Skocz do zawartości

Kask probiker rfx, rsxII. Warto??

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie odnosnie kaskow : probiker rfx oraz rsx II. Ten perwszy tanszy ale na allegro moge dostac je duzo taniej niz po cenie katalogowa. RFX za 290 a RSX II za 350.

http://www.moto-akcesoria.pl/product_info....roducts_id=3654

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=106091002 Ten ma nawet deflektor na nos.

Czy w tej cenie warte sa uwagi??

Jesli nie to co warto kupic o ile warto za ok 400zl nie wiecej.

na allegro widziałem w tej cenie - do 400zeta jakieś nowe uvexy, u tego samego sprzedawcy nawet szczękowy caberg j1 (tylko małe). jeśli chodzi o bańkę, to ja jednak wybierałbym lepsze firmy, niż louisowski probiker

jsz

„Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.”
[R. Kapuściński]

wiem o ktore uvexy chodzi. To jest cena katalogowa ta na allegro a probikery katalogowo sa duzo drozsze. Biorac pod uwage to ze probiker ma niskie ceny produktow to kaski powinny byc wykonane z dobrych materialow ale tak nie musi byc.

Nie bede sie kierowal marka tylko chodzi mi stosunek cena/jakosc a jaki bedzie na kasku widzial napis to juz mnie malo obchodzi.

Brat ma probikera X2 i jest fajnie wykonany a kosztuje to ponizej 200zl na allegro. Mam buty i rekawice probikera i nie narzekam na jakosc.

Witam

Słyszałem ,że Probikery są bardzo głośne ale osobiście nie próbowałem w trakcie jazdy.

Kiedyś przymierzałem jakiś model za 400 zł i na głowie lażał przyjemnie ,no i wykonanie w miarę było

nie wiem tylko czy był to twój model.

Pozdrawiam

a co radzicie kupic tak do 400zl. Nadal mysle o probikerze ale widze ze malo kto uzywal a ja nie mam gdzie przymierzyc. Tyle ze brat ma nizszy model wiec moze ze sie tak wyraze kroj bedzie podobny

1

2

3

4

Edytowane przez bekriss

Mam jedno pytanie odnośnie kasków Uvex.

Będąc na targach w Berlinie, Uvexy bodajże PS 410 bbyły w cenie około 200 zł. Jednak Niemcy chodzący obok stoiska z Uvexami mówili, dokładnie nie przetłumaczę bo niemieckiego nie znam ale brzmiało to tak: UVEX? UUUŁŁŁEEEEEE.

Skąd taka opinia o tych kaskach, że nawet za pół darmo ich nie chcą?

Dodam tylko, że ostatnio firma Uvex robiła akcję wymiany kasków ze względu na rozpinający się pasek.