kenajad Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Witam, jestem ze Szczecina, nazywam się Damian i jeżdżę na GSXie, końca ubiegłego wieku :) . Z niektórymi z grupy już się znamy, ale dopiero teraz jakoś tak zdecydowałem się "ujawnić". :crossy: Oprócz moto hobby to Chorwacja, w której jestem, kiedy tylko mogę :) oraz nurkowanie, naturalnie związane z tym krajem.Poza tym jazda, jazda, jazda i jeszcze raz jazda.pozdrawiam--damian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 No to siemanitos, a co żeby nie było że nikt ci ręki nie podaje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Witam nowa krew! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaser Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Witam mam na imię Krzysztof jestem z Międzyzdrojów i ciesze się ,żę mogłem łatwo odnaleść pasjonatów motorcholizmu z mojego regionu . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hnahna Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Ja również witam, w końcu znalazłem porządne (przynajmniej takie pierwsze wrażenie :lapad: ) forum motocyklowe, na którym jest dział dla osób z mojego regionu <jupi>. Jeśli chodzi o mnie to podstawowe info jest pod avatarkiem a jeśli chodzi o moje moto to jestem w trakcie zarabiania na nie ale myślę, że w wakacje uda mi się zdobyć (czyt. kupić, nie ukraść :) ) RF 600. Co do miejsca zamieszkania to okolice Szczecina w stronę Stargardu. (ładną drogę nam tu właśnie budują.. zapraszam :P ) Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Wita, czytaj,pisz,zarabiaj i ujżdzaj kunia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoeliza Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Cześć Wam. Właściwie to szukam Moni na tym forum tzn na Szczecinskiej stronce forum motocyklistów. Obecnie mieszkam w Toruniu ale jak wy jestem ze Szczecina. Bardzo tęsknię za tym miastem i mam nadzieję ze tu wrócę niedługo. Od tego sezonu latam na Hondzie 125 cbr r którą kupiłam od Moni. Moze ktoś pamięta ją jak latała na tym sprzęcie po Szczecinie. Tak w ogóle to mój pierwszy sezon i jak tylko czas mi pozwala śmigam po kartodromie w Bydgoszczy ćwicząc zakręty (nawet mi to wychodzi). Niedługo będę w Szczecinie tzn. przyjadę na hondzi odwiedzić moje ukochane miasto i Moniczkę (super motocyklitkę bo ona tak naprawdę zaraziła mnie to dziedziną sportu). To by było na tyle. Pozdrawiam Was serdecznie i życzę udanego sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Witaj Motoeliza! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patroltuning Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Witaj Elizo :) ;) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Witaj na forum, czytaj i pisz.Coś ci się pomyliło, bo Monia jest z Poznania. W Szczecinie tylko studiowała nie jeździła nigdy motorkiem po Szczecinie w czasie studiów. Aha i jak się chcesz z nia skontaktować to poszukaj sobie nicku Monia w użytkownikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoeliza Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Witaj! To zbieg okoliczności mi chodzi o inną Moni. Moja Moni latała jeszcze w zeszłym sezonie hondą 125cbr r i jes ze Szczecina. Teraz sprowadza nowy sprzęt i bedzie latała czymś mocniejszym.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 No może zbieg ale niestety nie znana osoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoeliza Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Witam mam nadzieje że tym razem wreszcie jestem zalogowana. Jak tak to witam wszystkich a szczególnie Monike i Piotra. Zyczę wszystkim udanego sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Witam mam nadzieje że tym razem wreszcie jestem zalogowana. Jak tak to witam wszystkich a szczególnie Monike i Piotra. Zyczę wszystkim udanego sezonu.Witaj witaj :) Monika i Piotr dziekują i również pozdrawiają :D No może zbieg ale niestety nie znana osoba.Znana znana, choć może nie na tym forum - przywitałaś już "Moni Sv" na forum "halo szczecin" :bigrazz: Witaj na forum, czytaj i pisz.Coś ci się pomyliło, bo Monia jest z Poznania. W Szczecinie tylko studiowała nie jeździła nigdy motorkiem po Szczecinie w czasie studiów.Aha i jak się chcesz z nia skontaktować to poszukaj sobie nicku Monia w użytkownikach.We wcześniejszym poście Liza pytała dokładnie o Moni :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moni Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Hej Liza, to ja Moni moge już pisać tak więc napieraj jak coś.Pozdrro!!! We wcześniejszym poście Liza pytała dokładnie o Moni :icon_razz:Tak tak jestem tu i czytam uważnie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi