virago_78 Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Witam! Cicho tu dosc. Czyzby Wszyscy przeniesli sie na Forum Yamaha-DragStar? :icon_mrgreen: :)Chyba większość już tam :bigrazz: jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toti Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Ano fakt, jak nie śląskie forum to drag stara forum. To jakoś się ostatnio wieszało więc sobie pewnie paru odpuściło (m innymi ja), a zawsze jest ciężko wracać jak już gdzieś się człowiek choć w części zadomowił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
empiq Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Forum żyje :icon_exclaim: jeździć, jeździć, jeździć... ostatnie chwile sezonu :flesje: pozdrawiam empiq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszerny Opublikowano 20 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 właśnie zamierzam kupić Drag Stara 1100proszę napiszcie jakie są różnice pomiędzy Classic a Silverado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 (edytowane) właśnie zamierzam kupić Drag Stara 1100proszę napiszcie jakie są różnice pomiędzy Classic a SilveradoByło już parę razy. Silverado, to bogatsza w wyposażeniu wersja fabryczna classica. Ma seryjnie zamontowaną szybę, fabryczne sakwy z mocowaniami, sissibar, często ćwiekowane siedzenia i krawat na baku. Bywa, że ma też fabrczny lightbar, ale nie zawsze. I to wsio ! Edytowane 21 Października 2008 przez TATAKIS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszerny Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 witamzakupiłem nowiutką sztukę miała być Silverado ale okazało się że to Classic ale siedzenia ma ćwiekowaneproszę o informacje jakich użyć olejów i płynów bo przez ocean płynęła i dlatego wszystko zostało spuszczone i jest sucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vpower Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 witamzakupiłem nowiutką sztukę miała być Silverado ale okazało się że to Classic ale siedzenia ma ćwiekowaneproszę o informacje jakich użyć olejów i płynów bo przez ocean płynęła i dlatego wszystko zostało spuszczone i jest sucha Oleje i plyny spuszczone? A kto wpadl na tak genialny pomysl aby pozbawiac silnik ochrony na czas transportu i to w srodowisku mowiac delikatnie "silnie zracym"? Cytuj AWO Sport -> AWO Sport -> Kawasaki Vulcan 800 -> Honda VT1100 Shadow C3 -> Yamaha Road Star Silverado 1,7 -> HD Road King Custom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszerny Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 a może to mój błąd proszę o pomoc i podpowiedź gdzie i jak posprawdzać czy są wszystkie płyny i w takiej ilości jak powinny być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazzi Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 (edytowane) olej silnikowy widac przez szklane oczko z lewej strony moto w dolnej czesci silnika ilosc jest podana kolo korka wlewu(chyba 3 litry)olej 10W40, w przekladni kardanu jest 200ml oleju przekladniowego SAE 80W/90, plyn hamulcowy widac w oczku zbiorniczka. Skrznia biegow nie posiada wlasnego oleju.Nie wydaje mi sie aby ktos mial spuszczac plyn hamulcowy, lub olej z kardanu, oproznienie silnika z oleju to tez raczej dziwny pomysl, chyba ze chce sie wykorzystac silnik do przewozu hery :biggrin: Edytowane 22 Października 2008 przez fazzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Jeśli to nówka sztuka to może nie było oleju w ogóle? Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszerny Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 (edytowane) jest to nowa sztuka zapakowana w karton firmowy Yamahaproszę podpowiedzcie jak to wszystko posprawdzać strach odpalić nie wiedząc czy wszystkie oleje i płyny są oka może ma ktoś jakąś lekturę w jęz.polskim żebym sam poczytał i stwierdził co i jak to proszę na [email protected]z góry dziękuję za rady Edytowane 22 Października 2008 przez koszerny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz9139 Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 witamzakupiłem nowiutką sztukę miała być Silverado ale okazało się że to Classic ale siedzenia ma ćwiekowaneproszę o informacje jakich użyć olejów i płynów bo przez ocean płynęła i dlatego wszystko zostało spuszczone i jest sucha Pamietaj, jak sprawdzasz poziom oleju w silniku (w tym szklanym okienku j.w.), czy poziom oleju w dyferencjale, ustaw moto w pionie, a nie na stöpce bocznej. Poziom oleju w dyfrze musi siegac gwintu sruby bocznej. Serwisöwka zaleca olej silnikowy, na zime -10W 40, a na lato 20W 50 -mineralny olej do silniköw V. Zaopatrz sie w serwisöwke. Chyba byla kilka stron wczesniej. Pozdro Serwisöwka na stronie 92. Ale jak moto nöwka to ksiäzka tez powinna byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszerny Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 (edytowane) serwisówke mam ale nie w jęz.polskima angielski u mnie kulawy Edytowane 23 Października 2008 przez koszerny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz9139 Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 serwisówke mam ale nie w jęz.polskima anielski u mnie kulawy To obrazki oglädaj. :biggrin: Pozdro :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 a anielski u mnie kulawy polski też :icon_evil: przeczytaj ten wątek od początku, to będziesz wiedział nie tylko, dlaczego nie możesz znaleźć polskiej serwisówki, ale jeszcze parę innych rzeczy, o które pyta 3/4 na początkujsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi