Reddei Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Witam chcialbym dowiedziec sie wszystkiego co dotyczy tego Husky: http://www.zychoffroad.pl/index.php?m=38 Szukam czegoś w teren i przydł mi do gustu. Może polecacie inne sprzety? Czekam na opinie, z góry dzieki i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Ten model Husqki jest bardzo żadki na naszym rynku ale odpowiednikim może być KTM EXC 450 , Yamaha WR 450 F lub cos z crossów CRF 450, YZ 450 F.pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reddei Opublikowano 28 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Co byscie polecili do polatania w terenie i do szalenstw, żeby byl nerwowy i latwo latal na kole? Pojemnosc 450 do tego wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Co byscie polecili do polatania w terenie i do szalenstw, żeby byl nerwowy i latwo latal na kole? Pojemnosc 450 do tego wystarczy? Hehehe wejdz na www.miczel.prv.pl i scignij film Piotrek na EXC 450 to zobaczysz co takie cudeńko robi! :D A jazda na kole to mało powiedzine na tym sprzecie i przy takiej wadze sam takie coś kupuje :D hehehepozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Z chęcia bym obejrzał ten filmik ale na tej stronie nie ma filmikow, bo po otwarciu strony sie pokazuje inna strona o mx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reddei Opublikowano 28 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Mi wszystko dziala, SEBOL wielkie dzieki, jestem pod wrazeniem. Co myslicie bedzie najlepsze do takich szalenstw? EXC 450, WR 450, TE 450 czy może jakiś inny? Prosze o pomoc, bo zafascynowalem sie ta jazda jak kolega dal mi sie przejechac na Sendzie - 70 ccm. Frajda jak trzeba i mimo, że tylko 70 to i tak szla na kolo przy odrobinie wysilku. Do tej pory tylko wyżynarki mnie intere, a moj "ZET" jak wiemy nie nadaje sie na tereny. Pozdrawiam i dzieki za odp. Czekam na kolejne propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Wspaniały filmik, jestem pod wrażeniem :biggrin:. Jeśli miałbym wybierać między TE 450, WR 450 a EXC 450 to będzie tak: Husqvarna odpada bo jakoś tam mało jestem przekonany do niej, mało popularna, możliwe że się myle... WR fajna sprawa, KTM jeszcze lepsza :bigrazz:. To zależy od funduszy jakie masz na moto i ile będziesz miał na utrzymanie. KTM pewnie droższy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Według mnie ktm exc450 to też najlepszy z tych motocykli, a wracając do filmika to moze ktos dac bezpośredni link do niego bo mi ta strona nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 EXC 450 - hardcore'owy bike.Postawiłeś jasno wymagania więc napewno Ci się spodoba ten model KTM'a.. NA gumę leci bezproblemowo..W końcu to 450. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 pamiętaj tylko że te 60 KM w terenie to jak 200KM na asfalcie, jeśli nie jeździłeś terenówką to myśle że exc400 na 100% wystarczy Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinoz Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 bezpośredni link do filmuhttp://www.kolonianet.pl/miczel/filmy/piter.rar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Też mam zamiar kupić 450 i bedzie to najprawdopodobniej WR 450 - istny szatan!!!!!!! Widzilem pare dni temu na LIVE co ta maszyna robi ;/ jeszce bardziej ja polubilem. No na poczatek to moez być szok dla ciebie a EXC z tego co wiem od 0 do 100 km/h potrzebuje jakies 5 sek.!!!! pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Skoro temat o Husqvach to sie zapytam o kilka kwestii.1. Jaka jest różnica pomiędzy modelami TE 610 a TC 610?2. Co sądzicie o TC 610 z roczników 99-02? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 TE 610 to hard enduro!A TC to cross przez co lżejszy i mocniejszy ale nie wiem skad wzioles poj. 610 bo z tego co wiem to są jedynie 570 i 510! Może 610 ta jakieś białe kruki :?pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Skoro temat o Husqvach to sie zapytam o kilka kwestii.1. Jaka jest różnica pomiędzy modelami TE 610 a TC 610?2. Co sądzicie o TC 610 z roczników 99-02? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi