koniaczek Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Normalnie az sam sie zastanawiam czy wszystko bym tak ładnie przewidzial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadek Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 to przychodzi z nawinitymi kilometrami...sytuacja tego typu:ja, jako ZIELONY kierowca samochodu jade z rodzicami na wakacje, samochod wyladowany, na dachu kupa zelastwa (3 rowery)...jedziemy przez wies, a we wsi wiadomo, ze dzieci i psy chodza jak chca, dojezdzamy do przejscia dla pieszych i widzimy dziecko po jednej stronie drogi, maly piesek po drugiej, ojciec za wczasu mowi: uwazaj, ten piesek pobiegnie przez droge, przed twoim nosem do tego dziecka...ja to zlekcewazylem (po cholere piesek mialby przechodzic droge) i co?... piesek laduje mi sie pod kola...o grubosc lakieru go nie rozmemlalem kolami po asfalcie...dzisiaj bym taka sytuacje przewidzial i stanowczo zwolnil!!!im wiecej kaemow tym bardziej naturalne jest przewidywanie takich sytuacji!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 jak to zapisać? mógłby ktoś powiedzieć ktok po kroku? ale tak normalnie, żeby było całe na dysku, a nie jakis skrót z którego za każdym razem trzeba ściągać Wklej link do filmu z google na poniższą stronę.http://javimoya.com/blog/youtube_en.phpKliknij download. Potem jeszcze wybór formatu w jakim chcesz mieć film i już się ściąga. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_o Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 to jest wlasnie sztuka - wiedziec kiedy odpuscic ... i wiedzieć, że są kierukowskazy, które warto używać. Ostatnio nagminnie widzę motocyklistów, którzy nie używają tego "gadżetu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trojanr9 Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Tak wszystko fajnie tylko koleś jechał pod prąd Pozdro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 (edytowane) Tak wszystko fajnie tylko koleś jechał pod prąd słaba prowokacja i z takimi pierd****i zapraszam na onet. Po co zaśmiecać forum. Edytowane 22 Maja 2006 przez jurjuszi Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubertmtx Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 słaba prowokacja i z takimi pierd****i zapraszam na onet. Po co zaśmiecać forum. A gdzie poczucie humoru :buttrock::):crossy::) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 A gdzie poczucie humoru :):):):)Jesteś z Kamiennej Góry????????!!!!!!!!!!!Urodziłem się tam :)))))))))))))))))))))))))))) Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubertmtx Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Jesteś z Kamiennej Góry????????!!!!!!!!!!!Urodziłem się tam :D))))))))))))))))))))))))))) Jeżeli chodzi o tą na dolnym śląsku to tak ;):D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi