Makak Opublikowano 28 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Dziękuje za odp. 4-suw... Enduro full Cross odpada... Przy okazji się zapytam czy możecie mi wymienić dobre Enduro wcześniej prosiłem o podpowiedź, ale nie zauważyliście pewnie. Tylko znowu jest pytanie czy kupować najpierw moto czy ochraniacze etc... Jestem świadomy, że najlepiej było by siedzieć przed TV w domu... żyje się tylko raz... Hmm może i ja kiedyś dołącze do Broken Bones Team :D Mam nadzieje, że jak sprawie sobie konia to mnie przyjmą. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walkie Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Mam nadzieje, że jak sprawie sobie konia to mnie przyjmą. :D noo przyjmą cie, ale dopiero po czwartym zlamaniu... :D co do konkretnego enduro to zapytaj w dziale enduro tam Ci albo dobrze podpowiedza albo zrobia wode z mozgu :) kazda Pliszka swoj ogonek chwali, polecam Yamahe :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makak Opublikowano 28 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Polecam Yamahe :D Toż pisałem wcześniej :D Yamaha TT Yamaha XT i Yamaha WR marzeniem by była :D :) Pzdr !! :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriana Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 (edytowane) Wyrastają nowi forumowicze jak wiosną pączki :buttrock: to i ja się witam.(choć podglądam was ze dwa lata :buttrock: ) Czółeczko chłopcy i dziewczęta! Miłego dnia życzę i więcej słońca. :biggrin: Edytowane 30 Maja 2006 przez Oriana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Wyrastają nowi forumowicze jak wiosną pączki :buttrock: to i ja się witam.(choć podglądam was ze dwa lata :buttrock: ) Czółeczko chłopcy i dziewczęta! Miłego dnia życzę i więcej słońca. :biggrin:Witaj u nas Orianachoc był chyba moment że juz tu byłas z nami hihih( czas powrotów)Mam nadzieje że razem brykniemy na Grzepnicę, info w dziale o Junaku.pozrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Wyrastają nowi forumowicze jak wiosną pączki :buttrock: to i ja się witam.(choć podglądam was ze dwa lata :biggrin: ) Czółeczko chłopcy i dziewczęta! Miłego dnia życzę i więcej słońca. :biggrin: Siemanitos!To już przestań podgladać tylko zacznij pisać :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda_Z_Tanowa Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Wyrastają nowi forumowicze jak wiosną pączki :buttrock: to i ja się witam.(choć podglądam was ze dwa lata :buttrock: ) Czółeczko chłopcy i dziewczęta! Miłego dnia życzę i więcej słońca. :biggrin: Witam draga kolezanke ;] Ja tez jestem tu od niedawna !!! Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
need4speedgirl Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Wyrastają nowi forumowicze jak wiosną pączki :biggrin: to i ja się witam.(choć podglądam was ze dwa lata :bigrazz: ) Czółeczko chłopcy i dziewczęta! Miłego dnia życzę i więcej słońca. :crossy: I ja rowniez gorsza nie bede :icon_mrgreen: czesc mnie juz zna...niekoniecznie z tej dobrej strony :icon_evil: ...a reszta mnie pozna...mam nadzieje z tej lepszej :icon_razz:... ...choc Zlot Junaka nie jest chyba do tego najlepsza okazja :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: @Gitta: jak nam slonca nie zamowisz to karniaka pijesz!!! :icon_twisted: PozdrawiamEwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) I ja rowniez gorsza nie bede :icon_mrgreen: czesc mnie juz zna...niekoniecznie z tej dobrej strony :icon_evil: ...a reszta mnie pozna...mam nadzieje z tej lepszej :icon_razz:... ...choc Zlot Junaka nie jest chyba do tego najlepsza okazja :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: @Gitta: jak nam slonca nie zamowisz to karniaka pijesz!!! :icon_twisted: PozdrawiamEwa Siemanitos!No ja bardzo chetnie karniaka.Źle trafiłas!Gdybyś napisała mi że banzyne mi spóścisz to bym się przejeła :biggrin: A tak to sie tylko ucieszyłam!Dzołk!Musi być pogoda! Ty to siotra Kiselka?Byłas w zeszłym roku na zlocie w Złocienciu?Jak tak to faktycznie ledwo cie pamietam;) Edytowane 31 Maja 2006 przez Gitta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
need4speedgirl Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Ty to siotra Kiselka?Byłas w zeszłym roku na zlocie w Złocienciu?Jak tak to faktycznie ledwo cie pamietam;) Si bella, no fakt, Kisiel w Zlociencu z Mikim zaszaleli :icon_mrgreen: Kisiel sprzeta odstawil w szary kat i przeniosl sie na teren, blota i lasy czyli to co Kisielki lubia najbardziej :icon_mrgreen: ja nie zawsze mam okazje bywac na szczecinskich zlotach, studiuje w Berlinie :icon_twisted: ale JUNAKa opuscic bym nie mogla :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Si bella, no fakt, Kisiel w Zlociencu z Mikim zaszaleli :icon_twisted: Witaj Ewa, bo po ksywce troche przydługawoPamiętam Cię ze Złocieńca, jechałyśmy razem, ale potem jakaś zła byłaś, a moze mi się wydawało bo byłam pijana od bananowego mixta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ann Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Ja również witam "nowych" hmm tak naprawde to znanych od dawna :icon_evil: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
need4speedgirl Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Pamiętam Cię ze Złocieńca, jechałyśmy razem, ale potem jakaś zła byłaś, a moze mi się wydawało bo byłam pijana od bananowego mixta Wydawalo Ci sie;) A ja tez lepiej w glowie nie mialam, zwlaszcza jak bita smietana sie obrzucalilsmy (o ile to cos mozna bylo nazwac bita smietana) - nie wiem gdzie ja wtedy glowe zostawilam :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walkie Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 czesc nowe :icon_twisted: kolejne polki w naszym "lachonarium" :icon_mrgreen: Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 czesc nowe :) kolejne polki w naszym "lachonarium" :( Pzdr WITAM NOWA KOLUNIE NA NASZYM SKROMNYM PODWORECZKU :icon_mrgreen: DO ZOBACZENIA NA JUNACZKU :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi