pikus91 Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 gdby sie zaczol zacierac to by ci silnik zgasl i strasznie ciezko by chodzil tlok lub by sie zaklinowal i bys nie ruszl go wogle cinek mi wystarczy 5-10 min na regulacje gaznika:] jak z czysczeniem to okolo 20-30min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 (edytowane) gdby sie zaczol zacierac to by ci silnik zgasl i strasznie ciezko by chodzil tlok lub by sie zaklinowal i bys nie ruszl go wogle cinek mi wystarczy 5-10 min na regulacje gaznika:] jak z czysczeniem to okolo 20-30min sorry cos mi sie porypalo jesli jakis moderator to zobaczy to bardzo prosze o skasowanie jednego z tych posotow pozdrawiam Edytowane 7 Czerwca 2006 przez pikus91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urban Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Co do tego jaka mieszanka. Ja do simka po remoncie (nowy cylinder, tłok, pierścienie, gaźnik) zalałem Castrol Racing Bike 2T pełen syntetyk. Olej lałem w stosunku 1:50. I chodził jak zegarek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 Troche przeplacasz za olej, no ale nie masz nagaru, i idealne smarowanie masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi