MariuszJ Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 A co ? :eek: Wildka kupujesz ??? :buttrock: :crossy: Sluszny wybor :clap: to najpierw drag to jedyny sluszny motocykl teraz wildek...a myslalem, ze tylko kobieta zmienną jest :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Jak to bylo ??? :eek: Tylko krowa nie zmienia zdania ? :icon_mrgreen: Generalnie pozostalem przy rodzinie Yamahy z grupy Star :crossy: :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikgar Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 (edytowane) Witam znów po długiej przerwie! WRÓCIŁEM :biggrin: Był Drag Star 650, trafił sie kupiec, Drag sie sprzedał, zakupiłem Yamahe FZ6 Fazer z 2006 roku z przebiegiem 780km :-) nacieszyłem sie nim przez dwa miesiące po czym sprzedałem z przebiegiem 6500km :crossy: i wróciłem! Mój nowy nabytek to Drag Star 1100 Silverado z USA. Puste rury, ćwiekowana dwukolorowa kanapa, dwie szyby, białe opony, osprzęt do solo (bagażnik, reling siedzenia kierowcy) :icon_biggrin: Rocznik 2004, przebieg 1700mil Pierwsze wrażenie... NIE STUKA W SILNIKU! fotki niebawem bo mi coś sie serwer wiesza. aaa... i pewnie mnie tu niektórzy zlinczują ale Drag wygrał z Road Starem z 2007 roku! znaczy, przyjechałem po Road Stara (fotki będą, moto dalej do sprzedania) i zabrałem Draga - podczas jazdy zwyczajnie bardziej mi podszedł niż chwalony Road Star. Edytowane 23 Grudnia 2008 przez mikgar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 [...]Drag wygrał z Road Starem z 2007 roku! No ja tez w pierwszej opcji mialem kupic Draga 1100, ale w tej samej cenie trafil sie wildek wiec :clap: :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro1980 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 A co ? :eek: Wildka kupujesz ??? :buttrock: :crossy: Sluszny wybor :clap: no póki co to CBR 600 RR a nie Wildek ale do gwiazdek na pewno wrócę .... POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikgar Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 nie moge znaleźć przycisku do edycji posta (znika?) więc wklejam w nowym link do fotki http://photos.nasza-klasa.pl/2745633/61/main/884669ccd7.jpeg Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikgar Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 ja tylko powiem wstępnie i ewentualnie w sezonie uaktualnie. Sprowadziłem z USA Draga 1100 2004 rok z przebiegiem 1700 mil i musze przyznać, słuchając innych Dragów a sam posiadając wcześniej 650cm, że... że nie stuka! silnik pracuje bardzo cicho i miarowo, żadnych odgłosów, wspomnianej orkiestry. Wrażenia moje mogą być subiektywne dlatego, że nie byłem motocyklem jeszcze w trasie (zima jest) ale przepalałem go pare razy, chodził dosyć długo specjalnie żeby sie nagrzać, gazowałem, kombinowałem i... i nie stuka. W sezonie uaktualnie swoją wypowiedź a teraz pisze dlatego, że gdzieś tu kiedyś wyczytałem, że Drag z USA właśnie nie stuka. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 .... więc wklejam w nowym link do fotki [....... gratuluje, fajne te opony ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAPER3 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Witam. Czy tylny błotnik przykręcony jest bezpośrednio do ramy,czy jest jescze między nim a ramą jakaś blacha usztywniająca? Pytam ponieważ, gdy dokręcam listwy ozdobne na błotnika (po bokach) listwy te zaczynają sie wyginać i powstaje duża szpara miedzy nią a błotnikem. Wygląda to tak, jakby błotnik był za szeroki i zbyt mocno dociągnięty do ramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz9139 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Witam. Czy tylny błotnik przykręcony jest bezpośrednio do ramy,czy jest jescze między nim a ramą jakaś blacha usztywniająca? Pytam ponieważ, gdy dokręcam listwy ozdobne na błotnika (po bokach) listwy te zaczynają sie wyginać i powstaje duża szpara miedzy nią a błotnikem. Wygląda to tak, jakby błotnik był za szeroki i zbyt mocno dociągnięty do ramy. Witam. Stronke wczesniej MMM757 umiescil trzy fotki swego rozebranego Draga. Zobacz tam - otwory w ramie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STYK Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 nie moge znaleźć przycisku do edycji posta (znika?) więc wklejam w nowym link do fotki http://photos.nasza-klasa.pl/2745633/61/main/884669ccd7.jpeg Pozdrawiam! Piekna ta Twoja Yamaha, szczególnie opony. Wiem, że temat był, ale bez konkretów chyba - ktos wie gdzie takie kupić, bo sie naszukałem i nic - pewnie kiepsko szukałem. Widziałem u kogos takie Metzelery, sam mam teraz czarne, ale obuł bym Yanke w białe :-) Pozdrawiam STYK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 (edytowane) W tej firmie znajdziesz opony takie jakie Cię interesują. http://www.netcar.pl/opony/motocyklowe/szo...070,0,0,sz.html Edytowane 27 Grudnia 2008 przez piter 1600 Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saimon Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 Witam Styk ja swoje oponki z białym pasem kupiłem u gościa na motobazarze w W-wie zadzwoniłem i przywiózł tel. 507198818 . Możesz też kupić w Autokompleksie w W-wie na Starzyńskiego 10 lub Chełmżyńskiej tel 224233494 lub 226186660 . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 ...albo poszukać odpowiednich tematów w dziale co/ jak kupić: pamiętam, że były podawane również konkretne modele jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuTo Opublikowano 28 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2008 (edytowane) ............ witam ziomala z WWY :) Czy to Ty mykasz na tropce z wózkiem???? PS A żeby nie było OT, to dodam, że też planuję zakup gumek z bandażami , ale muszę poczekać aż mi się obecne zciuchają :| Edytowane 28 Grudnia 2008 przez LuTo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi