Dobry-1983 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Przeciętnie 90- 130, ale na lotnisku w Borsku mnie poniosło to 220 wycisnęłem z mojej FZR 600 91 rok.Generalnie wole wolniej.Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
codrusldn Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Trasa Londyn-Brighton 180-250 km/h (na całej trasie)Pas pod bydgoskim Koronowem Vmax dla R6-stkitrasa Bydgoszcz-Poznań (dzisiaj) max 190km/h ....aż dziw, że jeszcze nikt tu ponad 300 nie wpisał...chyba sie nie wstydzicie co?? heheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefano19 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Najwięcej 210km/h i narazie chyba tak zostanie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 (edytowane) 245 na Fz6 :lalag: dał by radę wiecej :bigrazz:Jakiś po tuningu miałeś chyba? :) Dzisiaj pojechałem na autostradę sprawdzić ile leci mój FZ6 2006r. i licznik pokazał 237km/h :bigrazz:Może byłoby więcej, ale odpuściłem :crossy: Furą najwięcej 250km/h (zamknięty budzik) :crossy: Edytowane 6 Czerwca 2007 przez B@rtek https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek 125 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 105km/h po polnej drodze i bez przedniego hamulca :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 105km/h po polnej drodze i bez przedniego hamulca :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_evil: :banghead: Nic tylko pogratulować rozumu :) https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 około 220 na fzr 600.245 na gsxr 750 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek 125 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_evil: Nic tylko pogratulować rozumu :) no ale po tym przebłysku mojej inteligencji skonczylem w zbożu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heffi Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 po zmianie sprzęta z klv-la na hd springera znowu musialem sprawdzic sprzecikatak wiechd springer twincam na wtrysku (bez rzadnej przerobki - stage-wó)na trasie do wawy rozbujałem go do 185km :) :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camaross Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 (edytowane) .... no to w tym momencie mnie Panowie dowartościowaliście ..... bo jechałem jedyne 270 km/h ....... ( tyle licznik pokazywał..) na 6 biegu z gazem do końca a jak by tego było mało z "Czarczi" (nick na forum) jako plecakiem który jest naprawdę nie małych rozmiarów. na trasie na tuszyn jak jedziecie z Łodzi ... już za zjazdem na Pabianice .... ale wedlug mnie takie speedowanie jest bez sensu ......bo praktycznie od 230-240 to już sama aerodynamika jest ważna ..... ale milo że chociaż tym taki gnojek jak ja może się pochwalić ..... pozdrawiam Edytowane 6 Czerwca 2007 przez Camaross Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek778 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Honda CBR 600 F4i - 262 km/hMiejsce - autostrada A4 (Wrocław-Katowice)Pozdr. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zabamix Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 ja na:-HONDA CM185T 100km/h bez kasku ;) -HERCULES Prima GT 60km/h ;) -YAMAHA TDR 125 90km/h (zablokowana) :crossy: PoZdRo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 (edytowane) zabamix:ja na:-HONDA CM185T 100km/h bez kasku :crossy: :bigrazz: :bigrazz: :banghead: sa ludzie i parapety :clap: gratuluje Edytowane 6 Czerwca 2007 przez Nitro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pleja Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 190 kmh na hornecie 900poszedłby jeszcze więcej, ale już beze mnie - bez owiewek nie da rady...:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Ostatnio na gsxr1000 kumpla 170 KM się przejechałem szkoda że licznik nie chodził ale na 3 biegu było 11-12 tys obr.Gość powiedział ze to napewno ponad 200 km/h.Jak na pierwszą jazdę na ścigu-całkiem nieźle ;)No i moj rekord jak narazie nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi