D.I.E.G.O. Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Trasa Ustowo-kurów-przecław jest dżites ;) Na RG tam sie bujne od czasu do czasu, nawet niezła droga, dać w palnik można (tylko w wioskach trza zwolnić :) ), można przedłużyć ją jeszcze jak sie dojedzie do przecławia, wtedy skręcamy na dołuje i lecim ;) . Potem można przed Skarbimierzycami skręcić na Bezrzecze, bujnąć sie aż do Wołczkowa i mamy za sobą ładny tour dookoła Szczecina :D Zwłaszcza fajna ta trasa jest o 5 rano :lalag: (spać sie nie chciało to co robić innego niż rundka na moto? :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makak Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 (edytowane) :P Panie Panowie nadszedł czas aby powitać między nami moją nowa maszynę :) Yamaha XT 600cc http://img115.imageshack.us/img115/7523/m2509911up6.jpg http://img115.imageshack.us/img115/752/m2509912tq9.jpg Mam nadzieje, że jak najszybciej zobaczymy się na trasie. Pozdrawiam Serdecznie Makak. :biggrin: :icon_twisted: :buttrock: :biggrin: :buttrock: :icon_mrgreen: :icon_eek: P.S. Nic nie mówice Walkiemu bo mnie zabije... coś mu obiecałem wcześniej... :P Edytowane 9 Sierpnia 2006 przez Makak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolnik1985 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 :P Panie Panowie nadszedł czas aby powitać między nami moją nowa maszynę :) Yamaha XT 600cc http://img115.imageshack.us/img115/7523/m2509911up6.jpg http://img115.imageshack.us/img115/752/m2509912tq9.jpg Mam nadzieje, że jak najszybciej zobaczymy się na trasie. Pozdrawiam Serdecznie Makak. :biggrin: :icon_twisted: :buttrock: :biggrin: :buttrock: :icon_mrgreen: :icon_eek: : no to pogratulaować maszynki i oby pogoda dopasowała w tym sezonie tobie i nam wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Tu się witamy a gadamy na ogólnym chlopaki.Dzieksy i zyczenia tez w oddzielnym.Senkju za uwage. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin88 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 :clap: WITAM ;) Miło mi dołaczyć do klanu MOTOCYKLISTÓW jestem również szcęśliwym posiadaczem jednośladu tj. Kawasaki KDX 250 oczywiście ENDURO bo jak narazie tylko to mnie kręci. CO JUŻ, JUŻ MOGE MÓWIĆ??..... chciałem pozdrowić tatusia, mamusie, dziadziusia i całą reszte z HALO SZCZECIN i wszystkich jeżdżących na motocyklach (tych dużych i tych małych). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 :clap: WITAM ;) Miło mi dołaczyć do klanu MOTOCYKLISTÓW jestem również szcęśliwym posiadaczem jednośladu tj. Kawasaki KDX 250 oczywiście ENDURO bo jak narazie tylko to mnie kręci. CO JUŻ, JUŻ MOGE MÓWIĆ??..... chciałem pozdrowić tatusia, mamusie, dziadziusia i całą reszte z HALO SZCZECIN i wszystkich jeżdżących na motocyklach (tych dużych i tych małych). No jak sie ciesze, że Cię widze w naszym gronie motocyklistów :D . Pamietaj lataj nisko i powoli. Zycze miłego jeżdzenia i forumowania z nami :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin88 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 DZIĘKUJE MAMUSIU będę sie stosował do twojej wypowiedzi "lataj nisko i powoli" ale wiesz, że tak długo jeździć nie wytrzymam, zwłaszcza, że przejąłem taki ładny i silny motorek po Tobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madriana Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Tak Ustowo obok Kurowa.Mam sporo pracy teraz bo budowa w toku a ja tylko jeszcze miesiąc będę.Podziwiam dziewczyny jeźdzące a do tego jeszcze ty na kole.:)Moze na kawke sie umowimy? czesc!W chwilach kiedy moje Er-ka nie stoi u mechanika to codziennie przejezdzam trase Podjuchy-Szczecin. Moze kiedys wpadne na kawce na kawke... Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miodo Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 (edytowane) Serdecznie witam wszystkich latających na :biggrin: ZS-ach i nie tylko!!! Mam na imię Michał, mieszkam w Szczecinie i właśnie się zarejestrowałem ;) Pozdro dla wszystkich!!! :) Edytowane 15 Sierpnia 2006 przez Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOWARIAT Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 A no witaj witaj dozobaczenia na trasie ;) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilpierwszy Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 czesc wszystkim; kamil z tej strony,pewnie sie juz gdzies w szczecinie widzielismy...,jestem chetny na wszelkiego rodzaju jazdy,pozdrawiam, moto - tak jak na zdjeciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 cześć wszystkim "nowym" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robuś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 czesc wszystkim; kamil z tej strony,pewnie sie juz gdzies w szczecinie widzielismy...,jestem chetny na wszelkiego rodzaju jazdy,pozdrawiam, moto - tak jak na zdjeciu Cześć! A może to Ciebie spotkaliśmy w dniu wczorajszym wieczorem nad Miedwiem w Zieleniewie?Byliśmy tam z Madrianą. PozdrawiamRobuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hans13 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Witam !! Dzisiaj dotarłem na to forum. Fajnie wiedzieć, że tyle "motoromaniaków" jest w na pomorzu :wink: . POZDRAWIAM :flesje: Do zobaczenia w Niechorzu !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOWARIAT Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 (edytowane) A no witam kolege z mojego rejonu musimy musimy się spotkać zmątować jakąś mocną ekipe i polatać po okolicachw niechorzu się nie zobaczymy bo lece na ZłocieniecPisz do mnie na PW Edytowane 24 Sierpnia 2006 przez MOTOWARIAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi