predator Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Witam, bardzo ciekawi mnie na jakich motocyklach jeżdzą zawodnicy w mistrzostwach świata motocross i enduro. Przydałby się jakieś linki opisy, szczególnie ciekawi mnie w jakim stopniu podrasowane są takie sprzęty.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadek Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 "use google before asking stupid questions" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Czy 450 którą jeździ Dąbrowski ma dwa tłumiki? Pytam poważnie:) Pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Czy 450 którą jeździ Dąbrowski ma dwa tłumiki? Pytam poważnie:) Pozdrawiam AdamChodzi o Dakarowki :icon_twisted: Bo mi sie wydaje ze to Jacek Czachor jezdzi na 450 a Dabrowski na czyms wiekszym. Moge sie mylic. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Czy 450 którą jeździ Dąbrowski ma dwa tłumiki? Pytam poważnie:) Może być bo katy w SM często mają 2 tłumiki przynajmniej takie na fotach widziałem :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_Bar Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Ja widziałem ostatnio Husaberga Fe 450 z dwoma wydechami Widzialem to na programie o sportach motorowcyh AB MOTOURA były to mistrzostwa Europy w supermotoPOZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
predator Opublikowano 3 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Troche odbieglismy od tematu , Strzałek w którymś poście mówił że w światowym MX'e 250 mają po 70KM :O , bo mnie bardzo zaciekawiło. Możecie coś więcej powiedzieć na temat takich ćwiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_PL Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Możecie coś więcej powiedzieć na temat takich ćwiar?Niewiem czy dobrze slyszalem ale takie moto kosztuja podobno kolo 100k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Strzałek w którymś poście mówił że w światowym MX'e 250 mają po 70KM :O ,Ale to 450cc mają tyle mocy, 250 raczej nie. A w jaki sposób, to pewnie nawet sam zawodnik nie wie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptasiorr Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 adam87 racja.To mechanicy wyciskają z maszyn tyle mocy, a niektórzy zawodnicy nawet nie wiedzą co mają pod sobą :) PoZdRaWiAm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Oni tylko wsiadają i jadą..A że mają tyle mocy to szczegół :) Tak to 450 cc 4T mają po te 70 KM . Bo one jeżdżą w klasie 250. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Na www.oblucki.pl jest opisana poprzednia maszyna Bartka Obłuckiego, a mianowicie yamaha wr250f(wzasadzie to jest przerobiony yzf) i ma 40KM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi