ekimm Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 na GS500 leciałem 190km/h są świadkowie :) na zlocik do Borek tyle leciałem poszło przy tym na 100km 1 litr oleju :DNa GSXR 600 wariuje mi licznik przy 220km/h wiec wiecej nie jestem wstanie sprawdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekk Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 No wreszcie kurna wczoraj 299 powitałem bananem na twarzy :icon_mrgreen: Stary ale jary GSXR1000 K1 miał jeszcze jakiś 1000 wolnego na obrotomierzu, ale licznik był bezlitosny, nie przewidzieli trójki na wyświetlaczu :icon_mrgreen: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 vn 800 a narazie 170 km/h luz jeszcze byl i chcial wiecejale... to nie dla mnie te predkosci :icon_rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawelmoto2 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 No wreszcie kurna wczoraj 299 powitałem bananem na twarzy :clap: Stary ale jary GSXR1000 K1 miał jeszcze jakiś 1000 wolnego na obrotomierzu, ale licznik był bezlitosny, nie przewidzieli trójki na wyświetlaczu :evil: . a tobie tez przeklamuje licznik hahahahahahahahahah :biggrin: :D :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: zarcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekk Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 a tobie tez przeklamuje licznik hahahahahahahahahah :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: zarcik No ku*wa pewnie że przekłamuje jak każdy, ale i tak radocha na maksa :buttrock: :buttrock: :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DejoL87 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 motórem najwięcej jechałem tyle ile fabryka dała ... 110 km/h - etz 150w sumie to taką prędkość maxymalną osiągam codziennie jak jade gdzies na trasie, przy wolniejszych predkosciach ziewam już, czas zmienić sprzęt :icon_rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 czas zmienić sprzęt ... na ETZ 251 :) :lalag: żart :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brxYZ Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 moja Yz'tką na ścieżce w lesie ok 120:d , za pasażera na R1 240 :P :) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzi600 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 299 al e więcej licznik nie pokazuje. przyszpuszczam że i tak realnie było to troszke mniej bo są przekłamania ale i tak fajnie :icon_evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulamoto Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 299 al e więcej licznik nie pokazuje. przyszpuszczam że i tak realnie było to troszke mniej bo są przekłamania ale i tak fajnie :flesje: Ja osobiscie polecilbym zalozenie licznika z rowera....bedzie git:P :banghead: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 moj zlom idzie 190 :crossy: Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikgar Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 prawie 150 :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzi600 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Ja osobiscie polecilbym zalozenie licznika z rowera....bedzie git:P :biggrin: nie bardzo wiem o co ci chodzi , a co do licznika rowerowego to miałam taki założony w motocyklu w zeszłym sezonie jak jeszcze jeździłam cebrą 600rr przerobioną na streeta. Niestety tamten licznik przekłamywał jeszcze bardziej i pokazywał prędkość tylko do 199.99 km/h :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulamoto Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 nie bardzo wiem o co ci chodzi , a co do licznika rowerowego to miałam taki założony w motocyklu w zeszłym sezonie jak jeszcze jeździłam cebrą 600rr przerobioną na streeta. Niestety tamten licznik przekłamywał jeszcze bardziej i pokazywał prędkość tylko do 199.99 km/h ;) No ale te 99setnych chyba juz robi swoje?? ;) zawsze to blizej tej magicznej bariery 3 0 0 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajo Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 No ale te 99setnych chyba juz robi swoje?? :buttrock: zawsze to blizej tej magicznej bariery 3 0 0 :icon_rolleyes:chyba bliżej tej bariery 200 bo jak 199,99km/h to do 300 nawet się nie zbliża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi