Skocz do zawartości

Test 600-tek Hondy

Rekomendowane odpowiedzi

Polecam bardzo :D Bardzo fajowy motorek, ale ja teraz choruje na 1000-ke :D

Hmmm, jesli nie pali Ci sie z zakupem, to poczaj jeszcze troche :) Ten sprzet bedziemy tez testowali porownujac je do innych turystycznych "okołolitrów" :( Sam jestem ciekaw co z tego bedzie, ale na pewno moge obiecac foty, filmy i opis ktory bedzie w stylu Scigacz.pl :D

Pozdrawiam,

Lovtza

Ścigacz.pl - www.scigacz.pl | California Superbike School w Polsce - www.sbkschool.pl

Konkretny kawał dobrej roboty.

Napisany na luzie i pokazujący jak to naprawdę wygląda w praniu.

Fotki są pierwsza klasa.

Takich tekstów uzupełnionych ciekawymi fotkami z pięknymi dziewczynami brakuje w polskich gazetach o tematyce moto.

Pozdro

Hmmm, jesli nie pali Ci sie z zakupem, to poczaj jeszcze troche :) Ten sprzet bedziemy tez testowali porownujac je do innych turystycznych "okołolitrów" :( Sam jestem ciekaw co z tego bedzie, ale na pewno moge obiecac foty, filmy i opis ktory bedzie w stylu Scigacz.pl :D

Pozdrawiam,

Lovtza

Poczekam, poczekam, narazie nie mam zamiaru zmieniać, za jakiś czas :D

Co do artykułu i porówniania, bardzo dawno nie czytałem czegoś tak dobrego, zdjęcia fajne, filmiki super - oglądałem kilka razy - córka kazała na cały głos puszczać :(

Gratulacje :D

Hmmm, jesli nie pali Ci sie z zakupem, to poczaj jeszcze troche :) Ten sprzet bedziemy tez testowali porownujac je do innych turystycznych "okołolitrów"

No to git :D Czegoś takiego mi potrzeba :D Kiedy mniej więcej można się tego spodziewać :D

Pozdr,

No to git :) Czegoś takiego mi potrzeba :D Kiedy mniej więcej można się tego spodziewać :D

Hmmm, jak Bóg da, a kaczki pozwolą, to planujemy zabrac sie do tego jakoś za 3-4 tygodnie. Oczywiscie wrzuce od razu do oblookania :(

A tak wogole, to jestesmy wdzieczni za Wasze bardzo przychylne komentarze. To bardzo pomaga przy dalszej pracy! :D

Pozdrawiam,

Lovtza

Ścigacz.pl - www.scigacz.pl | California Superbike School w Polsce - www.sbkschool.pl