Carioka Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Witam nowych w tym miejscu, a szczególnie madriane bo juz sie znamy w realu.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzo Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Sie pochwale.. wiec wczoraj zdalem :icon_mrgreen: Zosal mi na pamiatke czepek higieniczny, przyda sie na jakis bal przebierancow, jak bym chcial sie przebrac za pielegniarke..Marcins - jak tam? Pisales ze masz termin 12go. Mam nadzieje ze sie udalo. Ze mna na placu stalo dwoch panow. Jeden jezdzi juz chyba 20 lat, a drugi 4 lata. Wychodzi na to ze ja jakis dziwny jestem ze najpierw robie prawko, a uczylem sie jezdzic dopiero na kursie :icon_eek: Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Super gratulacje!Z toba wsio OK ja tez taka droge zaczynalam.To teraz udzielaj sie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcins Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 Sie pochwale.. wiec wczoraj zdalem :icon_mrgreen: Zosal mi na pamiatke czepek higieniczny, przyda sie na jakis bal przebierancow, jak bym chcial sie przebrac za pielegniarke..Marcins - jak tam? Pisales ze masz termin 12go. Mam nadzieje ze sie udalo. Ze mna na placu stalo dwoch panow. Jeden jezdzi juz chyba 20 lat, a drugi 4 lata. Wychodzi na to ze ja jakis dziwny jestem ze najpierw robie prawko, a uczylem sie jezdzic dopiero na kursie :icon_eek: Elo :] a udało mi się :] a nawet dwie katygorie odrazu co się nie spodziewałem bo A i B, czepek mi tez został na pamiątke. A tak szczerze mówiąc to nie spotkałem faceta który by się uczył jeździć dopiero na kursie:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzo Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 A tak szczerze mówiąc to nie spotkałem faceta który by się uczył jeździć dopiero na kursie:> moze to kwestia otoczenia w ktorym sie przebywa. nie mam wsrod znajomych motocyklistow, wiec nie mialem skad sie zarazic/poprobowac. w moim przypadku 'kopem' okazal sie wyjazd na kilka miesiecy do innego miasta w ramach delegacji. pojawil sie wolny, niezagospodarowany czas po pracy, zniknal problem rozpaczajacych rodzicow, wiec nabralem odwagi obywatelskiej na spelnianie marzen :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolnik1985 Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Witam .Własnie zaczeła sie przygoda z moim pierwszym prawdziwym motocyklem.Zaczynałem od komarków i skuterków i w koncu mam upragnionego gs 500 :D witam i sie przyłaczam do was !!!!!!!!!!!!!! :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonKa Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Witam .Własnie zaczeła sie przygoda z moim pierwszym prawdziwym motocyklem.Zaczynałem od komarków i skuterków i w koncu mam upragnionego gs 500 :clap: witam i sie przyłaczam do was !!!!!!!!!!!!!! :biggrin: Witam serdecznie. Kilka miesięcy temu zaczynałem bardzo podbnie :clap: Mam więc nadzieje na wspólną przejażdzke :lalag: Baw się dobrze na forum. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Witaj na forum. Szymon .... może coś w trzech zmontujemy :biggrin: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolnik1985 Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Witam serdecznie. Kilka miesięcy temu zaczynałem bardzo podbnie :) Mam więc nadzieje na wspólną przejażdzke ;) Baw się dobrze na forum. Pozdrawiam Pytanko znasz kogoś co mozna sie spotkac pojezdzic razem i wyjsc na piwko pogadac o motorkach i o zlotach??????? bym sie przyłaczył do jakis paczki co lubi sobie posmigac dla przyjemnosci??? jakies propozycje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Pytanko znasz kogoś co mozna sie spotkac pojezdzic razem i wyjsc na piwko pogadac o motorkach i o zlotach??????? bym sie przyłaczył do jakis paczki co lubi sobie posmigac dla przyjemnosci??? jakies propozycje??? Witam Cie !!! Jeżeli zapodasz takie hasło na forum to zawsze kogoś znajdziesz kto śmiga :) My w sobote lecimy właśnie do Starego Drawska tak dla przyjemności i dla winkielków i dla jeziorka i dla starych ruin zamku Drahim gdzie bedą akurat Templariusze ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonKa Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Pytanko znasz kogoś co mozna sie spotkac pojezdzic razem i wyjsc na piwko pogadac o motorkach i o zlotach??????? bym sie przyłaczył do jakis paczki co lubi sobie posmigac dla przyjemnosci??? jakies propozycje??? No ba! Po to powstało Halo Szczecin :) Zapraszam do działu głównego. Odnośnie weekendu to może się uda coś na ten weekend wymyśleć ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Savage Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Hi boys! Jestem Marek jezdze Savage i stad moj nick.Mieszkam obecnie w Anglii. Szukajac zlotow w Polsce trafiłem na rózne strony i tu na forum. To kiedy sie wybieracie gdzies? Dajcie znac jak cos.Bo jestem do konca miesiaca w Polsce a pozniej wracam do kraju wiecznego desczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Witamy kolegę, ciekawe życie praowadzisz!!! Troche tu a trochę na wyspie. A Ustowo to to obok Kurowa koło Szczecina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Savage Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Tak Ustowo obok Kurowa.Mam sporo pracy teraz bo budowa w toku a ja tylko jeszcze miesiąc będę.Podziwiam dziewczyny jeźdzące a do tego jeszcze ty na kole.:)Moze na kawke sie umowimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Tak Ustowo obok Kurowa.Mam sporo pracy teraz bo budowa w toku a ja tylko jeszcze miesiąc będę.Podziwiam dziewczyny jeźdzące a do tego jeszcze ty na kole.:)Moze na kawke sie umowimy?Wiesz z tym kołem to taka ściema, co by fajnie było.A na kawke nie moge sie umówić bo jeżdże na yamaszce a Ty na suzuki, a pozyczać specjalnie nie będziemy. :lalag: :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi