Skocz do zawartości

Vulcan 1500 czy Shadow 1100

skylinegtr
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Gość livgren

Eee..vn 1500 zre 0.5l oleju na bak..pali tez niemalo...mialbys zaufanie do producenta, ktory Twoje koszty ma gleboko w d...? Szwagier jezdzi vn750- nie polecam..polowa konstrukcji tego motocykla jest kompletnie zbedna..za to w serwisie wypala dziury w portfelu:0 Intruder i Shadow nie maja tych problemow (jesli tylko shadow Ci sie podoba, he he:)

Skylinegtr- zapraszam do Krakowa. Przejedziesz sie Shadowka, Intruzem i sam zdecydujesz co Ci bardziej lezy. Moze pogadasz tez z moim kumplem, ktory przez dwa lata eksploatacji Vulcana 1500 wydal 7 tys. na naprawy i regulacje...

Chłopaki jestem w rozdarciu.... Worriota Shadowka jest super , ale i u mnie w Zamosciu jest spoko Vn 1500. Jestem w kropce... Jesli to prawda ze Vulkan spali pół litra oleju na bak to duzo..... i to bardzo. Narazie w niedziele babka z Krakowa zabiera moją VT , potem będe cos myslał . Dzieki za posty i pozdrawiam

Panowie, z ta "pijalnoscia łoelum" w vn 1500 kraza juz legendy. Jeden pije, a inny nie. To tak jak z ludzmi :)

A wracajac do tematu, polecam draga 1100 - wyglad i niskoawaryjnosc. A jak chcesz cos mocniejszego pod wzgledem predkosci i startu, to polecam classica w stylu Hd fat boy - kawasaki vn 800 classic, tylko ze o wiele lepiej wykonananego i wygladem przewyzszajacym rzeczonego hd. Moim zdaniem nie warto inwestowac w vn 15, wielkoscia taki sam, a ponoc mol przy osiemsetce. Co innego tourer np.

Ehhh ale dragstar z tego co mi wiadomo ma sztywne zawieszenie z tyłu. Ja mam 17 lat to młody jestem i wytrzymam ale mój starszy juz nie bardzo! Pozatym motocykl nie bedzie nam słuzył do scigania sie , tylko do relaksu od soboty i niedzieli ( dla ojca ) a dla mnie do wyrywania blacharek :):D Chyba w garażu pojawi sie jednak vn...

Dragstary maja `´ udawane´´ sztywne zawieszenie amortyzator jest schowany pod siedzeniem tak wiekszosc firm robi aby oszukac oczy ale na sztywne zawieszenie do normalnej jazdy sobie nie pozwoli ale bierz VN :)