mwichan Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 wiec masz okienko i przegladaj. Wciskasz.Wybierasz plik . Potem sie podaje email a na maila przychodzi adres pliku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 Witam. Nie będe zakładał nowego temaciku więc zapytam tutaj. Ostatnio zainteresowała mnie Yamaha RD80. Mam jedną na oku (koło mnie). Ceny są niskie a niektórych stan jest na prawde bardzo ładne. Więc mam 2 pytania. Nawet 3. - Jak jest z tą Yamaszką (ogólnie)- Jaki model ma silnik od DT80, LC?- http://img73.imageshack.us/my.php?image=yamszka9rb.jpg jak to sie nazywa. Jak by było z dokupieniem takiego czegoś ?? Pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 14 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 (edytowane) to zaznaczone to jest pług lub spojler jak kto woli....musisz szukac na allegro http://img400.imageshack.us/my.php?image=2...mage00563zj.jpg to moja .............honda http://bikepics.com/members/motowojtas/89mbx80/ czekam na waszą opinie... http://www.megaupload.com/?d=D7IIZ8YM a tu jest filmik z palenia gumy Edytowane 14 Czerwca 2006 przez motowojtas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 14 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2006 mam taka sama wersje tylko plugu nie mam :], ladna ta hondziawka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 15 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2006 Spoko Mbx :)Sciagam film i zaraz zobacze co tam wypaliles ;]pzdr:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 24 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 co mozna zrobic zeby mbx była mocniejsza?? npp gaznik od ns-1 próbował ktos ? bo ns-1 ma podobno 16KM a MBX 10, patrzyłem u kumpla to silnik sie rózni jedynie gaznikiem. gdzie mozna kupic sportowy wydech do mbx? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 www.50cc.nl ale czy sie oplaca ?? ja bym tyle kasy nie wydal na wydech ( na szczescie kupilem mbxa ze sportowym ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędruś Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Mam pytanie dotyczące hondy mbx 50 lub 80. Mianowicie czy da się zablokować te motorki aby jechały około 70- 60 km/h. I jaki byłby koszt takiej inwestycji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_2013 Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 co mozna zrobic zeby mbx była mocniejsza?? npp gaznik od ns-1 próbował ktos ? bo ns-1 ma podobno 16KM a MBX 10, patrzyłem u kumpla to silnik sie rózni jedynie gaznikiem. gdzie mozna kupic sportowy wydech do mbx? Na gażniku od ns1 powinien lepiej chodzic bo ma 21mm ja mam w swojej jeszcze wiekszy sportowy od ns1 ma 23mm i chodzi jak marzenie tylko to spalanie... a sportowe tlumiki trafiaja się czasami na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daroxxx7 Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 NS1 to motocykl przeznaczony typowo na tor, mbx do wszystkiego. seryjna moc NS! to wlasnie okolo 16 kucykow. mbx mniej- mniej wyzylowany- troche zadsze remonty.... hehe czego tor? chyba tor przeszkód :clap: :lalag: :lalag: hehehe ciekawe co bys pokazal na torze :biggrin: chyba dym z wygaru :clap: "gdzie mozna kupic sportowy wydech do mbx?"a po co ci sportowy wydech? hehe pewnie zeby baby sie obraaly bo bedzie pierdzialo na kilometr :biggrin: a jechac to moze pomoze ci z 5km/h "czy da się zablokować te motorki aby jechały około 70- 60 km/h" hehe tez ciekawe pytanie :clap: po co to jeszcze dławić jak to itak nie jedzie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 "czy da się zablokować te motorki aby jechały około 70- 60 km/h" hehe tez ciekawe pytanie po co to jeszcze dławić jak to itak nie jedzie tego bym nie powiedzial moj trszeczke przytarty 85 smiga a jesli chesz wolniej to pobaw sie zembatkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThoMas3k Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 ile maxymalnie ta Honda może śmigać ? i jak z częściami do niej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 predkosc z tego co iwem to okolo 120km\ z czesciamisilnikowymi raczej problemu wiekszego nie ma. wszystko znajdziesz :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThoMas3k Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 (edytowane) a części około ile są droższe niż np od cen części do simsona ? czy sypią sie tak jak romety czy inne starsze sprzęty ? ma ktoś może jakis filmik w akcji z tą wlaśnie z tym modelem Hondy ? Edytowane 22 Lipca 2006 przez ThoMas3k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_2013 Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 Części są droższe niż do simsona ale za to jak zrobisz remont do śmigasz dośc dlugo zalecana wymiana tłoka co 15000km. Jeśli chcesz moge wyślać ci fotki mojego moto na gg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi