Prog Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Też nie słyszałem, żeby się przegrzewały. Z tym nie mają GS'y problemów mimo, iż są chłodzone powietrzem. Ten kolega coś przesadza, albo ma jakiegoś zdechlaka do naprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexx Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Mam pytanie bo widzę że w GS- ach jesteście si. Jaka jest różnica między GS 500 a GS 500E Czy tylko różnica rocznika czy były jakieś zmiany? Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Mam pytanie bo widzę że w GS- ach jesteście si. Jaka jest różnica między GS 500 a GS 500E Czy tylko różnica rocznika czy były jakieś zmiany? Wielkie dzięki Różnica między GS 500 a GS 500E jest żadna :D Podobno tylko taka że w jednym modelu jest owiewka w drugim nie :D:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregs Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Ja osobiscie mam golego gs'a - taki mi sie podoba :D , ale faktem, jest, że od 130 wiatr zaczyna przeszkadzać wiatr. Myslę o zalożeniu owiewki na samą lampę, dlatego chciałbym zapytać, czy ona naprawde pomaga, czy jest to jedynie bajer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) KUR*** WŁAŚNIE PRZEZ TAKICH LUDZI jak Adam8888 i takie tematy ODECHCIEWA MI SIE CZYTAĆ TO FORUM< I MA ONO TAKI A NIE INNY POZIOM. A damie tfój styl rozmajity pszekonuje mie że powinieneś sobie kupić dobry areodynamiczny kask to osiągniesz lepsze osiągi i pojedziesz gieesem 205 na godzinę, skoro tak bardzo ci na tym zależy. I wtedy będzie wiadomo "co lepsze suzuki GS500". (czy nie mogłeś zatytuować tegop tematu "co lepsze - gs500 z owiewką czy bez?" - to nie musiałbym tu wchodzić i sprawdzać o co chodzi w tym temacie i bym nie musiał czytać twoich marnych postów) Sory, nie wytrzymałem. BANA ZA POWTARZAJĄCE SIĘ BŁĘDY ORTOGRAFICZNE!!!!!!!!!!!! Edytowane 28 Maja 2006 przez Groszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Coż nie trzeba przesadzać. Błędy się zdarzają, ale bez nerwów. Trzeba się liczyć z każdym użytkownikiem, który chce zasięgnąć informacji, a styl rzeczywiści pozostawia wiele do życzenia. Tak to już jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam8888 Opublikowano 28 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Sam robi błedy Groszek . A mówi na innych .Ale dobra mniejsza z tym :DPostanowiłem ze kupie GS bez owiewek .Zastanawiam sie tylko czy kupic na allegro czy kupic od gosci z Tarnowskich Gór .Bo naprawde bardzo piekne GS sprowadzaja ale z drugiej strony tez maja negatywne kometarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Właśnie, z nimi rozmawiam na temat jednego GS'a, ale mi on za ładnie wygląda, więc się nie zdecyduję chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 ale mi on za ładnie wygląda, więc się nie zdecyduję chyba. Nie mam pytań.Weź dziada odrapanego i zardzewiałego, będziesz widział, że to dziad. Nie będziesz potem rozmyślał, czy to lewizna :D Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Nie mam pytań.Weź dziada odrapanego i zardzewiałego, będziesz widział, że to dziad. Nie będziesz potem rozmyślał, czy to lewizna Może wg Ciebie branie kota w worku to dobra metoda, ale moim zdaniem nie. Zardzewiały też nie dobrze, bo nie mam zamiaru potem go naprawiać i ładować niewiadomo ile pieniędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsiekHonda Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 No i skrzyczeli kolege.... hehe Ja osobiscie mam golego gs'a - taki mi sie podoba :biggrin: , ale faktem, jest, że od 130 wiatr zaczyna przeszkadzać wiatr. Myslę o zalożeniu owiewki na samą lampę, dlatego chciałbym zapytać, czy ona naprawde pomaga, czy jest to jedynie bajer. W nakedzie zawsze będzie wiało... owiewka nie wiele pomaga (podobno), chciaż ja w sowjej CB założyłam i wydaje mi sie że mniej wieje. Przyjanmniej napewno mniej zwiewa z motoru. Koszt nie jest duży,taka owiewka kosztuje około 90zł.Osobiście polecam założenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Asiek, jakieś stronki/aukcje z takowymi? Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Na przykład: http://allegro.pl/item105000366_szyba_do_n...ia_okazja_.html Tu masz całe wyszukanie: http://allegro.pl/search.php?string=szyba&category=156 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Tu te same szybki tylko troszkę taniej - 99 zł SZYBA Były nawet tańsze na allegro za 90 zł ale juz sie wycwanili ze jest popyt to cena znowu w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Mi się osobiście bardzo podobają obudowane GS-y (chociaż golasy też mają swój niepowtarzalny klimat), tak więc pewnie rozglądałbym się za limitowaną wersją oplasticzoną ewentualnie maszyną wyposażoną w owiewkę Five Stars. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi