szulbor Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=105141084 moto w ciaglej ekspoatacji:D ocyzwiscie silnik igla jak wszystkie motocykle sprzedawane u nas w kraju a tak na marginesie fajnie musi sie jezdzic siedzac na takiej podusi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Olsen miał w zimę taki avatar i ciągle mi sie z nim mylisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 hehe ale maszyna :icon_twisted: nie jest tak źle :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Najważniejsze jest to że jednak jest na czym siedziec :icon_twisted: a że taka podusia... :icon_mrgreen: Mały lifitng, moze w sklepie nie było oryginalnego siedzenia a to był tańszy zamiennik :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 To mozna juz z czystym sumieniem nazwać moto-szczurem lub z hamerykyńska :icon_mrgreen: Rat-bike , masz tu stronke na której są fotki jeszcze lepszych arcydzieł :icon_twisted: http://www.ratbike.org/ Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volks Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 mnie troche cena przerazila bo za 90r az 11,5tys??? :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
young wolf Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 mnie troche cena przerazila bo za 90r az 11,5tys??? :flesje: Widocznie ceni sobie swoj "skarb" lub raczej antyk... :flesje: Wyglada jak taki rasowy street fighter he he :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 mnie troche cena przerazila bo za 90r az 11,5tys??? :flesje:no nie dziw sie koleżko bo jak chcesz mieć TAKIE siedzenie to musisz za nie zapłacić :flesje: pozdro :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz6sty Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Olsen miał w zimę taki avatar i ciągle mi sie z nim mylisz. Hehe czyli masz to samo co jaI też myślałem że to Olsen, dopiero po Twojim poście sie pokapowałem.Sorry za offtopic Pozdrawiam Sz6sty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek91 Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 W pełni przygotowany do sezonu :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panas Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 W pełni przygotowany do sezonu :cool:Hehehe... a to dobre :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davgor Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 a nie można mieć siedziska z zadupka tygrysa bengalskiego? jak by wszystkie moto miały czarne siedzenia to na świecie byłoby nudno. a cena obrazuje intensywność uczuć jakie żywi względem swej maszyny właściciel :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 Siedzenie chocby z plaszcza ciotki kltki wyciete :clap: no a ta cen to przeciez oczywista taka igielka przygotowana do sezony wszystko tip top. Za jakosc sie placi panowie i panie :biggrin: :biggrin: Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 hehe prawie jak salonowy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi