Haneczka Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Witam wszystkich! :D Jako że się wreszcie zarejestrowałam, postanowiłam się przywitać...Kilka osób mnie kojarzy, większość pewnie nie :) Dopiero niedawno miałam okazję "zarazić się" motocyklami i poznać ludzi z Halo...i mam nadzieje że spotkamy się jeszcze nie raz :) Motorku ni mam, ani prawka ale jak to powiedziała mi wczoraj jedna osóbka "nie od razu Rzym zbudowano" :biggrin: Pozdr allHania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ann Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 :) Witaj Haniu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 Fajnie , że jesteś już na 100% z nami.Teraz szykujemy się na Polanów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 witaj Haniu, powodzenia na forum i w drodze na prawko ;) :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 Haniu - witaj i powodzenia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 Siemanooo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareczek804 Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 Witam! ;) na forum jestem niedługo, więc wypadoało się przywitać, i oto ja skromny człowiek dołącze do was, jak nie macie nic przeciwko;] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 Witam wszystkich i pozdrawiam! Jako że jestem ze Szczecina to aż głupio by było sie snie przywitać :) poniżej linki do mojego wechikułu :icon_mrgreen: (nie motor , a jeszcze motorower :D) i do słynnego (przynajmniej w szczecinie) radia ABC pzdr4all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras111 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Witam wszystkich motonitów od pewnego czasu sie przyglądam ale w końcu przyszedł czas aby coś napisać o sobie . Mieszkam na słonecznym przez ostatnie 8 lat śmigałem transalpem ( choć ostatnie dwa lata bardzo żadko gdyż mój mały skarb w postaci córy wygrał z motocyklem ale córa rośnie i teraz od czasu do czasu można do dziadków podrzucić i będzie troche czasu na pośmiganie motorkiem), lecz dwa miechy temu poszedł w dobre ręce i teraz własnie poszukuje motocykla, mam nadzieje że zdąże do Polanowa - tam zawsze były niezłe imprezy i prawie caly Szczecin sie zjeżdżał. Najchętniej zakupiłbym vfr 800 do 2002 roku ale w zainteresowaniu jest również cbr 900rr oraz xx także jak macie namiary na jakis dobry i sprawdzony sprzęt gdzieś w rejonie zachodniopomorskiego to dawajcie może akurat przypadnie mi do gustu.Z góry wielkie dzięki.pozdro dla wszystkich :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Witamy serdecznie sąsiada zza miedzy. Miejmy nadzieje ze sie spotkamy w Polanowie a jak nie to chociaz w garażu na piwku jakims, nawet Kochanek zaszczyca swa obecnością wieczorne spotkania wiec serdecznie zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 Witamy serdecznie sąsiada zza miedzy. Miejmy nadzieje ze sie spotkamy w Polanowie a jak nie to chociaz w garażu na piwku jakims, nawet Kochanek zaszczyca swa obecnością wieczorne spotkania wiec serdecznie zapraszam. Hehe jak to zabrzmiało :P zwłaszcza to: "zaszczyca" niczym jakiś mistrz swiata w czymś tam ;). Ale faktycznie klimaciki na "STREFIE" są bardzo podobne do dawnych "garażowych" więc jak coś to daj znak Mirku a pogadamy. Witaj w Halo. :D :D Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neit Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Witam wszytkich Szczecinian i nie tylko :D od 2 dni przegladam to forum i postanowilam sie przywitac. mieszkajac w londynie zarazilam sie mania motorow tak bardzo ze ledwo po powrocie do kraju zrobilam pierwszy krok zapisujac sie na prawko, wierze ze juz niedlugo bedziemy sie spotykac na drogach. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whisky Boy Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Przedstawiłem się na ogólnym, więc ciacham dalej: Ile mam lat, skąd pochodzę i czym jeżdżę widzą wszyscy, więc odpuszczam.Motocyklami zaraził mnie dziadek, podtrzymał ojciec i ten sam zatrzymał na jakiś czas ( ok.10 lat ), z banalnych powodów o których szkoda pisać. Tak więc wagabundowałem z pomocą dziadka na SHL, WSK, z pomocą ojca na Junaku, SHL i WSK, później z kolesiami na Jawach, starych Cebulach, MZ-tach i takich tam, wreszcie na własnej Jawie TS 350. Jawę przerobiłem na pseudo-choppera, z zawieszeniem z przedłużkami toczonymi przez kolesi w Polmo, obciętymi tylnymi mocowaniami pod amortyzatory, wymalowanymi czarną olejnicą wzorkami na zbiorniku, kierownicą od motorynki i takimi tam pierdołami. Frajdy miałem co niemiara z jazdy i majstrowania, denerwowało mnie tylko to nierówne popierdywanie dwusuwa. Ponieważ motor kupił mi ojciec w Polmozbycie za cały 1 milion złotych, więc jak wyprowadziłem go pociętego z wózkowni na wiosnę, matka mało co na zawał nie padła ( przecież jeszcze był na gwarancji ). Niezapomniane chwile. Chcąc budować kolejne wspomnienia związane z motoryzacją zakupiłem w ubiegłym roku Hondę Shadow 600 i zapierniczam gdzie się tylko da i kiedy się da...................I pozdrawiam wszystkich śmiałków na motongach!!!Do zobaczenia w siodle, przy browcu i whisky! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 I pozdrawiam wszystkich śmiałków na motongach!!!Do zobaczenia w siodle, przy browcu i whisky! Normalnie dawno takiej historii nie czytałam.Super!Witajcie wszyscy nowo-przybyli!Najbliższa wspólna wyjazdowa impraza szykuje się na Polanów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jantarski Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Witam wszystkich Na imię mam Krzysiek, co poniektórzy powinni mnie kojarzyć (byłem na Junaku - kolega "Zbycha - Kiełbasy") a i kiedyś dawno byłem w Polanowie na tyle dawno że już sam nie pamiętam kiedy. Mam nadzieję że za niedługo stanę się pełnoprawnym członkiem HALO SZCZECIN czytaj zdobędę upragnioną kat."A" (wszystkie kroki w tym kierunku zostały już poczynione). W tym roku jak najbardziej na Polanów się wybieram, a że akurat będę miał urodziny to mam nadzieję że wypijecie moje zdrowie (będzie mi miło).To tyle o mojej skromnej osobie i do zobaczenia w Polanowie. Mam nadzieję że będzie się działo :D ps.sprzęt do wznoszenia toastów już się chłodzi :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi