witson Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Witam, już prawie sprzedałem swoją Dt i teraz zastanawiam na co zamienić pozyskane ze sprzedazy papierki :D)) Chce kupić full crossa najchetniej YZ 125 ale zastanawia mnie to ogłoszeniehttp://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M188341 troszke przednia felga pokrzywiona sie wydaje, poza tym chyba huski teraz jedne z lepszych crossów, zadzwonie jutro i sie wypytam a obejrzec zawsze mozna bo niedaleko mam ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor_ Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 po fotkach raczej wiele nie mozna powiedziec. pojedz i zobacz osobiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witson Opublikowano 20 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Okej nie zawracajmy sobie nią głowy chłopaki, jakby ktoś miał YZ do 8 tys to proszę pisać. Podobno nie ma lepszego crossa :D))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Podobno nie ma lepszego crossa :crossy:)))Podobno nie ma lepszego crossa Zgadza się :crossy: ;) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Wielu ludzi sądzi ,że YZ najlepsze są ;) Ja również :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Sam się zastanawiałem nad tą huską bo na prawde cena jest dobra i sam przedni amor jest chyba wart tej ceny :D Poza tym rocznik bardzo świerzy jak na tą cene. A myślę że po DT to nie ma znaczenia czy yz czy co innego, zwłaszcza że zawieszenia nie znajdziesz lepszego w żadnym crossie za tą cene, a silniki w tych huskach też nie są złe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Ta Husqa jest na allegro i w giełdzie motocyklowej z dobry rok czasu. Podejrzane a cena kusząca! Trzeba osobiście ją looknąć żeby sie przekonać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Ta Husqa jest na allegro i w giełdzie motocyklowej z dobry rok czasu. Podejrzane a cena kusząca! Trzeba osobiście ją looknąć żeby sie przekonać! no wiesz, sprzedać tak łatwo nie jest, sam dawałem ogłoszenia przez 8 miesięcy zanim sprzedałem kmx'a Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 no wiesz, sprzedać tak łatwo nie jest, sam dawałem ogłoszenia przez 8 miesięcy zanim sprzedałem kmx'aJak sie sprzedaje dobry motor w dobrej cenie to idzie od razu. Ja huske sprzedałem bez wystawiania jej na allegro, tak samo Jawy wcześniej do żadnych ogłoszeń nie dawałem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Jak sie sprzedaje dobry motor w dobrej cenie to idzie od razu. Ja huske sprzedałem bez wystawiania jej na allegro, tak samo Jawy wcześniej do żadnych ogłoszeń nie dawałem :)Jak ja sprzedawałem DRke to wystawiłem ogłoszenie na allegro po południu i nastepnego dnia rano poszła.Natomiast HM i DT wisiały ze 3tyg zanim poszły. Kazdy motocyl brała zawsze piersza osoba która przyjechała bo to były dobre motocykle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszon Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 (edytowane) Napalił sie chłopak na crossa :) Ledwo co kupił DT , poznalismy , pośmigaliśmy troche i po 3 tyg już DT sprzedał i chce YZ taką jak moja - to się nazywa bakcyl :( Edytowane 22 Maja 2006 przez Myszon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 taka prawda ze kazdy chwali "Swoje". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_Bar Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Cena za tą huske bardzo okazyjna jak na ten rocznik. Jak wspomniał Adam dla samego zawiasu można by ten motocykl kupić.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi