Skocz do zawartości

Suzuki TS50 kupno.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Sory, ale ja żadnej bym do ręki nie wziął.

Dlatego, że masz siano. Mi rodzice nie zafundują moto za 3000zł. Więc nie kupie fajnej DT z 96r.

Ani MTX125 zarej. na motorower tak jak Ty. Musze szukać coś starszego i tańszego. Gdybym miał pieniądze od rodziców np. dawno bym śmigał np. na MTX czy Dt (w miare nowych) a tak musze sam zbierać w miare możliwości.

Ciekawe co byś mówił jak byś był na moim miejscu :icon_twisted:

Pozdr. Magik

Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :)

Dlatego, że masz siano. Mi rodzice nie zafundują moto za 3000zł. Więc nie kupie fajnej DT z 96r.

Ani MTX125 zarej. na motorower tak jak Ty. Musze szukać coś starszego i tańszego. Gdybym miał pieniądze od rodziców np. dawno bym śmigał np. na MTX czy Dt (w miare nowych) a tak musze sam zbierać w miare możliwości.

Ciekawe co byś mówił jak byś był na moim miejscu clap.gif

Jezeli chodzi o kase to rodzice mi dali na moto moze z 500zl, ale napewno nie więcej. Sam zbierałem kase i też zaczynałem od rometa. Wache też kupuje sam. Trzeba troche kombinować i myśleć, jak tu nie zginąć w wielkim świecie.

Napaliłeś sie na moto jak dzik na szyszki...poczekaj, na 100% pojawi się coś lepszego za tą kase!! Pzdr

O właśnie. To jest cała płenta towjego tematu.

Witam.

Łatwo Ci mówić Maciek. Wiesz ja mieszkam na pomorzu zachodnim więc malo co w tym rejonie jest moto i za tą cene.

Gdybym miał kase to bym wziął

http://motoport.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M203378 ale nie kasy brak :icon_twisted:

Pozdr. Magik

O właśnie. To jest cała płenta towjego tematu.

No wiesz.....

Napalić się nie napaliłem bo nie mam czym sie napalać ($$) Nie mam jeszcze kasy żeby się nastawiać. To sie nie długo zmieni ale na razie to są tylko przymiarki.

Gorzej by było gdybym to kupił i nie zakładał tutaj tematu i okazało by się, że to jest wielkie G więc dlatego założyłem temat. Forum jest po to by się czegoś dowiedzieć.

Pozdr. Magik

Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :)

ostatnio mialem okazje przejechac sie ts-ka jezdzi sie fajnie ale mam pytanie ona max kreci do 700obr/min i ciagnie cos kolo 70km/h mozliwe ze jest zablokowana czy to sa normalne osiagi?bo ani niema super mocy ani super pryspieszenia ,niewiem o co chodi

Witam.

Bartos Szpaq z tego co wiem z tego forum, zablokowana ciecz tyle jedzie. Później odblokujesz wstawisz cylinder 70cmm i masz 110km/h (jeśli wszystko dobrze zrobisz).

Pozdr. Magik

jak juz sie jedzie wiecej 70 to jest wieciej niz 8tys obr/min ale ts ma w skrzyni jakis ''polksiezyc'' czy cos i dlatego ciegnie lepiej z nizszych obr i nie kreci sie tak wysoko, nie jak inne 2T kolo 10 tys. zaczyna sie kop tylko ok 6 tys. najlepiej ciagnie i do 7tys i nastepny bieg...

Ja miale Ts 50(70). Obrotami zmyklalem szafe :icon_twisted: v-max na seryjnych zebatkach miala ~110km/h. HEHE na moscie Siekierkowskim bralem fiaty 126p :biggrin: lol. Moja byla chlodzona ciecza. Na gume szla z gazu na 1 a jak by sie postarac to i na 2 szla. :icon_mrgreen:

Witam.

Bubaziom no to albo zabłuśnij znajomością niemieckiego i poszukaj na ebay.de albo poproś kogoś kto zna dobrze niemiecki. I poszukaj na ebay.de :icon_twisted:

A co myslicie nad tą teeska ? Wy byście brali na moim miejscu?

Pozdr. Magik:)

Jak się spieszysz z kupnem to zawsze później żałujesz i jak najszybciej chcesz sprzedac to co kupiłeś. Jak troche poczekasz i popatrzysz to wyrwiesz jakas mtx, a przy odrobinie szczęście dt, chociaż te od siebie raczej roznia sie tylko wygladem i rokiem produkcji. Ty chciałbyś do tej ts dolozyć pare żeczy, tylko czy nie lepiej zainwestować tą kase w kupno motocykla?

Bądźmy szczerzy: ta ts i dt to syf :icon_twisted:

Nie wiem jak u ciebie z transportem, ale to raczej zawsze się da załatwić. Jak kupywali ode mnie simsona, a poszedł on z Malopolski nad morze, to koleś miał znajomego tirowca co jechał z towarem w tą strone i odebrał simka. To trchę nierozsadne zeby cos kupic i nie widzieć tego, ale podalem tylko taki przykład.

http://www.allegro.pl/item107166615__honda..._warszawy_.html

http://www.allegro.pl/item107321005_honda_...i_niedrogo.html

http://www.allegro.pl/item107695577_honda_...na_allegro.html

Edytowane przez Benek14

Witam.

Benek przecież wiadomo, że najpierw bym tam pojechał i obejrzał.

Jeszcze mam troche czasu więc na razie nic nie kupuje i nie kupie.

Tą Ts'ke widze już na allegro od kilu tygodni więc raczej nikt jej nie kupi.

Oczywiście, że bym wolał mtx ale spójrz mam (bede mieć) około 1400-1500zł (może) więc taki mtx za 1800 (jeszcze koło wawy) to odpada :icon_mrgreen:

Sam przejazd by kosztował Ooo :icon_twisted:

Pozdr. Magik