mariuszyzfr1 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Za te 200km/h powinni Tobie zabrać prawko! Może wtedy przemówiłbyś do kumpla rozsądku! Sam facet jeżdzisz jak szalony a próbujesz kumpla przekonywać. Co za różnica czy lecisz 290 czy 200 i tak zginiesz. Jesteś szalonym dawcom łamiącym przepisy ruchu drogowego. Hehe ale jak narazie to Ty masz 10 % ostrzeżenia nie on :P :lapad: Pozdro ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezar27 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Hehe ale jak narazie to Ty masz 10 % ostrzeżenia nie on :P :P Pozdro ;)a wiesz chociaż za co to ostrzeżenie? :lapad: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszyzfr1 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 a wiesz chociaż za co to ostrzeżenie? ;) Ta... Za przekrozenie prędkości i wyprzedzanie na ciągłej :lapad: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 75km/h ;) :lapad: Suzuki TS50xk :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyex Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Aprilia Atlantic 500 - 170 licznikowe GPS'owe ok. 162 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 niezła grochówka chyba groch z Czernobyla,ale na poważnie to najszybciej jedzie sie koleinani bo nie trzeba kierować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezar27 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Ta... Za przekrozenie prędkości i wyprzedzanie na ciągłej :banghead:dzięki, nawet nie wiedziałem! :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BEEMKA Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 ludzie ciut ostatnio mnie troche pogielo pobilam swoj rekord lecialam na mojej maszynce 180 i by dalejspokojnie polecial ale musialam szybko zwolnic bo pozniej fotki byly ale normalnie tak szybko lapie predkosc ze casem sie zapominam a zwlaszcza ostatnio pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikosław Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 ludzie ciut ostatnio mnie troche pogielo pobilam swoj rekord lecialam na mojej maszynce 180 i by dalejspokojnie polecial ale musialam szybko zwolnic bo pozniej fotki byly ale normalnie tak szybko lapie predkosc ze casem sie zapominam a zwlaszcza ostatnio pozdro Wzorem kolegi awfula apeluję o interpunkcję :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BEEMKA Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 (edytowane) nio nie znowu :banghead: :buttrock: ja dosc dlugo po polsku nie pisalam i nie chce mi sie wszystkich znakow uziwac i pisac rozwiezle :banghead: pozdro Edytowane 20 Czerwca 2006 przez BEEMKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikosław Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 nio nie znowu :banghead: :buttrock: ja dosc dlugo po polsku nie pisalam i nie chce mi sie wszystkich znakow uziwac i pisac rozwiezle :banghead: pozdro Na pewno rozumiesz, że, dzięki znakom interpunkcyjnym, ten kto czyta twoje posty lepiej zrozumie co miałaś na myśli. A o to przecież chodzi - jeden mówi a drugi go rozumie :), inaczej przekaz jest nieudany... ;P ...czy coś takiego :) Szacuneczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BEEMKA Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Na pewno rozumiesz, że, dzięki znakom interpunkcyjnym, ten kto czyta twoje posty lepiej zrozumie co miałaś na myśli. A o to przecież chodzi - jeden mówi a drugi go rozumie :banghead:, inaczej przekaz jest nieudany... ;P ...czy coś takiego :buttrock: Szacuneczekspox, luzik lajcik ...postaram sie nie zapominacmoze dlatego to robie bo nie chce mi sie i zazwyczaj szybko pisze nie myslac o znakach interpunkcyjnychpozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 JA ostatnio 100 ... :banghead: Ale nie używałem 2,3,4,5,6 biegu do tego :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 znowu wsteczny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekk Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 129 km/h na ograniczeniu 70 km/h :banghead: a tak poważnie to moto jechałem tak szybko, że bałem się spojrzeć na zegary, żeby czasem z wrażenia nie podnieść się zza owiewki (szyby) i nie odfrunąć. :banghead: A tak naprawdę poważnie to od czasu do czasu upewniam się że moja Honda nie jest zdławiona Na szczęście nie jest :buttrock: Pozdrawiam, a entuzjastom prędkości zyczę, aby liczniki kłamały ile tylko mogą! Za te 200km/h powinni Tobie zabrać prawko! Może wtedy przemówiłbyś do kumpla rozsądku! Sam facet jeżdzisz jak szalony a próbujesz kumpla przekonywać. Co za różnica czy lecisz 290 czy 200 i tak zginiesz. Jesteś szalonym dawcom łamiącym przepisy ruchu drogowego. Hmm... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi