TIJO Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 http://www.crossteam.pl/index.php3?show=ne..._05_30_13_55_32Kto się wybiera ?? Ja chyba pojade zwłaszcza , że mam blisko :flesje: A to jest okazja za taką małą kase pouczyć się z takim "kims" ;) Pozdr. :flesje: Do zobaczenia na torze :D :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 A czy zna ktoś z was jakies miejsce dobre na kolonie lub obóz związany z motocyklami najlepiej na 2-3 tygodnie ponieważ chciałbym na taki sie wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Ja bede na 99% na TS i kumpel na RM."Blisko" bo tylko 120km ;] Dzisiaj juz zaczynamy oszczedzanie :)pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Fajna propozycja, jeszcze nie wiem czy kumpli namówię ale ja bym się na to pisał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 extremeracing.pl oni tez maja szkole wlasny tor. Trenningi prowadzi Michal Ficon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pysiak Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 a włąsnie czy są w ogóle gdzieś w polsce organizowane takie obozy crossowe czy endurowe takie na tydzien na dwa ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 To zwykłe zgrupowanie po prostu a nie żaden obóz :) W zeszłym roku miałem jechać ale miałem problem z transportem, a poza tym były straszne upały i nie wiadomo było czy w ogóle zgrupowanie się odbędzie.Ja bede na 99% na TS i kumpel na RM.TS'ką chcesz po torze jeździć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 No właśnie..TS nie za bardzo na tor..Tam raczej cross'ówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 "TS'ką chcesz po torze jeździć?"Tak. "No właśnie..TS nie za bardzo na tor..Tam raczej cross'ówki."Raczej crossowki ale nie mozna ? Ja tez chce zdobyc jakies doswiadczenie itp. I niby dlaczego nie TS ? Chodzi wam o wage ? Tak kazdy pitoli ze RX/KDX sie da jezdzic a TS jest o cale 2kg ciezsza niz KDX. MOja teraz wazy jakies 102kg z plynami. Niektorzy maja crossowki a nie daja rady ;] z TS. Bardziej kierowca sie liczy.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 (edytowane) Jeżeli jest mozliwość bycia tam na enduro to czemu nie ;)U nas na zawodach mój kolega na DT wypie*****ł całkiem niezłego rider'a , który poruszał się na KX 85. Edytowane 4 Czerwca 2006 przez Kali00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 "TS'ką chcesz po torze jeździć?"Tak. "No właśnie..TS nie za bardzo na tor..Tam raczej cross'ówki."Raczej crossowki ale nie mozna ? Ja tez chce zdobyc jakies doswiadczenie itp. I niby dlaczego nie TS ? Chodzi wam o wage ? Tak kazdy pitoli ze RX/KDX sie da jezdzic a TS jest o cale 2kg ciezsza niz KDX. MOja teraz wazy jakies 102kg z plynami. Niektorzy maja crossowki a nie daja rady ;] z TS. Bardziej kierowca sie liczy.pzdrheh, raczej o zawieszenie chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 4 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Chodzi raczej o zobywanie wiedzy i zabawe !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 "heh, raczej o zawieszenie chodzi"Zawieszenie tez bardzo dobrze sobie radzi. Ze nie ma UPS to nie znaczy, ze jest zle i Wy to powinniscie wiedziec :/ Na naszym torze (maly ale jest) ja robie okrazenie w 27s a kumpel na RM w 33s a tor to glownie zakrety i hopki. A RM jest o wiele mocniejsza, po prostu nie ma gdzie wykorzystac tej mocy a wlasnie taki jest tor w Książu, bardzo krety. Z reszta, co ja Wam bede udowadnial ;]Po prostu jade i koniec. Dla zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 A nie wiecie czy to jest dozwolone tylko dla ludzi poniżej 18 roku życia? Czy wstęp wolny i tylko wpisowe zapłacić? I czy ilość miejsc jest ograniczona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 4 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 " Wszelkie pytania prosimy kierować pod numer telefonu 500 010 933." Trzeba by bylo zadzwonic i sie zapytac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi