kris02 Opublikowano 25 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Czarny mat, śremskie blachy - poprzedni właściciel pewnie miał coś wspólnegp z tamtejszym klubem motocyklowym? :bigrazz: Gratulacje przesiadki. I pamiętaj: Kawasaki - to jest firma! :P Noo w Śremie jest jeszcze jeden koleś z taką samą Kawą i takim samym kolorem :) Właściciel GPZ mówił że co jakiś czas Ci z klubu namawiali go na wypady z nimi. P.S. Niech no ja tylko usłyszę tekst Kawasaki to p*****. :evil: Znajdę i spuszczę paliwo :icon_razz: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 A to japonckie jakieś? Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dgree Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 no i oczywiscie przebieg 30tys :bigrazz: :evil: :) :biggrin: ja mam 55tys od 3lat :) :icon_razz: :) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 25 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 (edytowane) no i oczywiscie przebieg 30tys :bigrazz: :evil: :) :biggrin: ja mam 55tys od 3lat :) :icon_razz: :) :P Wiesz co. Ja myslałem ze gość go cofał. Ale wychodzi na to ze jednak chyba niee. Po pierwsze. Właściciel był kompletnie zielony w sprawie moto. Jego interesowało tylko to zeby beny nalać i jeździć no i co jakis czas przeglad. Nie wiem moze takiego tylko zgrywał. aLe wątpie. Po drugie co jest nie zbitym dowodem ze nie był cofany to fakt ze 2 lata temu jak był sprowadzany to w papierach pisało 22000tys cos kolo tego. Mam je ze sobą. Podejrzewam że Niemiec chyba nie bylby zdolny do tego by cofnać licznik. A może....?? Edytowane 25 Maja 2006 przez kris02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario.G Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 500-cety górą !!! :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 No to jest gablota :icon_razz: Fajnie się prezentuje. Udanego sezonu :):) Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 A który to rocznik? Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 25 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 A który to rocznik? No właśnie... Na młodszego tj powyżej 94 nie było mnie stać :P TA KAWA TO 92' :icon_razz: :) Ale nie zawsze rok świadczy o motocyklu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Ale nie zawsze rok świadczy o motocyklu Tru, tru Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbig Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Byla cala malowana, czy takie tez wychodzily? Wyglada niezle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 26 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Byla cala malowana, czy takie tez wychodzily? Wyglada niezle. Tak była malowana ale jeszcze w Niemczech nie w Polsce. Takie kolory nie wychodziły seryjnie. Mi się widzi ten czarny mat, super to wygląd na real :biggrin::) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Fajnie ze juz masz sprzeta :biggrin: !!!! Oby Ci dobrze slużył !!!!! Uwazaj na siebie !!! Mozna sie kiedys umowic na jakas przejezdzke nie mamy do siebie daleko. Pozdro ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emzet Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 ile masz wzrostu? i jak się czujesz na kawce?? bo myśle nad tym sprzecikiem, tylko w orginalnym srebrno-czarnym malowaniu.i nie wiem czy nie bede wyglądał jak na rowerku :biggrin: chociaż czarny lekko matowy... coś jak Monster Dark :icon_razz: sliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Kolorek faktycznie konkret! Pewnie sie jeszcze nie raz spotkamy na Bługarskich i innych takich :biggrin: do zobaczyska i pamiętaj!! Oczy do dokoła głowy! :icon_razz: pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 gratulacje!! ja terz w przyszłosci jak zrobie prawko planuje zakupic gpz super motorek nie zasłaby nie za mocny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi