skoal Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 dziekuje panowie za odpowiedz...czyli nie ma znaczenia jaka koncowa bedzie... tylko estetyczna... na trwalosc i wytrzymalosc nie wplywa...odnosnie przewodu na sprzeglo to mam linke... a co jeszcze z tym tylnym hamulcem... oplaca sie zakladac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 czyli nie ma znaczenia jaka koncowa bedzie... tylko estetyczna... na trwalosc i wytrzymalosc nie wplywa...Wszystko to jest prawda, o ile kupisz przewod dobrej jakosci. Bo jak jakies gowienko, byle tansze, to wtedy w/w koncowka (albo wykonanie, albo cos jeszcze) moze byc najslabszym ogniwem :icon_rolleyes: a co jeszcze z tym tylnym hamulcem... oplaca sie zakladac??Ja mam z tylu beben, 'sterowany' linka - wiec problemu z wyborem nie mialem (jest nowiutka linka :icon_biggrin:). Natomiast jesli jest tarcza, to ja osobiscie bym zalozyl stalowy przewod - hamulce to jedna z wazniejszych spraw, jesli nie najwazniejsza. Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 http://www.sv650.info/index.php?id=garaz/przewody Końcówki aluminiowe ponoć lepsze Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 http://www.sv650.info/index.php?id=garaz/przewody Końcówki aluminiowe ponoć lepszeTaką firmą jest właśnie HEL Performance z Wielkiej Brytanii, której przewody zdecydowałem się zakupić. Firma szczyci się tym, że jako jedyna na świecie stosuje w swoich produktach tylko i wyłącznie najwyższej jakości końcówki przewodów ze stali nierdzewnej (aluminiowe korodują i zazwyczaj producent oznacza je jako przeznaczone wyłącznie na tor!!) oraz tym, że jako pierwsza na świecie zaczęła wytwarzać przewody w koszulkach ochronnych, który to pomysł podchwycili później inni producenci. No i sam juz nie wiem, jakie koncowki sa (naj)lepsze :icon_rolleyes: Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 aluminium jest mało trwałe najlepiej z tego co sie orientowałem kupić ocynkowana chyba najtansza i dosc dobra! nierdzewna fajna ale droga!chromowana wies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 JareG, pojebałem okrutnie :)Tak to jest na 'szybciora'. Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 JareG, pojebałem okrutnie :DTak to jest na 'szybciora'.Nie ma problemu :cool:Ja juz i tak kupilem, i to na dodatek pochromowana, wiejska/wiesniacka wersje :) (no i w sumie to caly motocykl mam wiesniacki, bo chromem ocieka..)BTW: Mysle, ze jesli producent daje na swoj wyrob gwarancje dozywotnia (jak np. Goodridge), to koncowka z czego nie byla bedzie dobra. Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoal Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 w ostatecznosci kolega polecil mi przewody z Lucasa... i zamowilem... ponoc tez dobre... maja kosztowac 260zl cena dotyczy przewodow na przod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markom13 Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 w ostatecznosci kolega polecil mi przewody z Lucasa... i zamowilem... ponoc tez dobre... maja kosztowac 260zlcena dotyczy przewodow na przod Bedzie zadowolony :) Ja też kupiłem Lucasa ,wyrób,jakoś pierwsza liga :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi