Unek Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Planuje samodzielnie wymienić w Dragu 650 króćce gaźnikowe- stare sa już spękane i łapie fałszywe powietrze. Prosze o rady na co zwrócić uwagę lub jakich niespodzianek mogę sie spodziewać. Z góry wszystkim dzięki. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 unek, a gdy będziesz to robił, dasz znać? z chęcią bym się przypatrzył, jak to się robi... kupię też po piwku :D pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Przygotuj sie na to ze nowe wydadza ci sie o wiele za duze na poczatku :D.Stare oprocz pekania rowniez ulegaja zmniejszeniu. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unek Opublikowano 24 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 unek, a gdy będziesz to robił, dasz znać? z chęcią bym się przypatrzył, jak to się robi... kupię też po piwku :biggrin: pozdrawiamNIe ma problemu, dam znaka. Wogole milo mi poznac. Na piwko czy wyciere :D zawsze chetnie niekonieczne czekajac do wymiany. Przygotuj sie na to ze nowe wydadza ci sie o wiele za duze na poczatku ;).Stare oprocz pekania rowniez ulegaja zmniejszeniu. Adam M.A czy na wejsciu do bloku cylindra miedzy kroćcem a cylindrem jest jakis oring czy inna uszczelka?W kazdym razie dzieki- nie bede sie zniechecal za duzym rozmarem. ale ze mnie komputerowiec .Sorki Bartic pytanie o uszczele bylo do Adama M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyborg78 Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 jest o-ring Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi