tomb2 Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Cuda dzieją się w naszym kraju :icon_razz: Znaleźli skradzione moto :biggrin: Ach pewnie musiałeś się świetnie czuć jak zobaczyłeś swoje moto :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motowojtas Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 to normalnie CUD zeby nasza Polska policja odnalazła jakiegos sprzeta....gratulacje tobie i policji :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 CUD.... gratuluje i teraz go pilnuj hehe ale ta nasza policja jest... tylo kaczyńscy wzieli się do rządów i już wszystko hula :biggrin: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Wielkie gratulacje, o mojej FZ nikt nic nie słyszał :) Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 a ja nasza police i tak uwazam za bande popapranców.Jak moto mialo dalej twoje nr i twoje tablice i nieznalezli go przez rok - to debile.Sam bym go szybciej odnalazł dłubiąć palcem w nosie. No chyba ze koles nim nie jezdzil tylko moto stalo w garazu i wyjechał sie raz przejechać i wypi***olił. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ildiavolo Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 Siemano! Słyszałem o Tobie i Twoim motocyklu na V M.M.R.K. od Galara.Cieszę się że się odnalazł, dzięki temu odżyła we mnie nadzieja że kiedyś ukraińscy milicjanci odnajdą moją Fjr-ę. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jantarski Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 Witam, wręcz nieprawdopodobne ale czasmi cuda się zdarzają, pozostaje tylko pogratulować. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek69 Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 Oooo... Miło usłyszeć, że ktoś chwali Wilczą :D Sporo czasu tam spędziłem :icon_evil:Jako "swój" znaczy się (ojciec tam robił)... :icon_evil: taaaa. tez mam 'sentyment' do tego komisariatu; w '83 zamkneli mnie tam na 24h i dupsko palami skroili- wieczorem kolege odprowadzalem na przystanek autobusowy ze Starego Miasta pod kosciol sw. Anny.... a to byl Maj, chyba 3- wiadomo- gaz, gaz, gaz na ulicach..... :) Echhh!... slodkie szczeniece lata.... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 taaaa. tez mam 'sentyment' do tego komisariatu; w '83 zamkneli mnie tam na 24h i dupsko palami skroili 13-latka?? :D :) :icon_mrgreen: To niezły łobuz byłeś :] A koledze po raz drugi gratuluje "znaleziska" :] Koleś musiał troche śmigać jak oponke zmieniał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFA?33 Opublikowano 25 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2006 Napisz ile kilometrów od miejsca kradzierzy go znalezli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snorl Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 HAHAHA ja poprostu nie moge, to jest polska, moto było cały czas na tych samych tablicach i nikt nie zauważył ;)nie no poprostu :icon_biggrin: :cool: :banghead: dobrze że chociaz motocykl odzyskałeś i mam nadzieje że jest jeszcze na chodzie,pozdrawiam i życze szerokiej drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 To bardzo fajnie ze wreszcie polska policja zamiast czepiac sie lebków wzieli sie za cos pozytecznego gratulacje odnalezienie moto dosłownie cud................... :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Y0m0_ Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 U nas znajduje się motocykle na zasadzie jak sie trafi czyli np. znajdzie się w rowie,albo w czasie kontroli wyjdzie ze bez papierów......ah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubix Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 ludzie nie piszcie że to CUD ;p każdy chcialby odzyskać moto i w to głęboko wierzy. A jak juz sie znajdzie to walicie że to cud :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roc_o Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 gratulacjeoby wiecej takich informacji to moze ludzie zmienia nastawienie do policji :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi