Dargo Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 (edytowane) Czy kupujac ZZR 1400 podpisujesz jakis papier lub umowe ze bedziesz nim pod 300 paki latal ? co ma moc i pojemnosc do predkosci ? Z glowa i szacunkiem do predkosci sie jezdzi PS. mi ten sprzet nie pasuje, jezdzilem nim 2 mies temu, silnik chodzi ladnie, skrzynia tez tylko za dlugie przelozenia wiec dopiero przy 6500 jakos zaczyna sie zbierac. :) Nie wiem skąd taki wniosek wysnułeś, być może nie wychwyciłeś kontekstu wypowiedzi (chodzi o deklaracje, papier), jasno napisałem że to była głupota - wiem jak należy jeździć a inną parą kaloszy jest to że jak masz możliwość odkręcić to strasznie korci i o tym właśnie pisałem. Ponadto mi zzr bardzo pasuje (przełożenie to kwestia przyzwyczajenia lub dostosowania techniki - nie dyskutuje się o gustach) ps z Twojej wypowiedzi zajechało trochę moralizatorstwem, niepotrzebnie (myślę i pewnie nie tylko ja, że nie warto pisać by tylko pisać...) Nie sztuką jest odkręcić, sztuką jest się zatrzymać. (w sposób kontrolowany) pozdrawiam Edytowane 15 Grudnia 2006 przez Dargo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 Czy kupujac ZZR 1400 podpisujesz jakis papier lub umowe ze bedziesz nim pod 300 paki latal ? co ma moc i pojemnosc do predkosci ? Z glowa i szacunkiem do predkosci sie jezdzi PS. mi ten sprzet nie pasuje, jezdzilem nim 2 mies temu, silnik chodzi ladnie, skrzynia tez tylko za dlugie przelozenia wiec dopiero przy 6500 jakos zaczyna sie zbierac. :)sory za offtop, ale wydaje mi sie ze silnik zzr1400 jest sporo mocniejszy niz w twojej Bejcy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebekmx Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 Najszybciej to jechałem 211- yamaha r1 jako plecak( a co ciekawe prowadzący był bez kasQ;] miał tylko okulary, fajnie mu deformowało twarz)Piaggionem moim byłym leciałem 90Apka rs 50/75 darłem 110Natomiast kmx`em moim 130 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwyex Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Aprilia Atlantic 500 - 170km/h Honda Gold Wing 1800 - 180km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorota. Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Najszybciej to jechałem 211- yamaha r1 jako plecak( a co ciekawe prowadzący był bez kasQ;] miał tylko okulary, fajnie mu deformowało twarz)ehh gratuluje znajomego :rolleyes: nie zapomnial o okularach :banghead: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawelmoto2 Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Nie wiem skąd taki wniosek wysnułeś, być może nie wychwyciłeś kontekstu wypowiedzi (chodzi o deklaracje, papier), jasno napisałem że to była głupota - wiem jak należy jeździć a inną parą kaloszy jest to że jak masz możliwość odkręcić to strasznie korci i o tym właśnie pisałem. Ponadto mi zzr bardzo pasuje (przełożenie to kwestia przyzwyczajenia lub dostosowania techniki - nie dyskutuje się o gustach) ps z Twojej wypowiedzi zajechało trochę moralizatorstwem, niepotrzebnie (myślę i pewnie nie tylko ja, że nie warto pisać by tylko pisać...) Nie sztuką jest odkręcić, sztuką jest się zatrzymać. (w sposób kontrolowany) pozdrawiam poki co kazdy kto sie tu wpisuje zatrzymal sie w sposob kontrolowany dlatego sie tu wpisuje wiec nie jest jeszcze tak tragiczniepzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 yamaha dt 80lc2 110km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dargo Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 (edytowane) poki co kazdy kto sie tu wpisuje zatrzymal sie w sposob kontrolowany dlatego sie tu wpisuje wiec nie jest jeszcze tak tragiczniepzdrWłaśnie o tym pisałem że istotny jest zdrowy rozsądek i zdecydowana większość ludzi tu śmigających :lalag: zachowuje go (rozsądek)pzdr Edytowane 16 Grudnia 2006 przez Dargo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni22222 Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Kawasaki zx 7 r 270 :lalag: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 (edytowane) sory za offtop, ale wydaje mi sie ze silnik zzr1400 jest sporo mocniejszy niz w twojej Bejcy?? Wydaje mi sie, ze nic nowego nie stwierdziles, Silnik kawy ma 190 koni i o 195 cm wiecej. Nie wiem talko co zamierzasz stwierdzic ta wypowiedzia ? Widzisz ja nie kupuje moto aby miec najmocniejsza albo najszybsza, gdyby tak bylo to jezdzilbym co rok innym motocyklem. Dla mnie wazniejszy jest komfort jazdy ( na ZZR 1400 mam bardziej zgiete kolana i bardziej leze na kierownicy a to idzie w nadgarski ), dobre hamulce, nie papranie sie w jakies smarowania lancucha, minimalne koszty inspekcji, o co wazniejsze pozniejszy spadek na wartosci ktory wlasnie w przypadku Kawy jest niestety najwiekszy. sorry ze w tym dziale pozdrawiam :lalag: Edytowane 16 Grudnia 2006 przez ks-rider <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Cin Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 245 na Fz6 :) dał by radę wiecej :icon_mrgreen: No to niezła prędkość jak na Fazera FZ6. Papierówkę ma on 220 km/h. Ja swoim jechałem 226 km/h i wiem, że miał jeszcze chęć tylko droga się kończyła. W każdym razie to najwięcej ile jechałem z kierą w rękach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ED manetka (KURCZAK) Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 (edytowane) 170. wedlug licznika Africom.165 swojiom suzom. A i jeszcze 190 z jakims łysym pajacem jego BMW. Na stopa do szkoły od tamtej pory nie zatzymuje zadnych BMW. ( byłem posra..y) Edytowane 16 Grudnia 2006 przez ED manetka (KURCZAK) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Ja dzisiaj sie przeleciałam 200 km/h tak dla odpędzenia zimy, a najszybciej jechałam 240km/h na kawasaki GPZ 900 r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurufarmi Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 100.. czyli bardzo mało :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baron Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Dobra, a teraz niech ktoś odejmie wszystkim 20-30 km/h i będą prawdzie wyniki. :crossy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi