markos Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 JA w ciągu sezonu zjeździłem cała zebatke zdawczą, teraz tak patrze, a ona okrągła, a co przegazówka, to łancuch przeskakuje... Nie wiem ile to km. ale sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek_92 Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Ja juz nawinolem 675 km:P::) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junak40 Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 920 km,słabo ale brak czasu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 2400 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 920 km,słabo ale brak czasu :) Miało dotyczyć 50 a w opisie widze troszke więcej ? :flesje: Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Miało dotyczyć 50 a w opisie widze troszke więcej ? :) Ale nie przejechał wiecej niż motorowery, to nie ma sie co czepiać. :flesje: Ciekawe ile kolesie, którzy pół swiata na GoldWingu objada natrzaskaja km. w ciągu roku?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalloKS Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 ja już nawinąłem swoim rg 3800km,ale ciagle przybywa....zundapp'em nakreciłem ok.80kma aprilią ok.200km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bmwm5fan Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 no już dochodzę do 2000 w tym sezonie. Jeszcze zimą kilka kilosów zrobiłem, których nie doliczam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Hehe, 3350 km bez gleby, 3360 km z glebą :flesje:Wczoraj był "mój pierwszy raz" z asfaltem, musze przyznac, że ciekawe przeżycie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 na jednym kole jakies 100km na obu bedzie juz ze 3 tys ale narazie stoi w garazu bidna ale jak wyjedzie to łooo ho ho ;) :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Neo Opublikowano 15 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 (edytowane) :clap: hehe mam już w tym sezonie przekroczone 3 tyś :biggrin: :biggrin: Edytowane 15 Lipca 2006 przez Marcin Neo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Kiedyś był temat o wyprawach, ale jakoś go znaleźć nie mogę, tu sie wpiszę...Co sądzicie o moim ostatnim osiągnięciu? Pojazd to Romet 50-T-1, trasa działka > Łódź (kręcenie się w mieście) > działka. Nawinąłem 170km jednego dnia :) Na Hondzie to by było nic, ale jechałem Romecikiem ;) Ogółem w tydzień zrobiłem ponad 300km i zupełnie nic nie trzeba było naprawiać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek_92 Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 heh 911 km ale wiece jjuz nienawine:P zepsul sie:(:):( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack|umCA Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 6 dni jazdy odkad odebralem sprzeta z warsztatu minus niedziele to wyszlo mi juz ok. 750km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik17 Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Ja zrobilem juz simkiem okolo 2000 km ale sie jeszcze sezon nie skonczyl hee:D pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi