bili Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 a ja zaczne nawijac od jutra ;) bo dzisiaj prawie skonczyłem remont instalacji elektryczne :lapad: a ile nawine to juz nie wiem moze z 500.... 1000?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Jest jak na razie 900 km, mało czasu mam ostatnio ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agabusa Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 W tym sezonie skuter ma zrobione 900km, odkod jest moto wlasciwie go nie uzywam...z tych 900 350 zrobil kolega po wioskach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol0545 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 ja przejechałem około 500km było by więcej ale co mozna zrobic mając rometa charta............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Niecałe 4000 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptasiorr Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Ja coś koło 1-1,5 tys. :icon_mrgreen: Z tego praktycznie 70-80 % w terenie(tj.lasy,pola i wszędzie gdzie mnie nie zakryje woda powyzej kierownicy.. :wink: ) PoZdRaWiAm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekk Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Blisko 5000km ...od lutego :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 (edytowane) ja przejechałem około 500km było by więcej ale co mozna zrobic mając rometa charta............Można wiele, wiele więcej :-). Co prawda licznik przebiegu u mnie nie działa, ale jeżdżę sporo. Jak mam czas wieczorkiem, to skok na nowy asfalt i jadę - aż się nie chce zawrócić. Czasem się zagapię i jadę tak parę kilometrów. Najlepsza zabawa to wkurzanie kierowców rozpędzonych TIRów (dziś jeden o mało mnie nie zabił, ale mniejsza o to :-P). Nie mogę określić, ile najeździłem, ale będzie tego jakieś 300 km (tylko krótkich wieczornych rundek, max. 10 km) w ciagu ostatniego miesiąca. A cały sezon - hm, w ogóle mało jeżdżę, bo nie chcę zniszczyć czorta przed sprzedażą., ale będzie tego z 500 km (biorąc pod uwagę ilość spalonej wahy). W poprzednim sezonie ganiałem Ogarem znacznie więcej - tylko od początku października 2004 do końca marca 2005 (czyli jazdy prawie nie było :-)) najeździłem jakieś 2 000 km... Blisko 5000km ...od lutego Miało dotyczyć tylko pięćdziiesiątek :-D Edytowane 21 Czerwca 2006 przez Arcer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 50km na motorynce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekk Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Miało dotyczyć tylko pięćdziiesiątek :-D Nooo ja latam 750 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Dzisiaj wrocilem ze szpitala, ale zanim do niego poszedlem nakrecilem pierwsze km w tym sezonie !! Bylo ich pewnie z 10 ale i tak bylo za*eb**** :):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 Jest pierwszy tysiak w życiu :banghead: 1050 km ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BArt_X Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 Ja zrobiłem w tym sezonie może z 600 - 700 km. Od środy czy czwartku w ym tygodniu jakieś 150 km. I 5l poszło się ten tego ;) Przez wakacje to nie narobie na tą benzyne :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 Od razu chcialbym przeprosic za tego posta, ale jestem taki zadowolony ze musze sie pochwalic. Wkoncu zaczelem ten sezon na dobre, przed chwila wrocilem do domu, zrobilem ponad 50km i chce wiecej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlas Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 Ja w tym miesiacu zrobilem 1200kmMalo bo moto bylo na dotarciu a przed chwila skonczylem 180 kilometrMam dosc na dzisiaj wszystko mnie boli Jechac chopperem to masakraNigdy juz tego nie kupie BLE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi