Marcin1sport Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 70 km/h simsonem s53 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych16 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Mnie się udało na autostradzie z XX wycisnąć lekko ponad 300 KM/H (licznikowe) A paliwa przy tym zeżarł jak smok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1986 Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 ja najwiecej 180 strach jechac wiecej ;) , Krzych 16 niezle ze az tyle udało ci sie pojechac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukos Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 130 km/h kawasaki kmx 125wiecej nie chce isc :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pi00r3k Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 (edytowane) 90 km/h (licznikowe) na rieju rr, skulony za tą malutką "osłonką". Więcej nie poleci chyba że z górki ;] Edytowane 7 Maja 2008 przez Pi00r3k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@ca Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 230 km/h licznikowe .. ale to chyba nie był max moje Fazi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidP Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Mój rekord to 80 km/h na swojej WSK :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Dzisiaj poprawiłem swój rekord :buttrock: 160 km/h licznikowe :rolleyes: :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frem Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 mój nowy rekord 190 :icon_razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the-one Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 260 km\h z pasażerem na A4, ale przy tej predkosci zaczal mnie stukac palcem po brzuchu wiec zwolniłem. Pozniej na CPN powiedzial mi ze stukal mnie dlatego bo ped powietrza odrywal mu dupe od siedzienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Póki co max sypałem 90km/h (piaggio zip '97) :icon_twisted: Ale niech tylko zdam na prawko i wyjadę VT700 z garażu, to myślę, że złoty pięćdziesiąt spokojnie połknę :D Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaro pl Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 ZZ-R600 z 91r220 km/h na obwodnicy B-cy Kł ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawo Opublikowano 11 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Jak na razie 200 km/h licznikowe na Hornecie z kumplem za plecami ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elekrytyk Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Rometem nie pamietam ale na tamte czasy wydawalo sie to bliskie mach 1 :D Teraz przelotowa to 120, do 140 luzik ale niestety dla moto, ja juz czuje jak powietrze wchodzi oczami i wychodzi tylem :cool: Max ta moja wloska zdzira jechalem 160-170 na Niestachowskiej w poznaniu i A2 ale przy tej predkosci mam 3 problemy :icon_eek: dziobem kasku hacze o kierownice wiec nie moge patrzec na zegary, google przy takich predkosciach chca mi trepanacje czaszki zrobic a mam tylko otwarty kask do enduro :buttrock: a co najwazniejsze ... mam niejasne wrazenie, ze koles na pseudo enduro przy takich predkosciach wyglada dziwnie :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ED manetka (KURCZAK) Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 230 km/h licznikowe .. ale to chyba nie był max moje Fazitez to jest mój rekord na Fazim to chyba licznikowe max dla tego sprzeta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi