Magik Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Witam Myślę, że będzie to koszt około 100zł.Ale po co Ci nowy lakier skoro ten jest super? :DW ostateczności nie lepiej kupić dobry spray i samemu załatwić sprawe :D Pozdr. Magik Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 28 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) Myślę, że będzie to koszt około 100zł. Mam taką nadzieje ale jak mi kumpel powiedział że za lakierowanie trza mieć ze 350zł to sie przeraziłem Ale po co Ci nowy lakier skoro ten jest super? :DW ostateczności nie lepiej kupić dobry spray i samemu załatwić sprawe :D Pewnie tak ale wolał bym mieć sprawe załatwioną profesionalnie bo niechce mieć na moto takich naklejek jak są teraz tylko beznaklejek w ostateczności na baku tylko jedną :D Edytowane 28 Maja 2006 przez Muma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) Czolem! Profesjonalne lakierowanie za 100zl???Ktos chyba na glowe upadl :D. Jak lakierowalem zbiornik paliwa do WSK 175 (tylko zbiornik!) to wzieli mi 100zl. A to bylo tylko nalozenie czarnego lakieru, bez wodotryskow, szparunkow, naklejek. Jak malowalem zderzak do Audi, to zakosili mi 150zl. Mysle, ze te 300zl to wcale nie przesadzona wartosc. Pozdro Edytowane 28 Maja 2006 przez zbyhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Witam. No wiadomo, że lakiernik zrobi Ci to profesjonalnie bez żadnych zacieków itp.Wiadomo też, że cena zależy od lakiernika :D Czasami wezmą 100 czasami 350 :DAle tak w ogóle to na jaki kolor chcesz maznąć ?Tylko nie na czarny :D Mi sie podobają czarne RG :(Fajnie wygląda taki ciemy siwy albo zielonkawy ale ciemny :) Pozdr. Magik Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalina Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 jak wszyscy gratulują to i ja sie dołącze:)pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 28 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 WitamNajprawdopodobniej na czarny bez naklejek ma tak mój kumpel i musze powiedzieć że super wygląda ale kolorek ustale jeszcze z bratem :biggrin: może jakiś inny odcieńPozdrawiam MUMA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubertmtx Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Myślę, że będzie to koszt około 100zł. Stary co ty piszesz takie bzdury za zbiornik od nsrki poządnie (profesjonalnie) pomalowany 200zł biorą za 100 cały motor to chyba sprayem ci pomalują pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 gratulacje :biggrin: zmien przednia owiewke :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Lakiernik weźmie około 70zł za element ! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LU-cash Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Ponad 3000... No, ale tyle trzeba dać w tej chwili za taką RG80, że pewnie wsiadasz i pewnie jedziesz :bigrazz: PS:Wie ktoś skad załatwic gume do przodu do RG80?? Wym. 80/100 R16 (bez dętkowa) :biggrin: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 gratulieren !!!! :bigrazz: uuu dwóch maniaków i jeden motocykl, cienko to widze :biggrin: hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 fajne moto ale 2 braci a jeden motor na wspolke nie wytrzymal bym tak...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Mój dziadek z bratem mieli sokoła 600 na spółke. Nic dobrego :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 30 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Witamkłutnie były sa i zawsze będą.Ale są też plusy tego braterstwo takie jak:#Pozostała benzynka z baku(mój brat nigdy nie opróżnia baku po jeździe)*znajomości z innymi kolesiami posiadającymi fajne moto$wspólna kaska na naprawy albo jakieś tam tuningi!&!oczywiście każdy z nas ma swój własny kask :buttrock: Pozdrawiam MUMA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi