny, a przede wszystkim oryginalny stan. Bo SF to klasyczny motocykl, i wedlug mnie wszelkie przerobki sa tutaj mocno niewskazane.Jak jezdzisz "troszke szybciej",to od razu wywal ta wielka szybe-niesamowicie psuje stabilnosc i prowadzenie przy wiekszych predkosciach. Oponki zdrowe, zestaw napedowy swiezy-tylko lac i jezdzic. P.S. i sprawdz od czasu do czasu stan oleju-bo te silniki przy ostrzejszym kreceniu lubia sobie wciagnac :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 gratuluje zakupu i zycze wielu kretych drog.... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 Jest się czym pochwalić! Gratuluję zakupu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi