KLAUDIUSZ Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Na to czekałem. Zastanawiam się nad CBF-em i coraz bardziej mi się podoba.. Polecam bardzo :D Bardzo fajowy motorek, ale ja teraz choruje na 1000-ke :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lovtza Opublikowano 28 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Polecam bardzo :D Bardzo fajowy motorek, ale ja teraz choruje na 1000-ke :D Hmmm, jesli nie pali Ci sie z zakupem, to poczaj jeszcze troche :) Ten sprzet bedziemy tez testowali porownujac je do innych turystycznych "okołolitrów" :( Sam jestem ciekaw co z tego bedzie, ale na pewno moge obiecac foty, filmy i opis ktory bedzie w stylu Scigacz.pl :D Pozdrawiam,Lovtza Cytuj Ścigacz.pl - www.scigacz.pl | California Superbike School w Polsce - www.sbkschool.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom_H Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Konkretny kawał dobrej roboty. Napisany na luzie i pokazujący jak to naprawdę wygląda w praniu. Fotki są pierwsza klasa. Takich tekstów uzupełnionych ciekawymi fotkami z pięknymi dziewczynami brakuje w polskich gazetach o tematyce moto. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Hmmm, jesli nie pali Ci sie z zakupem, to poczaj jeszcze troche :) Ten sprzet bedziemy tez testowali porownujac je do innych turystycznych "okołolitrów" :( Sam jestem ciekaw co z tego bedzie, ale na pewno moge obiecac foty, filmy i opis ktory bedzie w stylu Scigacz.pl :D Pozdrawiam,Lovtza Poczekam, poczekam, narazie nie mam zamiaru zmieniać, za jakiś czas :D Co do artykułu i porówniania, bardzo dawno nie czytałem czegoś tak dobrego, zdjęcia fajne, filmiki super - oglądałem kilka razy - córka kazała na cały głos puszczać :( Gratulacje :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osito Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Hmmm, jesli nie pali Ci sie z zakupem, to poczaj jeszcze troche :) Ten sprzet bedziemy tez testowali porownujac je do innych turystycznych "okołolitrów" No to git :D Czegoś takiego mi potrzeba :D Kiedy mniej więcej można się tego spodziewać :D Pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d8-vid Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 ...w stylu Scigacz.pl... :D Tylko nie zapomnijcie o pieknych dziewczynach? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lovtza Opublikowano 28 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 No to git :) Czegoś takiego mi potrzeba :D Kiedy mniej więcej można się tego spodziewać :D Hmmm, jak Bóg da, a kaczki pozwolą, to planujemy zabrac sie do tego jakoś za 3-4 tygodnie. Oczywiscie wrzuce od razu do oblookania :( A tak wogole, to jestesmy wdzieczni za Wasze bardzo przychylne komentarze. To bardzo pomaga przy dalszej pracy! :D Pozdrawiam,Lovtza Cytuj Ścigacz.pl - www.scigacz.pl | California Superbike School w Polsce - www.sbkschool.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi