tomekk Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Witam wszystkich! Jestem Tomek, mam 19lat i smigam od 1,5 tyg na zx6r. Do zobaczenia na trasie! Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Siemanitos! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dor Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Witam Wszystkich :icon_mrgreen: Jestem z Koszalina, jazdą motorem zaraził mnie ehem... mój ex małżonek, który śmiga od sierpnia tego roku Yamahą TDM 850, ja zaś jako plecaczek, lecz na wiosnę idę na prawko i mam zamiar sobie cosik na dwóch kółkach zakupić.Byliśmy we wrześniu w Świnoujściu i na Wolinie, taki test maszyny :P, która sprawuje się super :) Pozdrawiam Wszystkich, czytanie tego forum mnie wciągnęło... Dorota:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Siemanitos, milego czytania, pisania i realizacji założonego celu.:bigrazz:P.S.Piszesz "mój ex małżonek" a następnie "byliśmy we wrześniu w Świnoujściu i na Wolinie"-chyba się nie połapałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 no w koncu moge sie oficjalnie przywitac :icon_razz:WITAM WSZYSTKICH CZLONKOW HALO I LUDZI PISZACYCH/ CZYTAJACYCH TO PODFORUM. Dzisiaj odebralem prawko i czekam teraz tylko na jakas znosna pogode. :bigrazz:Jak ktos bedzie chcety polatac to walcie smiago na gg lub kome (numery sa w profilu) DOPIERO TERAZ ZYCIE SIE ZACZYNA :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dor Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Siemanitos, milego czytania, pisania i realizacji założonego celu.:bigrazz:P.S.Piszesz "mój ex małżonek" a następnie "byliśmy we wrześniu w Świnoujściu i na Wolinie"-chyba się nie połapałam. Gitta, dobrze myślisz, a życie czasem bywa zaskakujące hehe;) Pozdrawiam Dorota:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylek666 Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Witamy, witamy ... A dzięki za przywitanie :crossy: :D Siemanitos!Hej Gitta co tam u ciebie dawno nie nie było pozdrawiam cię gorąco :cool: :biggrin: :flesje: no w koncu moge sie oficjalnie przywitac :DWITAM WSZYSTKICH CZLONKOW HALO I LUDZI PISZACYCH/ CZYTAJACYCH TO PODFORUM. Dzisiaj odebralem prawko i czekam teraz tylko na jakas znosna pogode. ;)Jak ktos bedzie chcety polatac to walcie smiago na gg lub kome (numery sa w profilu) DOPIERO TERAZ ZYCIE SIE ZACZYNA :PCZeść witam cię i pozdrawiam ja robię prawko za rok już się doczekać nie mogę pozdro ;) :) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mumin Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Witam wszystki motomaniakow jestem MUMIN stara ksywka z przed lat napewno moło kto ja pamieta a jak pamieta ktos to moze ze straj gwardii . Jeżdże na moto juz jakies 19 wiosen i kocham to dalej :) odwiedzam to forum naprawde sporadzycznie ale niektorych z was juz mialem okazje osobiscie poznac pewnie nie wiecie kto ja a moze niektorzy wiedza :) Pozdrawiam wszyskich motocyklistow i motocyklistki a jest ich coraz to wiecej. MUMIN ze Szczecina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolinka Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Wiemy wiemy ktoś Ty :banghead: :crossy: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rusty Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 :biggrin:Witam serdecznie wszystkie motocyklistki i motocyklistów :icon_question: mam nadzieje że przygarniecie mnie do swojej rodzinki :biggrin: Dawno tu nie bylam...fajnie ze coraz wiecej kobitek smiga na zelaznych rumakach!!!! Witaj! Rusty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Witam wszystki motomaniakow jestem MUMIN stara ksywka z przed lat napewno moło kto ja pamieta a jak pamieta ktos to moze ze straj gwardii . Jeżdże na moto juz jakies 19 wiosen i kocham to dalej :P odwiedzam to forum naprawde sporadzycznie ale niektorych z was juz mialem okazje osobiscie poznac pewnie nie wiecie kto ja a moze niektorzy wiedza :eek: Pozdrawiam wszyskich motocyklistow i motocyklistki a jest ich coraz to wiecej. MUMIN ze Szczecina Joł byku jeden!!!!Fajnie że tu wpadłeś. Czytaj nas często. Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 ba! Jacenty pisuj , czytaj a czasem odwiedzaj jak znajdziesz chwilkę... :)PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 Witam wszystki motomaniakow jestem MUMIN stara ksywka z przed lat napewno moło kto ja pamieta a jak pamieta ktos to moze ze straj gwardii . Jeżdże na moto juz jakies 19 wiosen i kocham to dalej :D odwiedzam to forum naprawde sporadzycznie ale niektorych z was juz mialem okazje osobiscie poznac pewnie nie wiecie kto ja a moze niektorzy wiedza :P Pozdrawiam wszyskich motocyklistow i motocyklistki a jest ich coraz to wiecej. MUMIN ze Szczecina Jacek Jacek Jacek z zieloną maszyną? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolinka Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Jacek Jacek Jacek z zieloną maszyną? :buttrock: Tak jest :D :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragip Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 Witam, dopiero trafiłem na to forum a na moto śmigam od sierpnia tego rokunarazie tylko pojemnosc 125 bo wiek na wiecej nie pozwala :)jeszcze spokojnie mozna smigac, prawie codziennie jeżdze, dzisaij 50km mam nadzieje ze bedzie wiecej wytrwałych ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi