ABG Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Jesli juz to moge przytargac cos kupnego-jakies owocki itp. Kup przepitkę :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Bez wódy bracia, bez wódy. To nie ma być imprezo-libacja :wink: Ja jestem przecież biednym rekonwalescentem i wszelkie wyskoki przeszkodzić mogą... Korzonki, szarańcza...takie smakołyki :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 (edytowane) Tak się zastanawiałem kiedy Michał się przerazi :biggrin: Spoko spoko embe. Picia u Ciebie nie będzie. Ja już przyjdę najebany :lapad: * Pzdr. * a właśnie Greedo. Wybierasz się na spotkanie? Jak coś to przed w parku 0,7l obrobimy :wink: Edytowane 1 Listopada 2006 przez ABG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 * a właśnie Greedo. Wybierasz się na spotkanie? Jak coś to przed w parku 0,7l obrobimy :buttrock: Chyba na głowe :icon_mrgreen: Embowicz, widze że moich postów w ogóle nie czytasz :crossy: Pytałem na którą w sobote! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Chyba na głowe :icon_mrgreen: Embowicz, widze że moich postów w ogóle nie czytasz :) Pytałem na którą w sobote! :( No picie w Parku, wódki!?!?!? Na tym zimnie!?!?!?!? Coś dla mnie :buttrock: Może wyzdrowieje? :crossy: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Jak wyda, to zajadę rufniesh :buttrock: . Tym razem z tłumikami, ale za to z koszem :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Jak wyda, to zajadę rufniesh :biggrin: . Tym razem z tłumikami, ale za to z koszem :biggrin:No nieee :biggrin: Zaraz Rad3k też napisze że będzie i znowu jedzenia zabraknie :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Możecie wpadać wcześniej niż o 20stej. Ja jestem cały dzień w chałupie. Jak ktoś przyjdzie o ósmej rano, będę prawdopodobnie jeszcze spał...ale o 15stej, 16stej czy tymbardziej jakiejś 18stej wpadajcie śmiało. Poważnie - będzie dłużej. Tyle odnośnie godziny...lecę do kimańska. Jeszcze dwa dziony :D pees: faktycznie mam jakiś moderatorski edwentydż...i wdzięcznym ja jest zz powodu tego wielce...jeszcze troszkę bracia :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 1 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 * a właśnie Greedo. Wybierasz się na spotkanie? Jak coś to przed w parku 0,7l obrobimy :D Ty wiesz jak mnie przekonac :P Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel5 Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 no wreścieGreedo i ABG to o 16 na górce ursynowskiej (mam domowej roboty wisniówkę)a potem do Embego Embe Co przynieść?, ale ma byc tylko ciostowo-sokowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Jeśli ktoś ma ochotę brać coś ze sobą (nie ma przeciwwskazań)...niechaj bierze staf, który sam chciałby wsuwać. Z mojej strony będzie jakoweś ciacho, kanapki (czy coś w tym guście) i sałatka...jak poprzednio. Reszta należy do Waszej inwencji. mmm? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Z racji pogody wpadajcie prosto do mej chałupy. Nie chcę, żeby ktoś czekał na przystanku, gdzie nikogo nie budźet. Także jeśli ktoś nie zna adresu, piszcie PW, esemesy czy gadugadu. Udostępnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 (edytowane) Zaraz Rad3k też napisze że będzie i znowu jedzenia zabraknie :) :banghead: Planowałem tę ucztę od kilku tygodni ,ale niestety kilka dni temu zachorowałem i niestety nie przyjadę, więc spokojna głowa - jedzenia powinno starczyć dla wszystkich :) A miałem zrobić Wam niespodziankę i przywieść kilka kebabów - bo to ,poza sphagetti, jedyna rzecz którą umiem "ugotować" :biggrin:Mimo wszystko bawcie się dobrze! Edytowane 4 Listopada 2006 przez rad3k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 (edytowane) Ja o 17 wybijam z domu, więc koło 17.30-45 jestem u Embego, do zobaczenia :) EDIT: Było super :D Dziękuje Embemu i wszystkim obecnym :D Pozdrawiam i do następnej razy :D Edytowane 4 Listopada 2006 przez karol1001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Żyjecie po tych moich grzybach??? :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi