Gość livgren Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Eee..vn 1500 zre 0.5l oleju na bak..pali tez niemalo...mialbys zaufanie do producenta, ktory Twoje koszty ma gleboko w d...? Szwagier jezdzi vn750- nie polecam..polowa konstrukcji tego motocykla jest kompletnie zbedna..za to w serwisie wypala dziury w portfelu:0 Intruder i Shadow nie maja tych problemow (jesli tylko shadow Ci sie podoba, he he:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worriot Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Skylinegtr- zapraszam do Krakowa. Przejedziesz sie Shadowka, Intruzem i sam zdecydujesz co Ci bardziej lezy. Moze pogadasz tez z moim kumplem, ktory przez dwa lata eksploatacji Vulcana 1500 wydal 7 tys. na naprawy i regulacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skylinegtr Opublikowano 1 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Chłopaki jestem w rozdarciu.... Worriota Shadowka jest super , ale i u mnie w Zamosciu jest spoko Vn 1500. Jestem w kropce... Jesli to prawda ze Vulkan spali pół litra oleju na bak to duzo..... i to bardzo. Narazie w niedziele babka z Krakowa zabiera moją VT , potem będe cos myslał . Dzieki za posty i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vpower Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Chłopie Ty się tu nie rozdzieraj tylko szukaj fajnej Shadowy a uwierz mi, ze nie pożałujesz.Pozdrawiam. Cytuj AWO Sport -> AWO Sport -> Kawasaki Vulcan 800 -> Honda VT1100 Shadow C3 -> Yamaha Road Star Silverado 1,7 -> HD Road King Custom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Panowie, z ta "pijalnoscia łoelum" w vn 1500 kraza juz legendy. Jeden pije, a inny nie. To tak jak z ludzmi :)A wracajac do tematu, polecam draga 1100 - wyglad i niskoawaryjnosc. A jak chcesz cos mocniejszego pod wzgledem predkosci i startu, to polecam classica w stylu Hd fat boy - kawasaki vn 800 classic, tylko ze o wiele lepiej wykonananego i wygladem przewyzszajacym rzeczonego hd. Moim zdaniem nie warto inwestowac w vn 15, wielkoscia taki sam, a ponoc mol przy osiemsetce. Co innego tourer np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skylinegtr Opublikowano 4 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Ehhh ale dragstar z tego co mi wiadomo ma sztywne zawieszenie z tyłu. Ja mam 17 lat to młody jestem i wytrzymam ale mój starszy juz nie bardzo! Pozatym motocykl nie bedzie nam słuzył do scigania sie , tylko do relaksu od soboty i niedzieli ( dla ojca ) a dla mnie do wyrywania blacharek :):D Chyba w garażu pojawi sie jednak vn... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Dragstary maja `´ udawane´´ sztywne zawieszenie amortyzator jest schowany pod siedzeniem tak wiekszosc firm robi aby oszukac oczy ale na sztywne zawieszenie do normalnej jazdy sobie nie pozwoli ale bierz VN :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 sztywnych teraz nie robia przynajmniej japonczycy bez zartow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skylinegtr Opublikowano 5 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 W garażu stoi już VN 1500 w kolorze kremowo zielonym :flesje: Temat uważam za zamknięty , z góry dzięki wszystkim za wypowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 No i bardzo dobrze BRAWO ! :eek: Teraz tylko smigac i sie cieszyc kolejny VN na drodze :flesje: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 normalnie nic tylko zalozyc klub vulcana :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 no to zakładamyno do vn 1500 to mi trocchę jeszcze brakuje ale- mam nadzieję że nabędę go po tym sezoniea swoją 800 chętnie sprzedam w bardzo atrakcyjnej cenie.pozdr.klaus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skylinegtr Opublikowano 8 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2006 A propos Vn , poprzedni własciciel wsadził do mojego modelu przelotowy wydech Cobry i stary z bardzo niskim przebiegiem ok 4 tys km oddał mi w prezencie. ile taka pierdółka moze sie ceinc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi