madriana Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 (edytowane) Witam! mam na imie Tomek mieszkam w Sz-n, Gumience, mam 18 lat, ucze sie w samochodowce na klonowica, jak narazie smigam sobie Mz Etz 250 na dzien dzisiejszy jest przygotowana do malowania (ale co tam na takiej tez mozna posmigac) Witam na forum :) Pewnie nie raz cie widzialam na Gumiencach - ja tez tutejsza... :biggrin: Pzdr dla wszystkich nowych forumowiczow :biggrin: :) :biggrin: Edytowane 13 Września 2006 przez madriana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilpierwszy Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Elo wszystkim, Coraz wiecej ludkow przyznaje sie do Gumieniec... :)Madriana, a Ty z ktorej czesci Gumieniec jestes? ps. "wszystkie Kamile to fajne chlopy";p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Elo wszystkim, Coraz wiecej ludkow przyznaje sie do Gumieniec... :biggrin:Madriana, a Ty z ktorej czesci Gumieniec jestes? ps. "wszystkie Kamile to fajne chlopy";p Elo Robaczki! Temat jest "powitalna"- witasz sie i piszesz juz w ogolnym halo szczecin, lub na gg lub na priv:)No to takie małe przypomnienie od Frau Moderation :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamila23 Opublikowano 14 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Witam Kamilko :icon_mrgreen: Ja też jestem tu nowy,może razem bedzie nam razniej?witam milo mi za propozycje ;) ale narazie juz mam z kim jezdzic z moim krolewiczem KONRADO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 17 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2006 Wydawało mi się,że królewicz KONRADO ma już swoją królewne ... ale może sie myle;). Zresztą nie moja sprawa. Witam i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 To jak wiesz ze nie twoja sprawa to po cholere sie odzywasz.OsłabieniePzdr!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johny5 Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Jako nowy forumowicz uznalem ze wypadaloby sie przywitac wiec WITAM WSZYSTKICH!!! Jestem zupelnym zoltodziobem w temacie bo dopiero kilka tygodni temu kupilem swojego pierwszego wymarzonego BANDITa 600. Teraz pozostalo mi jeszcze skompletowac kask i kurtke (na razie jezdze na pozyczonych) i jazdaa... :notworthy: Aha, no i prawko musze jeszcze zrobic, ale to juz w przyszlym tygodniu mam nadzieje.Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 18 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2006 Jako nowy forumowicz uznalem ze wypadaloby sie przywitac wiec WITAM WSZYSTKICH!!! Jestem zupelnym zoltodziobem w temacie bo dopiero kilka tygodni temu kupilem swojego pierwszego wymarzonego BANDITa 600. Teraz pozostalo mi jeszcze skompletowac kask i kurtke (na razie jezdze na pozyczonych) i jazdaa... :notworthy: Aha, no i prawko musze jeszcze zrobic, ale to juz w przyszlym tygodniu mam nadzieje.Pozdrowionka Witaj Dżony pięć. Nie skąp talarów na swoje zdrowie. Dobry kask, buty i kombinezon , to podstawa. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madriana Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Witam wszystkich nowoprzybylych.... :notworthy: Rosnaca ilosc postow napawa me serce radoscia.... oznacza ona bowiem rosnacy rynek motocyklowy a to baaardzo dobrze wrozy mojemu komisowi. :icon_razz: Jeszcze raz witam i mam nadzieje, ze kiedys wszyscy spotkamy sie osobiscie :biggrin: albo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ana Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Jako nowy forumowicz uznalem ze wypadaloby sie przywitac wiec WITAM WSZYSTKICH!!! Jestem zupelnym zoltodziobem w temacie bo dopiero kilka tygodni temu kupilem swojego pierwszego wymarzonego BANDITa 600. Teraz pozostalo mi jeszcze skompletowac kask i kurtke (na razie jezdze na pozyczonych) i jazdaa... :notworthy: Aha, no i prawko musze jeszcze zrobic, ale to juz w przyszlym tygodniu mam nadzieje.Pozdrowionka Witaj w naszym gronie Johny5Jesli jeszcze nie masz ubranek to zapraszam do naszego sklepu internetowego www.moto-abc.pl lub na aukcje internetowe allegro. Nasz nick - moto-abc. Moze cos dla siebie wybierzesz. No i mamy nadzieje, ze do zobaczenia i jezdzenia :icon_razz: Pozdrawiamy Ana i Buddha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 To jak wiesz ze nie twoja sprawa to po cholere sie odzywasz.OsłabieniePzdr!!!dlaczego jestes nie miły dla kolegi ;) Staasiaaaa :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 19 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2006 Jako nowy forumowicz uznalem ze wypadaloby sie przywitac wiec WITAM WSZYSTKICH!!! Jestem zupelnym zoltodziobem w temacie bo dopiero kilka tygodni temu kupilem swojego pierwszego wymarzonego BANDITa 600. Teraz pozostalo mi jeszcze skompletowac kask i kurtke (na razie jezdze na pozyczonych) i jazdaa... Aha, no i prawko musze jeszcze zrobic, ale to juz w przyszlym tygodniu mam nadzieje.Pozdrowionka Bry. dlaczego jestes nie miły dla kolegi Staasiaaaa Nie zawstydzać Stanisława ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 To jak wiesz ze nie twoja sprawa to po cholere sie odzywasz.OsłabieniePzdr!!! :crossy: Czyżbym odkrył Twój skrywany uraz z dzieciństwa ? ;) .Konrado - rozchmurz sie. Jak dla mnie to możesz mieć i 15 królewien na raz :). Pozdrawiam P.S.Oczywiście nowych forumowiczy witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 :biggrin:P.S.Oczywiście nowych forumowiczy witam Słownik Poprawnej Polszczyzny przydałby ci się!!!!...forumowiczówA tak z drugiej strony. Jak to sie stało że się na forum zacząłeś odzywać?Przeciez powiedziałes że nas nie lubisz :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 20 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2006 :biggrin: - podaj mi źródło z którego czerpiesz swoją wiedzę. Nie mówie,że to ja mam rację ale nie twierdze też,że ty ją masz. To gdzie to napisano ?? P.S. O ... jestem znowu na czarno. Jak mi przykro ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi