Gudaj Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Sory, ale ja żadnej bym do ręki nie wziął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 3 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Witam. Sory, ale ja żadnej bym do ręki nie wziął. Dlatego, że masz siano. Mi rodzice nie zafundują moto za 3000zł. Więc nie kupie fajnej DT z 96r.Ani MTX125 zarej. na motorower tak jak Ty. Musze szukać coś starszego i tańszego. Gdybym miał pieniądze od rodziców np. dawno bym śmigał np. na MTX czy Dt (w miare nowych) a tak musze sam zbierać w miare możliwości.Ciekawe co byś mówił jak byś był na moim miejscu :icon_twisted: Pozdr. Magik Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Napaliłeś sie na moto jak dzik na szyszki...poczekaj, na 100% pojawi się coś lepszego za tą kase!! Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudaj Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Dlatego, że masz siano. Mi rodzice nie zafundują moto za 3000zł. Więc nie kupie fajnej DT z 96r.Ani MTX125 zarej. na motorower tak jak Ty. Musze szukać coś starszego i tańszego. Gdybym miał pieniądze od rodziców np. dawno bym śmigał np. na MTX czy Dt (w miare nowych) a tak musze sam zbierać w miare możliwości.Ciekawe co byś mówił jak byś był na moim miejscu clap.gif Jezeli chodzi o kase to rodzice mi dali na moto moze z 500zl, ale napewno nie więcej. Sam zbierałem kase i też zaczynałem od rometa. Wache też kupuje sam. Trzeba troche kombinować i myśleć, jak tu nie zginąć w wielkim świecie. Napaliłeś sie na moto jak dzik na szyszki...poczekaj, na 100% pojawi się coś lepszego za tą kase!! Pzdr O właśnie. To jest cała płenta towjego tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 3 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Witam. Łatwo Ci mówić Maciek. Wiesz ja mieszkam na pomorzu zachodnim więc malo co w tym rejonie jest moto i za tą cene.Gdybym miał kase to bym wziąłhttp://motoport.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M203378 ale nie kasy brak :icon_twisted: Pozdr. Magik O właśnie. To jest cała płenta towjego tematu. No wiesz..... Napalić się nie napaliłem bo nie mam czym sie napalać ($$) Nie mam jeszcze kasy żeby się nastawiać. To sie nie długo zmieni ale na razie to są tylko przymiarki.Gorzej by było gdybym to kupił i nie zakładał tutaj tematu i okazało by się, że to jest wielkie G więc dlatego założyłem temat. Forum jest po to by się czegoś dowiedzieć. Pozdr. Magik Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartos_SzPaQ Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 ostatnio mialem okazje przejechac sie ts-ka jezdzi sie fajnie ale mam pytanie ona max kreci do 700obr/min i ciagnie cos kolo 70km/h mozliwe ze jest zablokowana czy to sa normalne osiagi?bo ani niema super mocy ani super pryspieszenia ,niewiem o co chodi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 3 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Witam. Bartos Szpaq z tego co wiem z tego forum, zablokowana ciecz tyle jedzie. Później odblokujesz wstawisz cylinder 70cmm i masz 110km/h (jeśli wszystko dobrze zrobisz). Pozdr. Magik Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 no to jest chyba normalne bo moja max kręci 7,5 tys obr/min a magiczna bariera to 73km/h :icon_twisted: :icon_mrgreen: z górki oczywiscie :biggrin: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 jak juz sie jedzie wiecej 70 to jest wieciej niz 8tys obr/min ale ts ma w skrzyni jakis ''polksiezyc'' czy cos i dlatego ciegnie lepiej z nizszych obr i nie kreci sie tak wysoko, nie jak inne 2T kolo 10 tys. zaczyna sie kop tylko ok 6 tys. najlepiej ciagnie i do 7tys i nastepny bieg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Ja miale Ts 50(70). Obrotami zmyklalem szafe :icon_twisted: v-max na seryjnych zebatkach miala ~110km/h. HEHE na moscie Siekierkowskim bralem fiaty 126p :biggrin: lol. Moja byla chlodzona ciecza. Na gume szla z gazu na 1 a jak by sie postarac to i na 2 szla. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 a niewiecie czy ktos ma do sprzedania ts'ke na części?? bo poprzedni właściciel zgubił ślimak :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 3 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Witam. Bubaziom no to albo zabłuśnij znajomością niemieckiego i poszukaj na ebay.de albo poproś kogoś kto zna dobrze niemiecki. I poszukaj na ebay.de :icon_twisted:A co myslicie nad tą teeska ? Wy byście brali na moim miejscu? Pozdr. Magik:) Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 (edytowane) Jak się spieszysz z kupnem to zawsze później żałujesz i jak najszybciej chcesz sprzedac to co kupiłeś. Jak troche poczekasz i popatrzysz to wyrwiesz jakas mtx, a przy odrobinie szczęście dt, chociaż te od siebie raczej roznia sie tylko wygladem i rokiem produkcji. Ty chciałbyś do tej ts dolozyć pare żeczy, tylko czy nie lepiej zainwestować tą kase w kupno motocykla?Bądźmy szczerzy: ta ts i dt to syf :icon_twisted:Nie wiem jak u ciebie z transportem, ale to raczej zawsze się da załatwić. Jak kupywali ode mnie simsona, a poszedł on z Malopolski nad morze, to koleś miał znajomego tirowca co jechał z towarem w tą strone i odebrał simka. To trchę nierozsadne zeby cos kupic i nie widzieć tego, ale podalem tylko taki przykład. http://www.allegro.pl/item107166615__honda..._warszawy_.htmlhttp://www.allegro.pl/item107321005_honda_...i_niedrogo.htmlhttp://www.allegro.pl/item107695577_honda_...na_allegro.html Edytowane 3 Czerwca 2006 przez Benek14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 a ile kosztowala by przesyłka takiego slimaka z niemiec do polski?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 3 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Witam. Benek przecież wiadomo, że najpierw bym tam pojechał i obejrzał.Jeszcze mam troche czasu więc na razie nic nie kupuje i nie kupie.Tą Ts'ke widze już na allegro od kilu tygodni więc raczej nikt jej nie kupi.Oczywiście, że bym wolał mtx ale spójrz mam (bede mieć) około 1400-1500zł (może) więc taki mtx za 1800 (jeszcze koło wawy) to odpada :icon_mrgreen:Sam przejazd by kosztował Ooo :icon_twisted: Pozdr. Magik Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi