Nitro Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 :icon_mrgreen: Gratulacje :icon_twisted: Znając cię życzą gumowych drzew :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bacher Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Gaźnik ze skutera, hehe...ale różnicy to nie robi :icon_mrgreen: Wygląda całkiem fajnie...życzę bezawaryjnej jazdy :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urban Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Gratuluje nowego nabytku. Muszę Ci powiedzieć że sam miałem simka i nigdy mnie nie zawiódł. Wszędzie mogłem nim jeździć. Ale go odpicowałem że wyglądał jak mało który. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartos_SzPaQ Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 a czemu nowy?co z tym zooltym sie stalo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 No witam. Gratulacje !!!:bigrazz: Pozdr. magik Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Opublikowano 1 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Tego żółtego simsona sprzedałem, ten simson którego posiadam ma zapłon na platynkach :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boszat Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Gratulacje!Miłego :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartos_SzPaQ Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 tamten elektronik byl?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger Opublikowano 3 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Tamten żółty simson to nie był elektronik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 Sory Paweł, ale teraz dopiero zobaczyłem temat :icon_twisted: GRATULUJE! Szkoda tamtego bo zawsze był u kogoś znajomego, a tutaj jakiś Miłosz go ma :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi