enduromaster Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 ja stawiam na haidenau, moto ma jeździć a nie wyglądać ,od wyglądu są choppery i cruisery Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 26 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 ja stawiam na haidenau, moto ma jeździć a nie wyglądać ,od wyglądu są choppery i cruiseryTa mi chyba nie wejdzie bo jest 120, a co do mitasów to którego c-10?, czy c-4? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 sorry , pomyliem się, o tą mi chodziło : http://motorad.pl/mfc13.html < ta napewno wejdzie Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Ja jeżdże po lasach , polach i scieżnkach leśnych (Też krótkie dojazdy po asfalcie) to c-10 mi podejdzie czy inną polecacie..?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 26 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Ok kupuje c-10, ale teraz wiecie gdzie mozna kupic tanio, poza allegro, jakies sklepy, albo coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 (edytowane) Polecam Dunlopa 110/100 sam na takiej jezdze dobra oponka.Tyle co ja przejezdzilem na niej na asfalcie i jeszcze wczesniej niemcy jezdzili i trzyma sie dalej; bardzo wytrzymala opona Edytowane 27 Maja 2006 przez Arma87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hz10 Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Polecam Dunlopa 110/100 sam na takiej jezdze dobra oponka.Tyle co ja przejezdzilem na niej na asfalcie i jeszcze wczesniej niemcy jezdzili i trzyma sie dalej; bardzo wytrzymala oponapotwierdzam dunlopa mialem w dr 600 i nie było po nim widać zużycia :D a jak miałem pirelli to co powrót z jazdy było widać coraz mniejszy bierznik o mitasie nie wspomne :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 27 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 a cena tego Dunlopa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 ludzie juz nie przesadzajcie z tym mitasem, mialem zolozona C-10 na tył nówke od lutego tego roku i przy uwierzcie mi naprawde bardzo ostrej jezdzie(a asfaltu to prawie nie dotykałem) ubyło mi jakies 3-4mm z 17, jak chce sie jedzic po asflacie to niestety nie na crossowych oponach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Arma87 to jest 125 wiec 110/100 nie nadaje sie bo jest zaciężka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hz10 Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 a cena tego Dunlopa ?ja kupiłem na allegro za 30 pln koszty wysyłki opona byla prawie nowa ale wszystcy sie bali bo sprzedający nie miał komentarzy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Ja mam Dunlopa 100/100 - 18 i jest idealna do dt więc i do dr będzie good. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 jezdze na 110/100 18' DUNLOP SPORTS D730 i powiem ze oponke kupilem na motobajzlu rok temu i asfalt witam nawet czesto, a kostka dalej jest (uzywka, ale wolno sie sciera). zadna nie naderwana, jedynie jedna podcieta o ostre kamienie ktore sypia przy torowiskach lub tez uszkodzilem ja jezdzac po schodach.fotki tutajhttp://www.pil.vectranet.pl/~atkam/opona/dunlop1.jpghttp://www.pil.vectranet.pl/~atkam/opona/dunlop2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Panowie moim skormnym zdaniem kupuje się opony do motocrossu jak najcieńsze, ja jeżdżę drugi sezon na oponie o szerokośći 100 i innej nie chce.Teraz mam w Yz założoną 100/90/19 Dunlopa Sports D756 bodajże i oponka wypas, zresztą z przodu mam tez Dunlopa.Te Mitasy to u was maskarycznie drogie u mnie tył 125zł .Ale ja na Mitasach nie latam:] http://images.google.pl/imgres?imgurl=http...ff%3D1%26sa%3DN fota gumy :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Panowie moim skormnym zdaniem kupuje się opony do motocrossu jak najcieńsze Dlaczego ? Ja mam teraz 140 w TS i na dniach wlasnie wymieniam i tez chcialem cos szerokiego zalozyc bo tylko takie mam jak narazie.Dlaczego jak najciensze ?pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi