aftys6 Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 I jak tu się nie pochwalić, tyle męki i wszystko się udało. :) :bigrazz: A więc tak. O godz 9 rano zdałem testy z wynikiem pozytywnym ( 1 bląd).Następnie plac bez większych problemów. Bałem sie ósemnki ale jak zobaczyłem pole manewrowe wielkości lotniskowaca to mi się humor poprawił. :P Po zdanej ósemce przyszla pora na miasto.Ubrali mnie w skorzane spodnie chyba z gumowego wielbłada wielkości XXXXL albo i większe. Lublin zakorkowany, lekka zmiana planow, egzaminator postanawia skrócić trase, wyłacza z egzaminu pętle obok suzuki ( Łęczyńska - Graffa). Zdaje jako ostatni, pd zachodu nadciaga wielka chmura. Na skrzyżowaniu Mełgiewska - Andersa ogromny korek, policja kieruje ruchem, zmiana organizacji ruchu , policjant kiruje mnie pod prąd, bo inaczej nie da rady. Końcówkę trasy jechałem juz w lekkim deszczu. :icon_razz: Na plac ośrodka wjeżdzam z bananem na twarzy. Jeszcze mechanik chyba sobie chciał zrobić jaja i mowi ze jechalem na pozycjach, ale okazalo sie ze tak dla jaj powiedział. Generalnie egzaminator spoko, wyrozumiały na drobne pomyłki, sprzed dobrze wyregulowany, lekko sie prowadzi, trasa egzaminacyjna stosunkowo łatwa. N 5 osób podchodzących zdało 4, niezdał jeden goscio, ale nic dziwnego, Przed placem pytal sie gdzie zapala sie oświetlenie i jak sie biegi wrzuca - dobrzez że na miasto nie wyjechał Niestety za kilka dni wyjezdzam za granice i o jakimś sprzęcie bede mogl dopiero w sierpniu pomyślec. A więc do zobazcenia na trasie pod koniec wakacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsiekHonda Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Gratuluje :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Gratuacje ! ! ! Obym też tak łatwo zdał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba86 Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 heh dobrze ze nie spanikowales przy kierowaniu przez policje ruchu...Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davgor Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 :icon_razz: tak trzymać, do zobaczenia na trasie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 GRATULACJE :icon_razz: :) :P heh dobrze ze nie spanikowales przy kierowaniu przez policje ruchu...GratulacjeSkrzyżowanie z policjantem jest najprostszym skrzyżowaniem jakie może być. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Gratulacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 barwo, brawo, brawo. :icon_razz: Bardzo pozytywnie mnie nastrajają takie posty, bo niebawem też mnie to czeka i podejdę do sprawy z mniejszym stresem. pozdrawiam Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemoo Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Gratulacje i gumowych drzew i 1 000 000km pozdro :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 26 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 (edytowane) GRATULACJE :icon_razz: :) :P Skrzyżowanie z policjantem jest najprostszym skrzyżowaniem jakie może być. POZDRO teoretycznie jest najprostsze, w tym przypadku bylo to podwojne skrzyzowanie, na pierwszym kierowaly ruchem światła dwufazowe, na drugim oddalonym o niespełana 100 metrow stało 3 policjantow kierujących ruchem. Sprawa byla na tyle skomplikowan że zjezdzając z jednago trzeba bylo uwzględnic to ze na drugim moze zabraknąc miejsca na dalsza jazdę. Dodatkowo policjant kierował ruch jednym pasem pod prąd, a więc warunki były ekstremalne, w ogóle nieporownywalne z tym co było na kursie. Moja rada dotycząca zdawania w Lublinie. Lepiej zdawać jest w godzinach popoludniowych. Jezeli zaczniecie egzamin okolo 14 to na miasto wyjedziecie w okolicy godz 16, gdy ruch bedzie znacznie mniejszy.Ja na miasto wyjechałem w godzinie najiększego szczytu, chociaż egzamin zacząłem o 9 rano. Edytowane 26 Maja 2006 przez aftys6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba86 Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 GRATULACJE :icon_razz: :) :P Skrzyżowanie z policjantem jest najprostszym skrzyżowaniem jakie może być. POZDRO mi chodzilo o to ze polowa ludzi jak zobaczy policjanta to spie**ala albo nieefektywnie jedzie (czyt. wolno :bigrazz:)( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rambi Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Gratulacje i witamy w gronie legalnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 26 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Za 2 tyg bede miał kwitek, ale dopiero wtedy zacznie sie największa meka, jak kupić okey sprzęt, nie dac sie wkrecić i nie wpaść na mine :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobrewino Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 gratulacje :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 Ooo widze kolega tez zdawał w Lubelskim WORD-zie:) gratulacje. A swoją drogą to luz ze ci za grafem nie kazał jechać bo potem jest ciezko wyjechać, tam najczesciej oblewają bo mozna w bardzo łatwy sposób wymusić pierszeństwo. Według mnie wyjeżdza się na farta albo cos bedzie jechało albo nie bo wszystko zaslania piękna górka;](w maju porosniąta krzewami;]) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi