Skocz do zawartości

Ile jechałeś najszybciej na swoim motocyklu?

d8-vid
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Czy kupujac ZZR 1400 podpisujesz jakis papier lub umowe ze bedziesz nim pod 300 paki latal ? co ma moc i pojemnosc do predkosci ? Z glowa i szacunkiem do predkosci sie jezdzi

PS. mi ten sprzet nie pasuje, jezdzilem nim 2 mies temu, silnik chodzi ladnie, skrzynia tez tylko za dlugie przelozenia wiec dopiero przy 6500 jakos zaczyna sie zbierac.

:)

Nie wiem skąd taki wniosek wysnułeś, być może nie wychwyciłeś kontekstu wypowiedzi (chodzi o deklaracje, papier), jasno napisałem że to była głupota - wiem jak należy jeździć a inną parą kaloszy jest to że jak masz możliwość odkręcić to strasznie korci i o tym właśnie pisałem.

Ponadto mi zzr bardzo pasuje (przełożenie to kwestia przyzwyczajenia lub dostosowania techniki - nie dyskutuje się o gustach)

ps z Twojej wypowiedzi zajechało trochę moralizatorstwem, niepotrzebnie (myślę i pewnie nie tylko ja, że nie warto pisać by tylko pisać...)

Nie sztuką jest odkręcić, sztuką jest się zatrzymać. (w sposób kontrolowany)

pozdrawiam

Edytowane przez Dargo

Czy kupujac ZZR 1400 podpisujesz jakis papier lub umowe ze bedziesz nim pod 300 paki latal ? co ma moc i pojemnosc do predkosci ? Z glowa i szacunkiem do predkosci sie jezdzi

PS. mi ten sprzet nie pasuje, jezdzilem nim 2 mies temu, silnik chodzi ladnie, skrzynia tez tylko za dlugie przelozenia wiec dopiero przy 6500 jakos zaczyna sie zbierac.

:)

sory za offtop, ale wydaje mi sie ze silnik zzr1400 jest sporo mocniejszy niz w twojej Bejcy??

Najszybciej to jechałem 211- yamaha r1 jako plecak( a co ciekawe prowadzący był bez kasQ;] miał tylko okulary, fajnie mu deformowało twarz)

Piaggionem moim byłym leciałem 90

Apka rs 50/75 darłem 110

Natomiast kmx`em moim 130

Gość pawelmoto2

Nie wiem skąd taki wniosek wysnułeś, być może nie wychwyciłeś kontekstu wypowiedzi (chodzi o deklaracje, papier), jasno napisałem że to była głupota - wiem jak należy jeździć a inną parą kaloszy jest to że jak masz możliwość odkręcić to strasznie korci i o tym właśnie pisałem.

Ponadto mi zzr bardzo pasuje (przełożenie to kwestia przyzwyczajenia lub dostosowania techniki - nie dyskutuje się o gustach)

ps z Twojej wypowiedzi zajechało trochę moralizatorstwem, niepotrzebnie (myślę i pewnie nie tylko ja, że nie warto pisać by tylko pisać...)

Nie sztuką jest odkręcić, sztuką jest się zatrzymać. (w sposób kontrolowany)

pozdrawiam

poki co kazdy kto sie tu wpisuje zatrzymal sie w sposob kontrolowany dlatego sie tu wpisuje wiec nie jest jeszcze tak tragicznie

pzdr

poki co kazdy kto sie tu wpisuje zatrzymal sie w sposob kontrolowany dlatego sie tu wpisuje wiec nie jest jeszcze tak tragicznie

pzdr

Właśnie o tym pisałem że istotny jest zdrowy rozsądek i zdecydowana większość ludzi tu śmigających :lalag: zachowuje go (rozsądek)

pzdr

Edytowane przez Dargo

sory za offtop, ale wydaje mi sie ze silnik zzr1400 jest sporo mocniejszy niz w twojej Bejcy??

Wydaje mi sie, ze nic nowego nie stwierdziles, Silnik kawy ma 190 koni i o 195 cm wiecej. Nie wiem talko co zamierzasz stwierdzic ta wypowiedzia ?

Widzisz ja nie kupuje moto aby miec najmocniejsza albo najszybsza, gdyby tak bylo to jezdzilbym co rok innym motocyklem. Dla mnie wazniejszy jest komfort jazdy ( na ZZR 1400 mam bardziej zgiete kolana i bardziej leze na kierownicy a to idzie w nadgarski ), dobre hamulce, nie papranie sie w jakies smarowania lancucha, minimalne koszty inspekcji, o co wazniejsze pozniejszy spadek na wartosci ktory wlasnie w przypadku Kawy jest niestety najwiekszy.

sorry ze w tym dziale

pozdrawiam

:lalag:

Edytowane przez ks-rider

245 na Fz6 :) dał by radę wiecej :icon_mrgreen:

No to niezła prędkość jak na Fazera FZ6. Papierówkę ma on 220 km/h.

Ja swoim jechałem 226 km/h i wiem, że miał jeszcze chęć tylko droga się kończyła.

W każdym razie to najwięcej ile jechałem z kierą w rękach.

170. wedlug licznika Africom.

165 swojiom suzom. A i jeszcze 190 z jakims łysym pajacem jego BMW. Na stopa do szkoły od tamtej pory nie zatzymuje zadnych BMW. ( byłem posra..y)

Edytowane przez ED manetka (KURCZAK)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...